Sunday, July 12, 2015

Οι διαδηλώσεις του ΟΧΙ πρέπει να στρέφωνται ενάντια στον Τσίπρα



Τα λαϊκά κινήματα δεν πρέπει να χάνουν χρόνο. Ό,τι και να υπογράψει ο Τσίπρας από εδώ και πέρα σημαίνει βεβαία καταστροφή της Ελλάδος.

Πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν μαζικές διαδηλώσεις για την ανατροπή του πραξικοπηματία Τσίπρα.

Καταγγέλουμε κάθε συγκέντρωση που έχει ως σκοπό να ενισχύσει το ΟΧΙ στους δανειστές υποστηρίζοντας την κυβέρνηση. Πρόκειται για πεπαλαιωμένη αντίληψη των ιστορικών γεγονότων. Η ιστορία έχει προχωρήσει πολύ μπροστά τις τελευταίες επτά ημέρες.

Τώρα έχουμε περάσει στην φάση που ο πραξικοπηματίας Τσίπρας προσπαθεί να εξοντώσει τον Λαό με κάθε μέσον προκειμένου να συνεχίσει αυτός και η ληστοσυμμορία των ευρωλιγούρηδων να νέμωνται την εξουσία.

Όποιος δεν μπορεί να προσαρμόζεται στις ραγδαίες εξελίξεις, καλύτερα να κάθεται στην άκρη, και να μην παρασέρνει απλό κόσμο σε διαδηλώσεις με λάθος αιτήματα.

Οι διαδηλώσεις πρέπει να στρέφωνται ενάντια στον Τσίπρα. Ποτέ υπέρ του.

2 comments:

  1. Τα κομματόσκυλα και τα προβατάκια του Τσίπρα έχουν εξευτελιστεί. Δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν οτι και οι αριστεροί δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους δεξιούς όσο βαστά η αυτοϊκανοποίησή τους με την Ευρώπη και το Ευρώ. Ήθελα και να ήξερα πώς πίστευε το μυαλουδάκι τους οτι θα παραμείνουν στο ευρώ χωρίς μνημόνια. Τους τύφλωσε η πίστη στον μέγα και σοφό Τσίπρα, ενώ θα έπρεπε να βλέπουν στο πρόσωπό του ένα κοπέλι χαμηλής μόρφωσης και παιδείας.
    Ευχόμαστε ολόψυχα τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν εξευτελιστικό θάνατο.

    ReplyDelete