Monday, July 20, 2015

Οι ευρωραγιάδες υποστηρικτές της Ευρώπης φέρνουν ακεραία την ευθύνη για την ληστεία των καταθέσεων



Οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι του βήματος, του capital.gr, του πρώτου θέματος, κ.α. εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν ότι στο επίπεδο των διεθνών σχέσεων δεν υπάρχει εναλλακτική λύση από την υποταγή στην ΕΕ.

Ό,τι μας λένε για την οικονομία(πάση θυσία ευρώ), τα ίδια λένε για την σχέση μας με την Ευρώπη, ότι δεν υπάρχει εναλλακτική συμμαχία. Ισχυρίζονται ψευδώς ότι χώρες όπως η Ρωσσία δεν ενδιαφέρονται να χαλάσουν τις σχέσεις τους με την ΕΕ για χάρη της Ελλάδος.

Το άρθρο του Βήματος αναφέρει την εξής εκδοχή: η Ρωσσία αντάλλαξε την Ανατολική Ουκρανία με την Ελλάδα. Δηλαδή η Ρωσσία θα ελέγξει χωρίς αντιδράσεις την Α. Ουκρανία, με αντάλλαγμα να παραμείνει η Ελλάδα στην ΕΕ.

Εξαιρετικώς απλοϊκή ανάλυση. Είναι αλήθεια ότι ο Πούτιν δεν θέλει να πάρει μεγάλα ρίσκα, ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Συρία, ούτε για την Ουκρανία. Αλλά είναι μεγάλη ανοησία να ισχυρίζεται κάποιος ότι δεν υπάρχουν επιλογές συμμαχιών εκτός Ευρώπης, διότι τάχα οι ισχυρές χώρες δεν θέλουν να τα χαλάσουν με την ΕΕ.

Κάθε μέρα που περνά, χώρες όπως η Κίνα δείχνουν τα δόντια τους στις ΗΠΑ. Χώρες όπως η Ινδία κάνουν επίδειξη ισχύος στην Δύση.

Η απεμπλοκή από το δυτικό στρατόπεδο και την ΕΕ δεν θα γίνει σε μία ημέρα. Μπορεί να γίνει σταδιακώς. Επιπλέον υπάρχει η Κίνα και η Ινδία, χώρες με πολύ περισσότερη δύναμη και φιλοδοξίες απ' ό,τι η Ρωσσία.

Το άρθρο του Βήματος υπονοεί βλακωδώς ότι χρειαζόμαστε μία ξένη χώρα σύμμαχο για να πάμε στην δραχμή διότι με βάση την χαμηλή νοημοσύνη του αρθρογράφου η Ελλάδα χρειάζεται στήριξη από ξένο συνάλλαγμα.

Η Ελλάδα μπορεί πολύ εύκολα να επαναφέρει το δικό της νόμισμα, χωρίς την βοήθεια ξένου συναλλάγματος. Όποιος διαδίδει ότι χρειαζόμαστε ξένο συνάλλαγμα για να πάμε στην δραχμή είναι παντελώς άσχετος με νομισματικά ζητήματα.

Τέτοιου είδους άρθρα έχουν σκοπό να εκφοβίσουν τους Έλληνες με το σκεπτικό ότι έξω από την ΕΕ, δεν υπάρχουν σύμμαχοι. Λες και μέσα στην ΕΕ υπάρχουν σύμμαχοι.

Την αποκλειστική ευθύνη για την διάλυση και λεηλασία της Πατρίδος μας την φέρουν οι ευρωραγιάδες υποστηρικτές της Ευρώπης. 

Για το επικείμενο κούρεμα καταθέσεων αποκλειστικώς υπεύθυνοι είναι ευρωλιγούρηδες. Εδώ και πέντε χρόνια τρομοκρατούσαν τους Έλληνες και απηγόρευαν να ανοίξει η συζήτηση για την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Για τα δράματα που θα εκτυλιχθούν στους δρόμους με ανθρώπους που θα εξοργίζωνται επειδή τους έκλεψε τα χρήματα η ΕΕ, η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικώς τους υποστηρικτές της Ευρώπης. 

Με το που θα γίνει η ληστεία των καταθέσεων από το κατοχικό καθεστώς, κάθε ευρωλιγούρης καθίσταται νόμιμος στόχος για την εφαρμογή κάθε είδους αντιποίνων. Ο Λαός νομιμοποιείται να απαλλοτριώσει τους απαλλοτριωτές. 

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

1 comment:

  1. Ανάθεμα εναντίον Τσίπρα και συνεργών του.

    Είθε η Νέμεσις προθύμως και αδιαλείπτως
    να παρέχει εις αυτούς φοβεράς νόσους
    και να αποκρούει δε από αυτούς κάθε αγαθό.

    Σε αυτά τα δεινά εύχομαι
    να μην αναμιγνύει ευμενείς χάρες
    αλλά αρρώστους αυτούς να διαφυλάττει εις την ζωή
    και δυστυχία να παρέχει σε εκείνους
    και στους εκγόνους τους.

    Οι δε συμπολίτες μου να ονειδίζουν
    και να τους καταφρονούν
    εκείνους που όντας άδικοι βαδίζουν
    στην οδό της παραφροσύνης και της ύβρεως.

    Ω Ζευ ρίξε στην αφάνεια το εξευτελισμένο γένος τους
    Και τίμα τους ένδοξους συμπατριώτες μου
    που έχοντας ως ύψιστο ηθικό χρέος
    την υπεράσπιση της πατρίδος μας,
    στρατεύονται στην εξόντωση και τον αφανισμό
    αυτών των αλλοφύλων μιασμάτων.

    ReplyDelete