Thursday, July 9, 2015

Η κατοχική κυβέρνηση Σύριζα θα παραμείνει στην ιστορία ως συνδυάζουσα προδοσία, ηλιθιότητα, εξαπάτηση, τυραννία



Με την πρόταση που έστειλε στην Τρόικα και δημοσιεύθηκε σήμερα, η κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα όχι μόνον αποδέχτηκε όλα όσα απέρριψε ο Λαός στο πρόσφατο δημοψήφισμα, αλλά επιπλέον θα προσπαθήσει να νομιμοποιήσει την εσχάτη προδοσία της με την διαδικασία του κατεπείγοντος στην Βουλή.

Η κατοχική κυβέρνηση εκτελεί συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του Ελληνικού Λαού: αυξάνει τα περισσότερα προϊόντα στο 23% ΦΠΑ, μειώνει τις συντάξεις, αυξάνει την φορολογία επιχειρήσεων, και προκειμένου να αποδείξει ότι εκτός από προδότες είναι και ηλίθιοι, προτάσσουν ως επιτυχία ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για ελάφρυνση του δημοσιου χρέους μετά το 2022!

Προσπαθεί να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό με το παραμύθι ότι το χρέος γίνεται τώρα αποκλειστικώς ευρωπαϊκό διότι ενσωματώνεται στον ESM, χωρίς να εξηγεί τους κανόνες που διέπεται ο ESM. Παρουσιάζει τον ESM ως έναν οργανισμό καλύτερο από το ΔΝΤ, ενώ πρόκειται για χειρότερο οργανισμό, καθώς απολαμβάνει πλήρους ασυλίας.

Προδίδουν διότι αποδέχονται αυτό που απέρριψε ο Λαός με το δημοψήφισμα.

Εξαπατούν διότι παρουσιάζουν την ενσωμάτωση του χρέους στον ESM ως επιτυχία.

Είναι ηλίθιοι διότι παρουσιάζουν ως επιτυχία μία δέσμευση για αναδιάρθρωση του χρέους μετά το 2022.

Είναι τύραννοι διότι προσπαθούν να νομιμοποιήσουν την εσχάτη προδοσία με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Γρήγορα θα ανατραπούν. Έχουν τελειώσει οριστικώς. Υπέγραψαν την πολική και θανατική τους καταδίκη.

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/9292390.pdf

Αν διαβάσει κάποιος τις προτάσεις που κατέθεσε η κατοχική κυβέρνηση Σύριζα θα διαπιστώσει ότι είναι ακριβής αντιγραφή των προτάσεων Γιούνκερ. O Τσακαλώτος έκανε κυριολεκτικώς copy-paste. Κυριολεκτικώς. 

Βαριούνται ακόμη και να καταθέσουν δική τους πρόταση.

http://blogs.ft.com/brusselsblog/files/2015/07/Prior-action-final-version-July-2015.pdf

Αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η κατοχική κυβέρνηση Σύριζα είχε την κρυφή ελπίδα να υπερισχύσει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Δεν περίμενε να επικρατήσει το ΟΧΙ. Γι' αυτό προχωρά τώρα σε πραξικόπημα καταπατώντας με ατιμωτικό τρόπο την λαϊκή εντολή που έλαβε. 

Ο Λαός δεν δικαιούται απλώς, υποχρεούται από εδώ και πέρα να μην υπακούει στις εντολές της κατοχικής κυβερνήσεως Σύριζα, και οφείλει να την ανατρέψει.


No comments:

Post a Comment