Wednesday, July 1, 2015

Ο αυτόχειρ Τσίπρας υπέγραψε το πολιτικό του τέλος



Με ημερομηνία 30 Ιουνίου, ο κατοχικός πρωθυπουργός Τσίπρας απέδειξε το ποιόν του, αποδεχόμενος με επιστολή του όλες τις απαιτήσεις της Τρόικα (με εξαίρεση κάποιες μικροαλλαγές), αυτές που λίγες μέρες πριν δήλωνε ότι απορρίπτει ως υφεσιακές, τιμωρητικές, ταπεινωτικές, και καταστρεπτικές για την Ελλάδα.

Χωρίς να ρωτήσει τον Ελληνικό Λαό έστειλε μία κατάπτυστη επιστολή αδιαφορώντας για το προκεκηρυγμένο δημοψήφισμα.

Το κείμενο που ακολουθεί στην εφημερίδα Αυγή αποδεικνύει δια της αποσιωπήσεως ότι έχει αποδεχτεί μεταξύ άλλων 23% φπα στην εστίαση, αποδεικνύοντας ότι χρησιμοποιεί τον Λαό ως εργαλείο για να εξευτελίσει τους αντιμνημονιακούς αγώνες.

Αυτό το άβουλο και ασπόνδυλο ον ξεπέρασε κάθε όριο δωσιλογισμού.

Υπάρχει βεβαίως και ένα θετικό από την κατάπτυστη ενέργειά του. Αποδεικνύοντας ότι είναι ένας πολιτικός νάνος, σβήνει δια παντός από τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδος.

Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο δεν πρόκειται να ηττηθεί επειδή ο Τσίπρας άλλαξε στρατόπεδο και εντάχθηκε πλήρως στο μνημονιακό στρατόπεδο. Καλό μας κάνει. Αποτελούσε βαρίδι στον Ιερό Αγώνα των Ελλήνων.

Περιττό να προσθέσουμε ότι η Αυγή και άλλα καθεστωτικά μέσα ενημερώσεως της Αριστεράς θα προσπαθήσουν να πείσουν ότι η πρόταση Τσίπρα διαφέρει αρκετά απ' αυτήν του Γιούνκερ.

Αλλά το ατιμωτικό τους τέλος πλησιάζει και θα χαρούμε πολύ επειδή θα σβηστούν δια παντός από τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδος. Τους αξίζει. Είναι κατάπτυστοι προδότες.

Αποκεκαθαρμένο από πολιτικούς προδότες τύπου Τσίπρα το αντιμνημονιακό στρατόπεδο θα συνεχίσει τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα μέχρις εσχάτων.

Η τελευταία επιστολή Τσίπρα προς την Τρόϊκα στα αγγλικά

Το κωμικοτραγικό αποτέλεσμα της επιστολής Τσίπρα; Η ΕΕ θα απορρίψει την κατάπτυστη επιστολή, και θα περιμένει το δημοψήφισμα.

Εκεί φτάσαμε. Να αρνείται η Τρόικα την επιστολή αυτοεξευτελισμού του Τσίπρα, και να αναμένει το δημοψήφισμα, επειδή ζητά ακόμη περισσότερα.

2 comments:

  1. Ο λαος δεν ειναι ακομα ετοιμος γιαυτο που πρεπει να γινει , υπομονη πρεπει να εχουμε,
    στρατηγικα μαλλον το ναι μας συμφερει, για να φερει το κουρεμα το καταθεσεων, νεα μετρα...κτλ
    ακομα δεν ταρακουνηθηκαν οσο θα επρεπε οι ελληνες

    ReplyDelete
  2. «Το κωμικοτραγικό αποτέλεσμα της επιστολής Τσίπρα; Η ΕΕ θα απορρίψει την κατάπτυστη επιστολή, και θα περιμένει το δημοψήφισμα.

    Εκεί φτάσαμε. Να αρνείται η Τρόικα την επιστολή αυτοεξευτελισμού του Τσίπρα, και να αναμένει το δημοψήφισμα, επειδή ζητά ακόμη περισσότερα.»

    Έχει πλάκα ο Τσίπρας, και όσοι τον συμβουλεύουν. Είναι τόσο απελπισμένος να συμβιβαστεί, αλλά οι "συνέταιροι" τον ταπεινώνουν περισσότερο.

    ReplyDelete