Thursday, July 16, 2015

Αγωνιζόμαστε για την συνολική ρήξη με την ΕΕ, όχι μόνον με την ευρωζώνη



H επαναστατική πρωτοπορεία και οι επαναστάτες προπαγανδιστές πάντα πρέπει να προηγούνται σε συνθηματολογία και ιδέες από τον Λαό.

Ο μέσος Έλλην καθυστερεί να συντονιστεί με την επαναστατική πρωτοπορεία, αλλά κάποια στιγμή την προλαβαίνει. Όμως για να τρέχει προς τα εμπρός πρέπει να βλέπει κάποιους να προηγούνται.

Σε πολύ μεγάλο βαθμό η Ελληνική κοινωνία έχει εμποτιστεί με την ιδέα της εξόδου από την ευρωζώνη. Για διαφορετικούς λόγους το ζητούν κάποιοι γερμανικοί κύκλοι και οι περισσότεροι ξένοι αναλυτές και οικονομολόγοι. Μόνον στην Ελλάδα έχουμε τόσους φανατικούς ευρωραγιάδες. Όμως σε λίγο καιρό δεν θα τους ακούει κανείς.

Το κύριο προπαγανδιστικό ζήτημα τώρα είναι να θέσουμε στο προσκήνιο την συνολική έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή η προοπτική δεν έχει καταστεί κτήμα του Λαού.

Για το ευρώ, η τάση είναι ξεκάθαρα υπέρ του εθνικού νομίσματος στα λαϊκά στρώματα. Αλλά για την απόδραση από το γκούλαγκ της ΕΕ δεν υπάρχει ακόμη τόσο ισχυρό ρεύμα.

Η έξοδος από το ευρώ δεν θα μας ωφελήσει χωρίς έξοδο από την ΕΕ. Δεν θα μπορούμε να διαγράψουμε το χρέος, ούτε θα μπορούμε να ελέγξουμε τα σύνορά μας.

Πρέπει να διαφωτίσουμε τον Λαό ότι η έξοδος από την ΕΕ είναι αδήριτη ανάγκη.

Μην επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας εξαιτίας της μεγάλης αποδοχής που απολαμβάνει τώρα στον Λαό η επαναφορά του εθνικού μας νομίσματος.

Προπαγανδίζουμε την συνολική ρήξη με την ΕΕ.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

1 comment:

  1. Είναι πεπρωμένο ο ελληνικός ευρωμεσαίωνας να αποτελέσει την μήτρα της εθνικής μας αναγέννησης.

    ReplyDelete