Friday, July 17, 2015

Πρέπει να διεξάγουμε επιθετικό οικονομικό πόλεμο εις βάρος των κατακτητών



Τις τελευταίες ημέρες έχουν αναρτηθεί πολλά μηνύματα στο διαδίκτυο υπέρ ενός εμπάργκο των γερμανικών προϊόντων που πωλούνται στην Πατρίδα μας.

Η συγκεκριμένη δράση έχει καθυστερήσει 5 χρόνια. Από το 2010 και το πρώτο μνημόνιο ο Ελληνικός Λαός έπρεπε να διεξάγει οικονομικό πόλεμο εναντίον της Γερμανίας, ασχέτως τί έπρατταν οι κατοχικές κυβερνήσεις.

Σήμερα, η συγκεριμένη δράση βρίσκεται πολύ πίσω από τις εξελίξεις. Ο πόλεμος που ζούμε και είμαστε αναγκασμένοι να διεξάγουμε είναι ολοκληρωτικός πόλεμος. Δεν διαχωρίζει ένοπλους από άοπλους, ούτε φιλελεύθερους από σοσιαλιστές. Ή η Ελλάδα θα καταστραφεί ή η Γερμανία.

Ο οικονομικός πόλεμος δεν επιτρέπεται να περιορίζεται επί Ελληνικού εδάφους. Όπως ο στρατηγός Αγαθοκλής των Συρακουσών, έτσι και εμείς πρέπει να μεταφέρουμε τον πόλεμο στο έδαφος του εχθρού, εκτός Ελληνικών συνόρων. Επί γερμανικού εδάφους.

Με παρακινήσεις για απεργίες γερμανικών συνδικάτων, με εκκλήσεις για δυναμικές διαδηλώσεις ενάντια στο γερμανικό πολιτικό σύστημα, με υποστήριξη κινημάτων και οργανώσεων που δρούν ενάντια στο γερμανικό τραπεζικό κατεστημένο, με υποστήριξη αποσχιστικών τάσεων γερμανικών κρατιδίων, με την υποστήριξη κινημάτων υπέρ της υψηλής φορολογίας των γερμανικών εισοδημάτων, με την υποκίνηση φυλετικών και θρησκευτικών συγκρούσεων μεταξύ γερμανών πολιτών, με την υποστήριξη των αμβλώσεων, με την υποστήριξη βαριάς φορολογίας και γραφειοκρατικών εμποδίων εις βάρος των γερμανικών βιομηχανιών, με την υποστήριξη των ανοικτών συνόρων και των εισαγωγών ξένων προϊόντων, με την απογερμανοποίηση της δημοσίας διοικήσεως και την μαζική ένταξη αλλοφύλων, με την δημιουργία εντάσεων μεταξύ Γερμανίας και δορυφόρων της (Γαλλία, Δανία, Φινλανδία, Ολλανδία, Σλοβακία, Βαλτικές χώρες, Ισπανία, κ.α).

Μέχρι πριν λίγο καιρό η Ελληνική κοινωνία δεν είχε συνειδητοποιήσει στο σύνολό της ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Τώρα σε πολύ μεγάλο βαθμό το συνειδητοποιεί και ξεκινά έναν αμυντικό πόλεμο. Δεν χρειάζεται να περάσουν άλλα 5 χρόνια για να συνειδητοποιήσουμε ότι στον πόλεμο πρέπει να διεξάγουμε και επιθετικές εκτός από αμυντικές επιχειρήσεις.

1 comment:

  1. http://www.kathimerini.gr/823563/article/epikairothta/politikh/soylts-xreiazomaste-mia-eyrwpaikh-kyvernhsh

    ReplyDelete