Wednesday, July 29, 2015

Άλλο ένα έγκλημα κατά της Φύσεως ζητά εκδίκηση. Walter Palmer - Wanted. Dead or Alive




Walter Palmer, οδοντίατρος από την Μιννεσότα. Αποκεφάλισε και έγδαρε τον Cecil, έναν πολύ γνωστό λέοντα στην Ζιμπάμπουε. Λέγεται ότι πλήρωσε 50 χιλιάδες δολλάρια για να αποκτήσει την άδεια να δολοφονήσει το πανέμορφο ζώο.

Το ανθρωπόμορφο τέρας ονόματι Walter Palmer, δημοσιεύει φωτογραφίες του με σκοτωμένα άγρια ζώα. Τα σκοτώνει για διασκέδαση. Είναι άθλημα που του αρέσει, δηλώνει το ανθρωπόμορφο τέρας.

Η ανθρωπότητα πρέπει να νομιμοποιήσει το κυνήγι των λαθροκυνηγών. Πρέπει να επιτρέψει σε ανθρώπους να καταδιώκουν μέχρι θανάτου τα ανθρωπόμορφα τέρατα, και να δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα νεκρά κορμιά τους. Τα πτώματά τους να αποτελούν έπαθλα προς επίδειξη.

Έχουμε φτάσει στο χαμηλότερο σημείο ηθικής. Ο Walter Palmer διέπραξε τέτοιο ανοσιούργημα και στις ΗΠΑ δίνει συνεντεύξεις σαν να μην τρέχει τίποτε.

Ο λέων Cicel αποκεφαλίστηκε και γδάρθηκε επειδή το ανθρωπόμορφο τέρας Walter Palmer ήθελε να διασκεδάσει.

Ο δικός του αποκεφαλισμός μπορεί να αργήσει. Όμως μπορεί να ξεκινήσει μία εκστρατεία στα κοινωνικά δίκτυα με σκοπό την δολοφονία χαρακτήρος. Διάδοση μυθιστορημάτων με αποσπάσματα ανθρωποκυνηγών που κυνηγούν και θανατώνουν χωρίς έλεος τα ανθρωπόμορφα τέρατα. Οργάνωση λεσχών από ανθρωποκυνηγούς οι οποίοι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και εξοντώνουν τα ανθρωπόμορφα τέρατα για να προστατεύσουν την Φύση.

Όσο επιτρέπουμε στα ανθρωπόμορφα τέρατα να συνυπάρχουν δίπλα μας, γινόμαστε μέρος του προβλήματος. Άθελά μας καθιστάμεθα συναυτουργοί στην καταστροφή της Φύσεως.

Το έγκλημα συνίσταται κατά πράξη αλλά και κατά παράλειψη. Αν δεν αφανίσουμε τα ανθρωπόμορφα τέρατα, θα αφανιστούμε εμείς από την εκδικητική μανία της Φύσεως.







No comments:

Post a Comment