Tuesday, July 7, 2015

Τις επόμενες ώρες έχουμε να εκπληρώσουμε ένα επιτακτικό καθήκον



Στο δίλημμα που έθεσε η ΕΕ, νέο σκληρό μνημόνιο ή Grexit, οι ελληνόφωνοι ευρωλιγούρηδες θα προσπαθήσουν να περάσουν το μήνυμα ότι το νέο μνημόνιο θα είναι λιγώτερο οδυνηρό από το Grexit.

Κάποιοι άσχετοι υποστηρικτές του Grexit, όπως ο Λαπαβίτσας, λένε ότι το Grexit είναι μεν σωστό, αλλά θα ματώσουμε τα πρώτα χρόνια. Κάνουν πολύ μεγάλο κακό στον Αγώνα τέτοιες ασυναρτησίες. Μόνον ηλίθιοι λένε τέτοιες ανακρίβειες.

Αν την έξοδο από το ευρώ την κάνει ο Σύριζα, προφανώς θα κάνει ζημιά με την ασχετοσύνη του. Με τον Τσακαλώτο και τον Λαπαβίτσα, οι Θεοί να μας φυλάνε. Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Αν η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα γίνει συντεταγμένα από μία πατριωτική κυβέρνηση δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως από την πρώτη μέρα θα αυξηθεί το λαϊκό εισόδημα.

Τις ανοησίες του Λαπαβίτσα τις επαναλαμβάνουν όσοι άσχετοι ζητούν εθνικό νόμισμα με υποτίμηση. Όσοι ζητούν υποτίμηση είναι εχθροί μας.

Προπαγανδίζουμε όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε, ότι το δίλημμα είναι μεταξύ ενός ολοκαυτώματος που λέγεται νέο μνημόνιο, και μίας εθνικής σωτηρίας που λέγεται δραχμή.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να υπονοεί ότι και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρχουν δύσκολες μέρες. Όσοι υποστηρικτές του εθνικού νομίσματος μιλάνε για δελτία τροφίμων με την επαναφορά της δραχμής, είτε είναι άσχετοι, είτε προβοκάτορες.

No comments:

Post a Comment