Thursday, July 9, 2015

Πανελλαδικός Αγώνας για την απονομιμοποίηση του κατάπτυστου νομοσχεδίου της Χριστοδουλοπούλου



Όπως η συγκεκριμένη υπουργός έδωσε Ελληνική ιθαγένεια με μία απλή διοικητική πράξη στους αλλοφύλους λαθροεποίκους, με την ίδια ευκολία θα τους αφαιρεθεί με μία απλή διοικητική πράξη, όταν ανατραπεί το κατοχικό καθεστώς.

Οι διοικητικές πράξεις είναι ευκόλως αναστρέψιμες, οι δε κατοχικοί νόμοι είναι κατάπτυστοι και ανθελληνικοί, ουδεμία ισχύ έχοντες για τους Έλληνες.

Δηλώνουμε πολιτική ανυπακοή στα μισελληνικά νομοσχέδια της κατοχικής κυβερνήσεως Σύριζα και αγωνιζόμαστε για την ανατροπή της.

Θεωρούμε πλαστά και άκυρα τα έγγραφα ιθαγενείας με τα οποία εφοδιάζει τους λαθροεποίκους η υπουργός Χριστοδουλοπούλου, νομιμοποιώντας την εισβολή και κατοχή της Πατρίδος μας.

Δεν αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στην κατοχική κυβέρνηση Σύριζα να αποδίδει την Ελληνική ιθαγένεια στους λαθροεποίκους εισβολείς και κατακτητές.

Επιπλέον απαιτούμε να αφαιρεθεί η Ελληνική Ιθαγένεια από τους προδότες και ανάξιους υπουργούς της κατοχικής κυβερνήσεως Σύριζα και όσων βουλευτών ψήφισαν το κατάπτυστο μισελληνικό νομοσχέδιο.

Καλούμε τους Έλληνες να συγκροτήσουν ξεχωριστά ληξιαρχεία και να αρχίσουν να εκδίδουν ξεχωριστά δελτία ταυτότητος, αποκλειστικώς για Έλληνες.

No comments:

Post a Comment