Thursday, July 9, 2015

Λέμε ένα μεγάλο OXI στα ίδια λάθη της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012



Παρατηρώ ότι αρκετοί συναγωνιστές διοργανώνουν μέσω facebook νέες συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος για να στηρίξουν το ΟΧΙ και να πιέσουν την κυβέρνηση να μην υπογράψει νέο μνημόνιο.

Ξανακάνουν τα ίδια λάθη με το κίνημα των Αγανακτισμένων. Νομίζουν ότι ο κόσμος διαθέτει ανεξάντλητη ενέργεια και υπομονή.

Οι επαναλαμβανόμενες συγκεντρώσεις χωρίς σχέδιο συγκρούσεως, και χωρίς να προωθείται η επανάσταση στην επόμενη φάση, θα κουράσουν τον κόσμο, ο οποίος θα ξαναφύγει από τις πλατείες απογοητευμένος.

Κάποιοι οργανωτές συγκεντρώσεων νομίζουν ότι ο κόσμος είναι παιχνίδι και μπορούν να παίζουν μαζί του. Ή ότι ο κόσμος δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει από το να κατεβαίνει συνέχεια στο Σύνταγμα.

Όποιος είναι πολιτικώς άσχετος, να μην διοργανώνει ανούσιες εκδηλώσεις στο Σύνταγμα διότι σπαταλά πολύτιμη ψυχική και επαναστατική ενέργεια ακινητοποιώντας τον Λαό.

Στις πρόσφατες συγκεντρώσεις επικρατούσε η ίδια αμηχανία με τις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων.

Ακολουθούν δύο άρθρα μου από εκείνη την εποχή για να αξιοποιήσουμε την πολιτική εμπειρία που διδαχθήκαμε από την αγωνιστική περίοδο 2011-2012:

Προς όσους «αγανακτισμένους» καλούν τον κόσμο σε συγκεντρώσεις ξανά στο Σύνταγμα:

Επιχειρησιακό σχέδιο επιθετικής πολιτικής απεργίας:
http://www.iphicratisamyras.com/2012/09/blog-post_28.html

Οι νέες διαδηλώσεις στο Σύνταγμα πρέπει να έχουν σχέδιο προωθήσεως του Αγώνος σε νέο επαναστατικό επίπεδο, αλλιώς μετά από λίγο θα κουράσουν τον κόσμο απογοητεύοντάς τον.

No comments:

Post a Comment