Friday, July 17, 2015

Η συνεχής εισροή λαθροεποίκων στην χώρα μας δεν διορθώνεται με την έξοδο από το Δουβλίνο II



Μία από τις βλακώδεις προτάσεις που ακούγονται τα τελευταία χρόνια για την αντιμετώπιση της λαθρομεταναστεύσεως είναι να δώσουμε έγγραφα στους λαθρομετανάστες, να ανοίξουμε τα σύνορα, και να τους αφήσουμε να ταξιδέψουν όπου θέλουν.

Αυτή την βλακώδη άποψη την παρουσιάζει ως σοβαρή πρόταση ο Δημήτρης Καζάκης και το ΕΠΑΜ.

Όσοι την πρεσβεύουν, επειδή θέλουν να νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες δια της πλαγίας οδού, έχουν εφεύρει το παραμύθι της εξόδου από την Ελλάδα, αφού πρώτα τους υποδεχτούμε και αφού τους δώσουμε έγγραφα με την βοήθεια της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Αυτή η βλακώδης άποψη δεν έχει κανένα λογικό και πολιτικό έρεισμα. Ακόμη και αν αποχωρήσουμε από το Δουβλίνο ΙΙ.

Αν υποθέσουμε ότι δίνουμε έγγραφα στους λαθροεποίκους και συγχρόνως αποχωρούμε από το Δουβλίνο ΙΙ, πόθεν τεκμαίρεται ότι πχ η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία, ή οποιαδήποτε άλλη χώρα θα τους δεχθεί και δεν θα τους στείλει πίσω στην Ελλάδα;

Εκτός και αν θεωρούμε ότι οι άλλες χώρες είναι κορόιδα.

Το πιό λογικό είναι να μας απαντήσουν, "εσείς οι Έλληνες δημιουργήσατε το πρόβλημα, μην μας τους στέλνετε, δεν τους δεχόμαστε".

Τί θα γίνει τότε; Θα μαλώνει η Ελληνική με την Ιταλική ακτοφυλακή για τους λαθροεποίκους; Πάρτε τους, θα λένε οι Έλληνες λιμενικοί. Όχι, δεν τους θέλουμε, θα απαντούν οι Ιταλοί λιμενικοί.

Υπάρχει και άλλη παράμετρος στην συγκεκριμένη βλακώδη πρόταση. Αυτή την στιγμή, κάποια εκατομμύρια προσφύγων και μεταναστών σταθμεύουν στην Τουρκία, λόγω των πολέμων στην Μέση Ανατολή.

Αν την βλακώδη πρόταση του Καζάκη και των άλλων φωστήρων του αντιρατσισμού, την υιοθετήσει η Τουρκία και πει στους δικούς της λαθρομετανάστες, "πάρτε έγγραφα με την βοήθεια της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και ταξιδέψτε όπου θέλετε", αν αυτοί επιλέξουν την Ελλάδα για τόπο εγκαταστάσεως, τότε τί κάνουμε; Μήπως θα τους δώσουμε νέα έγγραφα και θα τους πούμε με την σειρά μας, "πηγαίνετε σε όποια χώρα θέλετε;".

Όσοι υιοθετούν με ευκολία την άποψη," δώστε τους χαρτιά και ας πάνε σε όποια χώρα θέλουν", δεν απαντούν στο ουσιώδες ερώτημα, "και τί θα γίνει αν επιλέξουν να παραμείνουν στην Ελλάδα;"

Στο κουτοπόνηρο μυαλό όσων κάνουν τέτοιες προτάσεις, το κέντρο βάρους είναι το τί θέλει ο λαθρομετανάστης. Όχι το τί θέλει ο Έλληνας. Προέχει ο λαθρομετανάστης. Το σκεπτικό τους είναι το εξής: "Να ταξιδέψει όπου θέλει. Εμείς οφείλουμε να τον υποδεχτούμε και να του δώσουμε έγγραφα για να ταξιδέψει, διότι δεν είμαστε φασίστες. Είμαστε ανθρωπιστές".

Δια της πλαγίας οδού, θέλουν να νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Ισχυριζόμενοι ότι αν τους δώσουμε έγγραφα και τους αφήσουμε να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα, θεωρούν ως δεδομένο ότι τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας, θα τα καλοδεχθούν οι γειτονικές χώρες, λες και αυτές οι χώρες δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα με μας.

Ούτε περνά από το μυαλό τους ότι το ίδιο πράγμα μπορεί να κάνει και η Τουρκία. Να τους δίνει έγγραφα και να τους λέει, "ταξιδέψτε όπου θέλετε-προς Ελλάδα καλύτερα".

Η συγκεκριμένη πρόταση ως λύση στο πρόβλημα της λαθρομεταναστεύσεως έχει ακουστεί από παλιά, από διαφορετικούς φορείς, και από διαφορετικούς πολιτικούς που παριστάνουν τους πατριώτες. Εκτός του ότι στηρίζεται σε λανθασμένες παραδοχές, ο μοναδικός της στόχος είναι να αποφευχθεί πάση θυσία η μαζική απέλαση των λαθροεποίκων από ενέργειες της Ελληνικής Πολιτείας.

Στοχεύει στο να απαγορεύει στην Ακτοφυλακή μας και στις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να απωθούν βιαίως τους λαθροεποίκους εισβολείς. Διότι η πρόταση στηρίζεται στην υποδοχή των λαθροεποίκων.

Άπαξ ο λαθροέποικος εισβάλλει στην χώρα μας, τίποτε δεν εγγυάται ότι θα εξέλθει με την θέλησή του.

Αν υποθέσουμε ότι από τα 4 εκατομμύρια λαθροεποίκων που έχουμε στην Ελλάδα τα 2 θέλουν να ταξιδέψουν αλλού, ενώ τα υπόλοιπα 2 θέλουν να παραμείνουν εδώ, τί κάνουμε; Θα τα υποδεχθούμε στο όνομα του αντιρατσισμού και του ανθρωπισμού;

Ο αντιπερισπασμός της προτάσεως Καζάκη και άλλων φωστήρων του αντιρατσισμού, είναι πάση θυσία να υπάρξει υποδοχή των λαθροεποίκων και όχι απώθηση, κάτι που συμβαίνει ήδη στην Αυστραλία.

Αφού γίνει η υποδοχή και εγκατάσταση των λαθροεποίκων στην Ελλάδα, για να χρυσώσουν το δηλητηριώδες χάπι στον Λαό μας, οι φωστήρες του αντιρατσισμού, του λένε, "μην ανησυχείς, θα τους δώσουμε χαρτιά και θα φύγουν να πάνε όπου θέλουν".

Εγώ προτείνω να δώσουμε χαρτιά να φύγουν από την Ελλάδα οι φωστήρες του αντιρατσισμού, που στο όνομα του ανθρωπισμού προσπαθούν να αλλοιώσουν εθνολογικώς τον Ελληνισμό.

3 comments:

  1. Ξεχασες να πεις οτι και ο γιαχωβας καμενος λεει το ιδιο πραγμα

    ReplyDelete
  2. συνεννοηση με τις πρεσβείες τους να επιστρεψουν στις χωρες τους κ στα χωρια τους.
    αλλιως τους παρκαρουμε σε καποια νησια υπο επιτηρηση κ ας ερθει ο ΟΗΕ να τους ταισει κ να τους περιθαλψει.
    \ακομψη η αποψη μου αλλα πλεον το πραγμα δε παει άλλο.
    πηγαίνετε στα νοσοκομεια να δειτε τι γινετε??????
    θα παθετε πλακα.μεσα στα επειγοντα που εξεταζουν τους ασθενείς, εννοω μεσα στα ιατρεια , όχι στο διαδρομο, γυφτοι κ αλλοδαποι ζητιανευουν πανω από τους ετοιμοθάνατους.
    τραγικα πραγματα. δε θα πιστευουν τα ματια σας.

    ReplyDelete
  3. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ......ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΥΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ.....ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΔΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ....ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ

    ReplyDelete