Tuesday, July 21, 2015

Η κατοχική κυβέρνηση τρομοκρατεί τους πολίτες επιρρίπτοντάς τους την ευθύνη για την απώλεια εσόδων



Μετά την ψήφιση των προαπαιτουμένων για το 3ο μνημόνιο η ηγετική ομάδα του Σύριζα στην προσπάθειά της να επιπλεύσει με κάποιο επικοινωνιακό σωσίβιο, ξεκίνησε τον εκφοβισμό των πολιτών με επικείμενους φορολογικούς ελέγχους.

"Μόνον τον στρατό δεν θα κατεβάσουμε στους δρόμους", διεμήνυσε ο εκπρόσωπος της κατοχικής κυβερνήσεως Τ. Αλεξιάδης.

Το σχέδιο γνωστό εδώ και δεκαετίες, να πατάξουν την "φοροδιαφυγή".

"Φοροδιαφυγή" για τα κρατικοδίαιτα παράσιτα είναι τα πλασματικά χρέη που έχει φορτώσει η μνημονιακή ληστοσυμμορία στον Λαό, και ο οποίος είτε αρνείται είτε δεν μπορεί να τα πληρώσει.

Έστω και έτσι, έχει σημασία να υπογραμμίσουμε ότι στον όρο φοροδιαφυγή οι υψηλόβαθμοι κρατικοδίαιτοι πλιατσικολόγοι, δεν συμπεριλαμβάνουν τα διαφυγόντα κέρδη του δημοσίου από τις επιχειρήσεις που κλείνουν είτε μεταφέρονται στο εξωτερικό, εξ αιτίας της φορολαίλαπος που οι ίδιοι επιβάλλουν.

Αντί να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή με την παρανοϊκή οικονομική πολιτική τους μειώνουν τα έσοδα του δημοσίου, παριστάνουν τους διώκτες του "εγκλήματος" της φοροδιαφυγής.

Η φοροδιαφυγή όπου υπάρχει, είναι νόμιμο δικαίωμα και υποχρέωση του Ελληνικού Λαού προκειμένου να επιβιώσει σε συνθήκες κατοχής και πολέμου.

Αν υποθέσουμε ότι η Ελλάδα το 1974 είχε 1000 μεγάλα εργοστάσια, και δια της φορολαίλαπος το 2015 είχαν μείνει 10 μόνο, η ηγεσία του υπουργείου οικονομικών θα έψαχνε να εντοπίσει φοροδιαφυγή από τα εναπομείναντα 10 μεγάλα εργοστάσια.

Τα υπόλοιπα 990 που είτε έκλεισαν είτε μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό από την φορολαίλαπα, δεν τους απασχολούν.

Οι ελεγκτές των φορολογικών υπηρεσιών δέχονται εντολές να πιάσουν συγκεκριμένους στόχους από την φορολογητέα ύλη που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Από το αρρωστημένο τους μυαλό δεν περνά η σκέψη πόσος πλούτος μεταφέρεται στο εξωτερικό εξ αιτίας της φορομπηχτικής πολιτικής, ούτε πόσες επιχειρήσεις κλείνουν.

Αυτό το είδος νόμιμης φοροαποφυγής είναι αποτέλεσμα της δικής τους εγκληματικής πολιτικής εις βάρος της Ελληνικής Οικονομίας.

Εκτός από την αυστηροτάτη ποινικοποίηση της φορολογίας, και την γενική σεισάχθεια των χρεών των πολιτών προς το κράτος, η Ελληνική Οικονομία για να ορθοποδήσει θα χρειαστεί μαζικές απολύσεις εφοριακών υπαλλήλων.

Οι κρατικές ελεγκτικές υπηρεσίες δεν έχουν καμμία δουλειά να κλέβουν τους πολίτες και να το βαπτίζουν φορολογία.

Τα ελεγκτικά τους καθήκοντα οφείλουν να περιορίζωνται στην πάταξη της εργασίας λαθρομεταναστών, και στην προστασία της Ελληνικής παραγωγής έναντι αθεμίτου ξένου ανταγωνισμού.

No comments:

Post a Comment