Monday, July 13, 2015

Σύντομη ενημέρωση από την σημερινή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος



1. Άνευρη, χωρίς παλμό. Ο κόσμος εστέκετο παθητικώς.

2. Τρείς χιλιάδες άτομα περίπου, μέχρι τις 9μμ

3. Μεγάλη ζημιά έγινε στο λαϊκό κίνημα από τους ραγιάδες που από το 2010 καλούσαν τον κόσμο να κρατά ειρηνική στάση στις διαδηλώσεις. Ο κόσμος αφομοίωσε αυτή την στάση και τώρα είναι δύσκολο να την αποβάλλει.

4. Οι διοργανωτές επιβεβαιώνουν τον ορισμό του Αϊνστάιν για την τρέλλα: επαναλαμβάνουν το ίδιο πράγμα, περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα. Ήτοι, κατεβάζουν κόσμο στο Σύνταγμα, διαρκώς χωρίς σχέδιο, διαρκώς χωρίς στρατηγική, και διαρκώς έχουν το θράσος να περιμένουν ανατροπή της καταστάσεως.

5. Γύρω στις 8.30μμ, δύο αγανακτισμένοι μεν, βλαμμένοι δε πολίτες, διέπραξαν ύβριν. Εισήλθαν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, χωρίς την άδεια κανενός, κρατώντας δύο Ελληνικές σημαίες. Στάθηκαν εφαπτόμενοι με τον τοίχο του Μνημείου κρατώντας τις σημαίες. Μαζί τους προσέγγισαν το Μνημείο δεκάδες δημοσιογράφοι και φωτογράφοι.

Αποτέλεσμα: Οι δύο Εύζωνες που εκείνη την στιγμή είχαν σκοπιά στο Μνημείο, απεμακρύνθησαν οικειοθελώς διότι προφανώς δεν μπορούσαν να επιτελέσουν τις οπλασκίες τους με τόσο κόσμο να τους περιτριγυρίζει.

Οι αξιωματικοί της προεδρικής φρουράς αντί να απομακρύνουν τους φωτογράφους και τους δύο βλαμμένους πολίτες, απεμάκρυναν τους Ευζώνους.

Όποιος συμπολίτης μας είναι αγανακτισμένος από την πολιτική κατάσταση και επιθυμεί να διαδηλώσει στο Σύνταγμα κρατώντας την Ελληνική σημαία, οφείλει να γνωρίζει ότι δεν επιτρέπεται να παρεμποδίζει τους Ευζώνους την στιγμή που φυλάνε σκοπιά και είναι αφοσιωμένοι στο τελετουργικό τους.

Αν δεν γνωρίζει την ιστορική και εθνική σημασία του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου και τί ρόλο έχουν εκεί οι Εύζωνες, παρακαλείται να ρωτά τους συμπολίτες του.

Αλλιώς κάποια μέρα μπορεί να υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση από συμπολίτες του που γνωρίζουν την σημασία του Μνημείου.

Οι αξιωματικοί της προεδρικής φρουράς της συγκεκριμένης βάρδιας, δεν αξίζουν ούτε για φτύσιμο.

3 comments:

  1. Αχ βρε , έλειπαν τα προστατευόμενα πρακτοράκια που δίνουν συνήθως .......... τοοοοοό νεύρο .

    ReplyDelete
  2. Πολύ καλύτεροι από σένα που κάθεσαι στον καναπέ σου

    ReplyDelete
  3. Σε παρακολουθώ πολύ καιρό και θα πω ότι ταυτίζομαι με τις απόψεις σου κατά 90%. Τώρα όλα ισορροπούν πάνω σε μια βελόνα μιας και οι μάσκες τις αριστεράς έπεσαν και αποδείχτηκαν οι καλύτεροι συνεργάτες των τραπεζών . Ο λαος κατάλαβε πλέων οτι εχει χάσει τα λεφτά του και ελπίζει σε ενα και θαύμα μα το πιο σημαντικό είναι η νεολαία που στήριξε τον Τσιπρα έχει απογοητευτεί . Τα επόμενα χρόνια όταν καταρρεύσει και το τρίτο μνημόνιο τίποτα δεν θα μπορέσει να σώσει τους πολιτικαντιδες, η οργή των νέων θα ξεσπάσει και προβλέπω κρεμάλες έξω από το σύνταγμα. Πριν γίνουν όλα αυτά οι Τούρκοι σαν μπουνταλάδες και προβλέψιμοι θα διεκδικήσουν τα συμφέροντα τους στο Αιγαίο και θα χάσουμε κάποια βραχονησίδα . Αυτή θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής . Ιφικράτη σου εύχομαι υγειά και δύναμη . Η νίκη είναι κοντά .



    ReplyDelete