Monday, December 14, 2015

Το "ευφυές" σχέδιο Τσίπρα και οι αντι-ΕΕ "ανθρωπιστές"



Το "ευφυές" σχέδιο της κατοχικής κυβερνήσεως Τσίπρα να αφήσει τα σύνορα ορθάνοιχτα για να εισβάλλουν εκατομμύρια λαθροεποίκων και να μεταβούν ύστερα στην Ευρώπη, κατέρρευσε.

Οι ευρωπαϊκές χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους και δεν τους δέχονται. Θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα.

Το μισελληνικό ευρωπαϊκό καθεστώς προσπαθεί να τους εγκαταστήσει μονίμως στην Ελλάδα επιδοτώντας το ενοίκιο.

Οι "Μένουμε Ευρώπη" χρεώνονται και αυτό το αντεθνικό έγκλημα. Θα το πληρώσουν ακριβά όταν έρθει η ώρα εκκαθαρίσεως των λογαριασμών μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη πολιτική πρόταση είχε καταθέσει και το ΕΠΑΜ του Καζάκη, κόμμα που θέλει την Ελλάδα εκτός ΟΝΕ. Απαιτούσε να τους υποδεχόμαστε, να τους παρέχουμε ταξιδιωτικά έγγραφα, και μετά να τους στέλνουμε στην Ευρώπη. Αδιαφορώντας για την πιθανότητα η Ευρώπη να μην τους δεχτεί και να τους στείλει πίσω.

Ο "ανθρωπισμός" είτε φιλοευρωπαϊκός, είτε αντιευρωπαϊκός αποτελεί την σύγχρονη μάστιγα του Ελληνισμού. Καθημερινώς θυσιάζονται εκατομμύρια Ελληνικών ψυχών στον βωμό του εν λόγω αρρωστημένου ψυχαναγκαστικού ιδεολογήματος.

Όσο η εισβολή λαθροεποίκων δεν αντιμετωπίζεται ως εισβολή λαθροεποίκων, αλλά ως προσφυγικό φαινόμενο, η Ελλάδα θα ολισθαίνει στην άβυσσο της εθνικής καταστροφής, είτε μέσα στην ΕΕ είτε έξω από την ΕΕ. 

Κάποιοι πατριώτες προσπαθούν να κερδίσουν πόντους στο δημόσιο διάλογο για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα, επισείοντες τον κίνδυνο τρομοκρατικών κτυπημάτων.
Θεωρώ λανθασμένη την συγκεκριμένη τακτική, διότι ανοίγει νέα πληγή στο Ελληνικό Έθνος, αντί να κλείνει την παλαιά.
Το συγκεκριμένο επιχείρημα αφήνει χώρο στους υποστηρικτές των λαθροεποίκων να σου λένε ότι οι περισσότεροι λαθροέποικοι είναι εργατικοί, τίμιοι, άκακοι, ειρηνικοί. Ότι οι περισσότεροι δεν είναι τρομοκράτες, άρα πρέπει να γίνουν δεκτοί.
Αυτό ακριβώς θέλουμε να αποφύγουμε. Θέλουμε να αποφύγουμε την κοινωνική αποδοχή των μη-βιαίων λαθροεποίκων.
Στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει πολιτική εκστρατεία να μην δέχωνται ούτε τους νόμιμους μετανάστες διότι θεωρούν ότι έχουν χάσει τον έλεγχο της χώρας.
Είτε νόμιμοι είτε παράνομοι οι αλλοεθνείς, θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα κοινωνικής συνοχής και εθνικής ασφαλείας. Πρώτον διότι έρχονται κατά εκατομμύρια, και δεύτερον διότι υπάρχει πολιτισμική ασυμβατότητα.
Ούτε το επιχείρημα περί παρανόμου εισόδου μάς ικανοποιεί προπαγανδιστικώς.
Αν έρθουν στην Χώρα μας νομίμως 5 εκατομμύρια Ασιάτες, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα κοινωνικής συνοχής και εθνικής ασφαλείας. Πολλώ δε μάλλον αν τους χορηγηθεί ιθαγένεια και υπηκοότητα.
Τέλος επειδή αρκετοί Έλληνες έχουν απολέσει την εθνοφυλετική τους συνείδηση, με αποτέλεσμα να αναμειγνύωνται φυλετικώς με τους αλλοφύλους, καταστρέφουν βιολογική κληρονομιά χιλιετιών.
Το πρόβλημα με τους λαθροεποίκους δεν περιορίζεται στο αν είναι παράνομοι και βίαιοι. Οι νόμιμοι και οι ειρηνικοί δημιουργούν εξίσου τεράστια προβλήματα.
Προβλήματα παραβιάσεως των πολιτιστικών μας συνόρων, προβλήματα φυλετικής επιμειξίας, προβλήματα κοινωνικής συνοχής, προβλήματα ανεργίας, προβλήματα δημοσίας υγείας, προβλήματα εθνικής ασφαλείας.
Αν η Ελλάδα έχει ανάγκη από κάποιους αλλοεθνείς κορυφαίους μηχανικούς και επιστήμονες οι οποίοι θα βοηθούσαν στην βιομηχανική και τεχνολογική ανάπτυξη της Ελλάδος, θα μπορούσαν να εργαστούν με ειδική σύμβαση για λίγα χρόνια, και ύστερα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Είναι αδιανόητο να χορηγούμε ιθαγένεια σε αλλοεθνείς.
Η ιθαγένεια και η υπηκοότητα δεν είναι σημαία ευκαιρίας. Η Ελλάδα δεν είναι εφοπλιστική εταιρεία. 

1 comment:

  1. Ακριβως αυτος είναι ο σκοπος από τους αλλοεθνεις πρακτορες που κυβερνουν την χωρα μας αυτην την εποχη.
    η καταστροφή του κοινωνικου ιστου κ η εξαφανιση του γηγενούς πληθυσμου που είναι οι ελληνες.
    δεν μπορεις να διανοηθείς άλλο λογω που εχουν ανοιξει τα σύνορα κ οποιος μπαινει παιρνει κ ιθαγενεια λες κ είναι εισιτηριο του τρολλευ

    ReplyDelete