Monday, July 6, 2015

Η πολιτική αλητεία του Τσίπρα δεν έχει όρια



Ενώ με το ΟΧΙ πήρε εντολή να απορρίψει το πλαίσιο προτάσεως του Γιούνκερ, ο Τσίπρας συμφώνησε σήμερα με τα μνημονιακά κόμματα, η νέα πρόταση να κινείται στο πλαίσιο Γιούνκερ.

Δηλαδή ο Λαός ψήφισε ΟΧΙ, αλλά στο τραπέζι των αρχηγών κομμάτων νίκησε το ΝΑΙ, με ευθύνη του Τσίπρα.

Τα πρακτικά των συζητήσεων δεν θα δοθούν στην δημοσιότητα, διότι ο Τσίπρας είναι μέγας δημοκράτης και ο Λαός δεν πρέπει να ξέρει τί ειπώθηκε. Αλλά ξέρουμε ότι τα μνημονιακά κόμματα συμφώνησαν με τις προθέσεις του Τσίπρα και αυτό μας ανησυχεί.

Το ΚΚΕ αρνήθηκε στο σύνολο το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων. Ο Κουτσούμπας δήλωσε ότι η νέα πρόταση θα περιλαμβάνει σκληρά αντεργατικά μέτρα. Δεν έχω λόγο να τον αμφισβητώ στο συγκεκριμένο ζήτημα. 

Ο Τσίπρας αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος προδότης του Λαού και πρέπει να ανατραπεί άμεσα. Ο Λαός του έδωσε εντολή για ΟΧΙ και αυτός το εκλαμβάνει ως νίκη του ΝΑΙ.

Για τον κατοχικό πρωθυπουργό στο δημοψήφισμα νίκησε το ΝΑΙ.

Εδώ και τώρα ανατροπή του Τσίπρα. Δεν υπάρχει χρόνος. Οι συνέπειες της συμπεριφοράς του θα είναι καταστρεπτικές. Ήδη έχει προδώσει την λαϊκή εντολή που έλαβε 24 ώρες πριν.

Ο Λαός ψήφισε ρήξη με τους δανειστές και ο Τσίπρας το εκλαμβάνει ως υποταγή στους δανειστές.

Ο Τσίπρας θέλει τον Λαό συνένοχο στην προδοσία που πάει να διαπράξει. Δεν θα του περάσει. Πάει να μαχαιρώσει πισώπλατα τον Λαό.

Όλοι στους δρόμους για την κατάργηση του μνημονίου, την ολοκληρωτική ρήξη με τους ευρωπαίους κατακτητές, και την ανατροπή της μνημονιακής κυβερνήσεως Τσίπρα.

Πρέπει να είμαστε ένα βήμα εμπρός από τις εξελίξεις, και όχι ένα βήμα πίσω.

Όποιος συριζαίος μας ξαναεπαναλάβει την ανοησία του περασμένου Φεβρουαρίου, "περιμένετε, ας δούμε πού θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις", είναι απέναντί μας, είναι τυφλωμένος κομματικά.

Είδαμε πού κατέληξε η προδοτική συμφωνία του περασμένου Φεβρουαρίου. Όπου θα καταλήξει και η νέα προδοτική πρόταση του Τσίπρα. Στην υπογραφή Αριστερού μνημονίου.

Δεν θα αφήσουμε τον Τσίπρα να εξαπατήσει τον Λαό μας. Ο Τσίπρας στα λόγια στάζει μέλι για τον Λαό, αλλά στην πράξη στάζει μίσος. Λατρεύει την ΕΕ. Αν έπρεπε να επιλέξει ποιός από τους δύο να καταστραφεί, ο Λαός ή η ΕΕ, ο Τσίπρας θα επέλεγε χωρίς δεύτερη σκέψη τον Λαό.

Το απέδειξε για μία ακόμη φορά σήμερα με την συμφωνία που έκλεισε με τα μνημονιακά κόμματα. Αν και δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες των διαλόγων, κανένα μνημονιακό κόμμα δεν αρνήθηκε να προσυπογράψει τις προτάσεις του.

Όπως ο Τσίπρας έχει το απύθμενο θράσος να ισχυρίζεται ότι εχθές ο Λαός του είπε να μην πάει σε ρήξη με την ΕΕ, έτσι και εμείς δηλώνουμε διακαώς ότι ο Λαός με το ΟΧΙ διετράνωσε ότι θέλει την ανατροπή του Τσίπρα.

1 comment:

  1. Χαχαα βρε Ιφικράτη , κάνεις και εσύ όπως τα βρωμοκάναλα ωσάν να μην υπάρχει το τρίτο κόμμα , που διώκεται , συκοφαντείται και ταλαιπωρείται .

    ReplyDelete