Wednesday, July 15, 2015

Μην εναποθέτετε τις ελπίδες σας στην φοβική και δουλοπρεπή Αριστερή Πλατφόρμα



Ουδείς επιτρέπεται να τρέφει φρούδες ελπίδες και να καλλιεργεί αυταπάτες από τους "λεονταρισμούς" της Αριστερής Πλατφόρμας.

Η φοβική και δουλοπρεπής Αριστερή Πλατφόρμα τώρα θυμήθηκε το εθνικό νόμισμα. Τώρα που καταρρέει ο Σύριζα και προσπαθεί να σώσει το τομάρι της.

Έπρεπε πρώτα να φτάσει η χώρα να γονατίσει οικονομικώς, για να εκδώσουν μία ανακοίνωση όπου ψελλίζουν κάτι περί εθνικού νομίσματος.

Εχθές συνεδρίασε η Αριστερή Πλατφόρμα σε κεντρικό ξενοδοχείο, μακριά από τους δημοσιογράφους, διότι ήταν ιδιωτική συνάντηση! Έτσι είπαν.

Το να δηλώσουν δημοσίως το προφανές, ότι πρέπει να πάμε σε εθνικό νόμισμα, είναι για αυτούς ζήτημα ιδιωτικής συναντήσεως.

Η Αριστερή Πλατφόρμα πάντα ήταν φοβική, και πάντα έβαζε την κομματική καρέκλα πάνω από το εθνικό συμφέρον, με ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Όταν εν μέσω οικονομικής γενοκτονίας περιμένει τελευταία στιγμή για να υποστηρίξει ανοικτά αυτό που έπρεπε να υποστηρίζουν τουλάχιστον από το 2010, οι πολίτες δεν επιτρέπεται να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Λαφαζάνη.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 με εντολή Τσίπρα να μην μιλά κανείς για εθνικό νόμισμα, η Αριστερή Πλατφόρμα δεν τόλμησε να διαχωρίσει την θέση της. Όλοι σιωπούσαν για να κερδίσουν τις εκλογές.

Το εθνικό νόμισμα για την Αριστερή Πλατφόρμα δεν είναι συστατικό στοιχείο Εθνικής Κυριαρχίας, αλλά ευκαιριακό εργαλείο που νομίζουν ότι θα τους κρατήσει στην βουλευτική μισθοδοσία, τώρα που τα πράγματα πήγαν άσχημα στο Eurogroup.

No comments:

Post a Comment