Wednesday, July 8, 2015

Από μικρό και από χαζό πηγαίνεις στην δραχμή



Σε αυτές τις κωμικοτραγικές στιγμές για τον Ελληνισμό όπου ο Λαός ψηφίζει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και η κυβέρνηση Σύριζα το εκλαμβάνει ως ΝΑΙ στους δανειστές, όσο και αν ακούγεται αστείο, μόνον η ευήθεια και η νωθρότητα του Τσακαλώτου θα μας σώσει. 

Η γλώσσα του σώματος δείχνει ένα άτομο αποσυναρμολογημένο και δειλό, ανίκανο να αντιληφθεί την κρισιμότητα των περιστάσεων. Πήγε στις Βρυξέλλες παντελώς ανέτοιμος, χωρίς προτάσεις. 

Ο Τσακαλώτος νομίζει ότι οι Ευρωπαίοι θα περιμένουν δύο-τρεις μήνες μέχρι να ξυπνήσει και να τους καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις. Θα του πούν, "τέλος χρόνου, θέτουμε την Ελλάδα εκτός ευρώ", και αυτός θα ψάχνει ακόμη τις σημειώσεις του. 

Αντί για ένα θριαμβευτικό Grexit θα έχουμε Grexit από ατύχημα. 

Καλοδεχούμενο.

6 comments:

  1. Ἰφικράτη μὴν ἐπικεντρώνεσαι ἄλλο μυωπικῶς στὰ οἰκονομικά.
    Διοχέτευσε τὴν ἐνέργειά καὶ τὰ ἄρθρα σοὺ εἰς τὸ πρόβλημα τῶν τριτοκοσμικῶν ὑπανθρώπων.

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΙΩΠΗΡΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

    Ὁσον καιρὸν ἄπαντες ἀσχολεῖσθε μὲ Εὐρὼ, Δραχμὰς, Ὀβολούς καὶ Γρόσια, τὸ κῦμα τῶν Ἀφροασιατῶν εἰσβολέων θὰ ἐξαφανίσῃ διὰ παντῶς ὅποια ψήγματα φυλετικῆς καθαρότητος ἔχουν ἀπομείνει.

    Ὄσον ἀφορὰ τὸ... νόμισμα τῶν ἀνθελλήνων χουλιγκάνων ὑπερβαίνει σὲ γελειότητα τὴν... «λιρέττα Ἐξαρχείων»

    Πάντα φιλικῶς,

    Ἀλέξανδρος

    ReplyDelete
  2. Xaxaaaaaχα κύριε Αλέξανδρε είστε μοναδικός , πράγματι μας έχουν αποτρελάνει με τας δραχμάς τα ευρά και τους οβολούς ............και τα νομίσματα των χαζοχουλιγκάνων .

    ReplyDelete
  3. Απ' ό,τι φαίνεται από τα σχόλια δεν έχει γίνει κατανοητό ότι ο βασικώτερος λόγος για την εισβολή εκατομμυρίων αλλοφύλων είναι η ένταξη της Ελλάδος στην ευρωπαϊκή ένωση. Η ΕΕ επιβάλλει τα ανοικτά σύνορα.

    Η μάχη για την έξοδο από την ΕΕ και την ευρωζώνη είναι κυρίως για λόγους εθνικής ασφαλείας και δευτερευόντως για την οικονομία. Περαιτέρω ανάλυση εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=sSb0C4-8iTw

    Υπό το υπάρχον νομικό καθεστώς στο οποίο υπάγεται η Ελλάδα απαγορεύεται να ελέγξει τα σύνορά της ή να κάνει μαζικές απελάσεις.

    Μόνον η έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ θα επιτρέψει την ανάκτηση των συνοριακών ελέγχων.

    Ιφικράτης

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τί λές βρε Ιφικράτη , έλεος πιά και τότε γιατί οι βόρειες χώρες και η Γερμανία ελέγχει τα σύνορά της ;

      Delete
  4. Παρά την ύπαρξη του διαδικτύου, απ' ό,τι φαίνεται είναι δύσκολο για ωρισμένους να πληροφορηθούν τί γίνεται στις βόρειες χώρες και την Γερμανία. Ας τους βοηθήσουμε λοιπόν ακόμη και σε αυτό το απλό ζήτημα:

    Illegal immigration to Germany at record high - increase of 75 per cent in one year

    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/11522462/Illegal-immigration-to-Germany-at-record-high-increase-of-75-per-cent-in-one-year.html

    Sweden's immigration agency (Migrationsverket) is powerless to enforce deportation orders, says a spokesman for the organisation, as more than 11,000 asylum seekers go underground in Sweden
    http://www.thelocal.se/20150503/more-illegal-immigrants-going-underground-in-sweden

    Ιφικράτης

    ReplyDelete
  5. GERMANY IS EUROPE'S TOP DESTINATION FOR ILLEGAL IMMIGRANTS, SAYS BERLIN TOP COP

    http://www.breitbart.com/london/2014/07/14/germany-is-europe-s-number-one-destination-for-illegals-says-berlin-top-cop/

    ReplyDelete