Tuesday, December 1, 2015

Η Ευρώπη βαθμιαίως εντάσσεται στην νεοθωμανική αυτοκρατορία



Ως συνήθως οι πολιτικές αποφάσεις της ΕΕ προξενούν μεικτά αποτελέσματα.

Η πρόσφατη απόφαση της ΕΕ για ολοκλήρωση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία αφ' ενός θα ενισχύσει τις φυγόκεντρες δυνάμεις μέσα στην ΕΕ, αφ' ετέρου θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα εθνικής ασφαλείας για την Ελλάδα καθότι τα σύνορα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας θα πάψουν να υφίστανται.

Στην πραγματικότητα η ΕΕ έκανε ένα επιπλέον βήμα για να ενταχθεί στην τροχιά της νεοθωμανικής Τουρκίας. Τα γνωστά φληναφήματα των ευρωπαϊστών περί εκδημοκρατισμού της Τουρκίας δια της εντάξεως στην ΕΕ, λέγονται για εσωτερική κατανάλωση. Θα εξισλαμιστεί η Ευρώπη αντί να εκδημοκρατιστεί η Τουρκία.

Το ισλαμικό χαλιφάτο(ISIS) που αποτελεί προτεκτοράτο της νεοθωμανικής Τουρκίας θα αποκτήσει ελεύθερη πρόσβαση στην Ευρώπη.  

Η εισβολή λαθροεποίκων θα είναι πιά νομιμότατη, εξ αιτίας της εγκληματικής στάσεως των ελληνόφωνων ευρωπαϊστών, οι οποίοι ακόμη και τώρα υποστηρίζουν την Ευρώπη αδιαφορώντας για την εθνική ασφάλεια της Ελλάδος.

Ο πιό σωστός τίτλος για τα αποτελέσματα της τελευταίας ευρωπαϊκής συνόδου θα ήταν ο εξής:

"Η νεοθωμανική Τουρκία απεδέχθη το αίτημα της Ευρώπης για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων προκειμένου να ενσωματωθεί η Ευρώπη στο ισλαμικό χαλιφάτο." 

Επειδή η Ευρώπη θεωρεί μεγαλύτερο εχθρό την Ρωσσία, χρειάζεται την νεοθωμανική Τουρκία ως ανάχωμα. Ουδόλως την απασχολεί αν το ανάχωμα λέγεται ισλαμικό χαλιφάτο. Θα στρέφει το βλέμμα της αλλού μπροστά στα εγκλήματα που θα διαπράττει το κράτος-μέλος της από την στιγμή που την εξυπηρετεί ως αντιρωσσικό φρούριο.

Όπως οι ΗΠΑ επί δεκαετίες στρέφουν το βλέμμα τους αλλού μπροστά στα εγκλήματα που διαπράττει η βαχαμπιστική Σαουδική Αραβία διότι την θεωρούν σύμμαχο χώρα, το ίδιο θα κάνει η Ευρώπη με την νεοθωμανική Τουρκία.   

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, στο δημοψήφισμα που έγινε, οι ευρωπαϊστές λύσσαξαν για να μην φύγει η Ελλάδα από το ευρώ. Για να μην χάσουν οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές την Ευρώπη τους και τα ευρώ τους.

Τώρα αγαπητά μας ευρωγιουσουφάκια στο κλάμπ των Βρυξελλών για το οποίο επαίρεστε, θα συμμετέχει και η νεοθωμανική Τουρκία ως ισότιμο μέλος.

Τώρα το δίλημμα για τους συνειδητούς Έλληνες είναι το εξής: Ποιός είναι μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος; Ο νεοθωμανός Τούρκος ή ο ελληνόφωνος ευρωπαϊστής;

Απάντηση: Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος είναι όποιος θεωρεί Έλληνες τους ελληνόφωνους ευρωπαϊστές.

Όποιος θαυμάζει την Ευρώπη δεν είναι απλώς ηλίθιος. Είναι εχθρός του Ελληνισμού.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

1 comment:

  1. ο μεγαλυτερος εχθρος του ελληνικου εθνους ειναι ο αριστερος και οποιος θεωρει ελληνα τον αριστερο

    ReplyDelete