Friday, July 10, 2015

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)



Σήμερα τα ελληνόφωνα ευρωπαϊκά σκουλήκια χαίρονται με το χθεσινό πραξικόπημα και το αποτέλεσμα της κυνοβουλευτικής ψηφοφορίας. Αλλά πρόκειται για Πύρρειο νίκη.

Αν νομίζουν ότι θα παραμείνουμε για πολύ ακόμη φυλακισμένοι στο πολιτικό έκτρωμα που αυτοαποκαλείται Ευρώπη με απειλές, τρομοκρατία, εκβιασμούς, εξευτελισμούς, και οικονομική γενοκτονία, πλανώνται πλάνην οικτρά.

Το μόνο που  κατάφεραν με την συμπεριφορά τους είναι να νομιμοποιήσουν την απαξίωση της Ευρώπης τους, τον πλήρη εξευτελισμό της Ευρώπης τους, και την δική μας ανυπακοή στους νόμους τους. 

Το χθεσινό πραξικόπημα χρεώνεται στην μισελληνική αλητεία του "Μένουμε Ευρώπη". Τα μισελληνικά σκουλήκια αρνούνται στον Ελληνικό Λαό όχι μόνον το δικαίωμα να καθορίσει το μέλλον του, του αρνούνται ακόμη και το δικαίωμα να εκφράσει την γνώμη του.

Ο μόνος τρόπος για να μας κρατήσουν φυλακισμένους στην Ευρώπη τους, είναι οι απειλές, η τρομοκρατία, ο οικονομικός στραγγαλισμός. Ο δωσίλογος Τσίπρας επαναλάμβανε ότι "αυτό που υπογράφουμε είναι καταστροφή, αλλά το Grexit είναι μεγαλύτερη καταστροφή".

Δεν έχουν κάποιο επιχείρημα για την υποταγή μας στην Ευρώπη τους. Μόνον φόβο. Φόβο. Φόβο. Φόβο.

Όλα τα μισελληνικά σκουλήκια του "Μένουμε Ευρώπη" μπορούν να χαρούν για λίγο ακόμη την τυραννία που μας έχουν επιβάλλει. Αλλά να ξέρουν ότι κανείς τύραννος δεν κυβερνά για πολύ.

Αφού κατέρρευσε η μεγαλύτερη τυραννία της σύγχρονης εποχής, η ΕΣΣΔ, θα καταρρεύσει και η τυραννία της ΕΕ. Και τότε τα μισελληνικά σκουλήκια του "Μένουμε Ευρώπη" δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν.

Η εθνοκάθαρση είναι ο μόνος τρόπος για να ξεβρωμίσει η Φυλή μας. Και δεν υπάρχει καμμία υπερβολή σε αυτή την φράση.

Όσοι ελληνόφωνοι Ευρωπαίοι μας τρομοκρατούν καθημερινώς προκειμένου να πράττουμε αντίθετα με την θέλησή μας, δεν είναι Έλληνες. Είναι αποβράσματα, και έχουμε υποχρέωση να τους εξολοθρεύσουμε χωρίς κανένα έλεος.

Το χθεσινό πραξικόπημα χρεώνεται μεν ο Τσίπρας και η πολιτική του συμμορία, αλλά πάνω απ' όλα το χρεώνεται η Ευρώπη.

Europa delenda est

No comments:

Post a Comment