Thursday, July 23, 2015

Οι υπερασπιστές της στυγνής ευρωπαϊκής απολυταρχίας κατηγορούν τους αντιπάλους τους για αντιδημοκρατικές αντιλήψεις



Πάντοτε στις μεγάλες εθνικές κρίσεις ανακαλύπτει κανείς την αληθινή ψυχή των ανθρώπων.

Υπάρχουν δύο κόμματα στην βουλή, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή, τα οποία κατηγορούνται από το αστικό κοινοβουλευτικό δημοκρατικό τόξο εδώ και πολλά χρόνια, ότι θέλουν να καταλύσουν την δημοκρατία.

Πρωταγωνιστές στο υβρεολόγιο κατά των συγκεκριμένων κομμάτων είναι πολιτικά πρόσωπα όπως ο Τζήμερος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βενιζέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, και δημοσιογράφοι όπως ο Πάσχος Μανδραβέλης, ο Κώστας Στούπας, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Μανώλης Καψής, κ.ά.

Το αφήγημά τους έχει ως εξής: "τα κόμματα των άκρων θέλουν να καταλύσουν την δημοκρατία".

Όταν όμως η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός καταλύονται εν ψυχρώ από την ευρωπαϊκή ολιγαρχία του χρήματος, η εν λόγω χορωδία με μία φωνή ανακράζει: "Ναι, υπογράφουμε τα πάντα, ζήτω η ΕΕ, μένουμε Ευρώπη".

Ο Τζήμερος έφθασε μέχρι το σημείο να καλέσει σε πραξικόπημα και βίαιη ανατροπή της κυβερνήσεως Τσίπρα, διότι όπως ισχυρίστηκε "οδεύουμε σε κατάλυση της δημοκρατίας και επιβολή σταλινικού καθεστώτος από τους μπολσεβίκους του Σύριζα".

Πάνω-κάτω το ίδιο αφήγημα χρησιμοποιούν και εναντίον της Χρυσής Αυγής. Με διαφορετική ορολογία(μιλάνε για φασίστες), εκτοξεύουν τις ίδιες κατηγορίες. 

Όταν όμως καταλύεται κάθε έννοια ελευθερίας, δικαίου, δημοκρατίας, δικαιωμάτων από την ΕΕ, από τα μνημόνια, και από την ευρωπαϊκή τραπεζοκρατία, ο Τζήμερος και το μνημονιακό τόξο ωρύονται ότι μόνον με τα μνημόνια θα εκπολιτιστούμε, θα εκσυγχρονιστούμε, θα εξευρωπαϊστούμε, και θα εκδημοκρατιστούμε.

Γιά τους μνημονιακούς ευρωραγιάδες η κατάλυση της δημοκρατίας είναι αποδεκτή, αναγκαία, και φυσιολογική πράξη, αρκεί να προέρχεται από ομοϊδεάτες τους στο εξωτερικό.

Φυσικά το ευρώ για τον Τζήμερο τίθεται υπεράνω κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος, αλλά η κουτοπονηριά του τον συμβουλεύει να καταπατά κάθε ανθρώπινο και δημοκρατικό δικαίωμα με επικλήσεις υπέρ της δημοκρατίας και υπέρ του ανθρωπισμού.

Οι αντιδημοκράτες ας μην απαξιώνουν άτομα χαμηλής αντιλήψεως όπως ο Τζήμερος. Η πολιτική τους ηλιθιότητα δεν πρέπει να αποτελεί αιτία για να μην μελετηθεί το ψυχογράφημά τους. Τα περισσότερα άτομα στο μνημονιακό στρατόπεδο έχουν την ψυχοσύνθεση του Τζήμερου.

Προκειμένου να επιβάλλουν μία στυγνή δικτατορία στην Ελλάδα, κατηγορούν τους αντιπάλους τους ως αντιδημοκράτες.

Μέσα σε πέντε χρόνια το μνημονιακό στρατόπεδο κατήργησε τόσα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, που θα τους ζήλευαν πολλοί δικτάτορες.

Σήμερα, όποιος επίδοξος δικτάτωρ θέλει να καταλύσει την κοινοβουλευτική δημοκρατία στην Ελλάδα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να μιλά στο όνομα της Ευρώπης και του ευρώ. Τα άλλα έρχονται μόνα τους. Ούτε τανκς, ούτε πραξικοπήματα.

Μίλα φανατικά υπέρ του ευρώ και θα δείς όλους τους δημοσιοκάφρους να υποστηρίζουν ακόμη και την θανατική ποινή για όσους αρνούνται να προσκυνήσουν το ευρωπαϊκό τοτέμ.

Οι αντιδημοκράτες των δύο πολιτικών άκρων καλό θα ήταν να εστιάσουν στην πολιτική ψυχολογία ατόμων τύπου Τζήμερου, αντί να αναφέρονται συνεχώς στον Χίτλερ και στον Λένιν.

Το μνημονιακό στρατόπεδο είναι γεμάτο δικτατορίσκους που χωρίς αιδώ καταπατούν κάθε ελευθερία στο όνομα της ελευθερίας, και κάθε δημοκρατικό δικαίωμα στο όνομα της δημοκρατίας.

Δεν είμαι δημοκράτης και συνεπώς ουδόλως με απασχολεί η κατάλυση της κυνοβουλευτικής δειμοκρατίας.

Με εντυπωσιάζει, χωρίς να με εκπλήσσει, η ψυχική διαστροφή των μνημονιακών εχθρών μας.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

No comments:

Post a Comment