Sunday, July 12, 2015

Οι παραπλανητικές δημοσκοπήσεις των ευρωραγιάδων είναι αντάξιες της προδοσίας των



Μετά τον τελευταίο διασυρμό της Ελλάδος από την Τρόικα, είμαι περίεργος να δώ μία δημοσκόπηση τώρα, απ' αυτές τις "έγκυρες", που ισχυρίζονται ότι το 80% των Ελλήνων θέλει οπωσδήποτε το ευρώ.

Μέχρι σήμερα η ελληνόφωνη μνημονιακή ληστοσυμμορία εκφόβιζε τον Ελληνικό Λαό με το δίλημμα "μνημόνιο ή χρεωκοπία". Αρκετοί Έλληνες λόγω αγνοίας της οικονομικής ιστορίας έπεσαν στην παγίδα και έσκυψαν το κεφάλι στα μνημόνια.

Τώρα όμως δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία. Στο νέο δίλημμα "μνημόνιο ή δραχμή", η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Εθνικό νόμισμα.

Το νέο δίλημμα έχει καταστεί επίσημη πολιτική της ΕΕ και των εγχωρίων διαπλεκομένων μμε.

Εξ αρχής είχα πει ότι στο δημοψήφισμα πρέπει να διαδίδουμε ότι το ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ στο ευρώ. Πρέπει να ενθαρρύνουμε τον Λαό να συνηθίσει στην ιδέα του εθνικού νομίσματος.

Με βάση δικές μου εκτιμήσεις ένα 40 έως 50% του Ελληνικού Λαού αποδέχεται ευχαρίστως την επαναφορά του εθνικού νομίσματος. Αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη για να αυξήσουμε το ποσοστό.

Τα μμε των ευρωραγιάδων προσπαθούν να εκφοβίσουν τον Λαό μας ώστε να μην αποκτήσει την νομισματική του ανεξαρτησία. Τώρα πρέπει να δώσουμε σκληρή προπαγανδιστική μάχη ώστε στο δίλημμα "μνημόνιο ή δραχμή", ο Λαός να απαντήσει θαρραλέα, ΝΑΙ στην δραχμή.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

No comments:

Post a Comment