Sunday, July 5, 2015

Να αρχίσουν άμεσα οι διαδικασίες στην Ευρώπη για την ομαλή έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζώνη



Σήμερα ξεκινάμε αγώνα παρακάμπτοντας την κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα και σε συνεργασία με ξένα μέσα ενημερώσεως περνάμε την γραμμή ότι η Ελληνική ψήφος αφορούσε την παραμονή ή έξοδο από το ευρώ.

Το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό υπέρ της εξόδου από το ευρώ.

Καλούμε τους ξένους ηγέτες να σταματήσουν να διαπραγματεύωνται με τον Τσίπρα διότι είναι αναξιόπιστος. Να μην συνυπογράψουν μαζί του καμμία συμφωνία καθότι δεν πρόκειται να γίνει σεβαστή από τον Ελληνικό Λαό.

Αν δώσουν νέα δάνεια θα χάσουν τα χρήματά τους με δική τους ευθύνη.

Μετά το 61% ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ο Τσίπρας δεν έχει καμμία λαϊκή νομιμοποίηση να κρατά την Ελλάδα δέσμια των μνημονίων.

Καλούμε τους ευρωπαίους ηγέτες να σεβαστούν το ΟΧΙ, και να ξεκινήσουν διαδικασίες για την ομαλή μετάβαση της Ελλάδος στο εθνικό νόμισμα και την ομαλή απαγκίστρωση από την ΕΕ.

Η συνεργασία των ξένων ηγετών στην ομαλή έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζώνη θα βοηθήσει την Ευρώπη να διασώσει την ελάχιστη αξιοπιστία της.

Στέλνουμε ηλεκτρονικά μηνύματα παντού, στα ξένα μμε, στις ξένες πρεσβείες, στα ξένα κινήματα, στα ξένα κόμματα. Ζητάμε να ακούν τον Λαό, και όχι τον Τσίπρα.

Τους ενημερώνουμε ότι μετά το υπερήφανο ΟΧΙ, όλα τα μνημόνια και όλες οι δανειακές συμβάσεις είναι άκυρες. Τους ζητάμε να σταματήσουν να δίνουν νέα δάνεια για την μαύρη τρύπα του ελληνικού δημοσίου χρέους. Τους λέμε ότι όσα χρήματα έδωσαν μέχρι τώρα θα τα χάσουν διότι θα διαγραφεί μονομερώς το χρέος, οπότε να μην δώσουν νέα δάνεια διότι θα τα χάσουν και αυτά. Ο Λαός δεν αναγνωρίζει τις υπογραφές των μνημονιακών κατοχικών κυβερνήσεων.

Τέλος τους ενημερώνουμε ότι οι ανθελληνικές συμπεριφορές των ευρωπαίων αξιωματούχων είναι ποινικώς κολάσιμες και θα έχουν πολλαπλάσιες και καταστρεπτικές συνέπειες για την Ευρώπη.

No comments:

Post a Comment