Friday, July 10, 2015

olympia.gr: Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν



Πριν 5 χρόνια όταν το Πασοκ υπέταξε την Ελλάδα στο ΔΝΤ, όπως πολλοί συναγωνιστές, προσπαθούσα να δημοσιεύσω κείμενα σε γνωστές ιστοσελίδες και να βγώ στην τηλεόραση ως υποστηρικτής του εθνικού νομίσματος. Καμμία τύχη.

Τότε είχε εμφανιστεί το ανώνυμο ιστολόγιο olympia.gr που κρατούσε μία αντιμνημονιακή γραμμή. Απέστειλα κάποια άρθρα, αλλά δεν τα ανέβασαν. Αυτό δεν με πείραξε.

Αυτό που με πείραξε ήταν ότι υπήρχαν αρκετοί σχολιαστές που θεωρούσαν το olympia.gr πατριωτικό. Ενώ ήταν φανερό ότι επρόκειτο για ιστολόγιο υποστηρίξεως του Π. Καμμένου, αντίστοιχο με το antinews.gr του Α. Σαμαρά.

Ποτέ δεν ανέβαζε άρθρα υπέρ του εθνικού νομίσματος, και μιλούσε απαξιωτικώς εναντίον των υποστηρικτών της εξόδου από την ΕΕ.

Σήμερα το olympia.gr έχει κατα-εξευτελιστεί. Υποστηρίζει αναφανδόν το νέο μνημόνιο. Φυσικά το αφεντικό των Εξαρτημένων Ανθελλήνων γι' αυτό πληρώνει.

Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν, μας διαμηνύει το olympia.gr.

Αν επισκεφθεί κάποιος το ιστολόγιο θα εκπλαγεί από τις ύβρεις των σχολιαστών κατά των θέσεων που παίρνει το olympia.gr. Η επισκεψιμότητά του έχει πέσει κατακόρυφα. Η εκδίκηση αργεί, αλλά κάποτε έρχεται τρομερή και αδυσώπητη.

Οι Εξαρτημένοι Ανθέλληνες στην επομένη εκλογική μάχη θα κάνουν παρέα στον Καρατζαφέρη και στον Κουβέλη.

Another one bites the dust.

Μόνο που δεν φταίει τόσο πολύ το olympia.gr. Φταίει η αντίληψη ωρισμένων πατριωτών ότι μέσα στην ΕΕ και στο ευρώ, θα έχουμε καλύτερο μέλλον.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

1 comment:

  1. Είχες βγεί κάποιες φορές στην εκπομπή του Χίου.
    Σε είχα δεί.

    ReplyDelete