Tuesday, December 1, 2015

Στα βήματα του "Ελληνικού Μετώπου" - Η ΧΑ αποκηρύσσει τον εαυτό της



            


Η Χρυσή Αυγή επισήμως απεκήρυξε τον εθνικοσοσιαλισμό. Η διαδικασία ιδεολογικού μετασχηματισμού της είχε ξεκινήσει πολύ πριν το 2012, αλλά τώρα ολοκληρώθηκε. Στο προσεχές μέλλον θα αποκηρύξει και τον εθνικισμό, και θα γίνει εθνικοφιλελεύθερη όπως ο Μάκης Βορίδης.

Η ΧΑ προσεγγίζει ολοταχώς την λαϊκή δεξιά του Καραμανλή απορρίπτουσα ένα-ένα και σταδιακώς τα ιδεολογικά της σύμβολα και την ιστορία της.

Εν προκειμένω δεν μας απασχολεί ο εθνικοσοσιαλισμός ή ο εθνικισμός. Μας απασχολεί η ιδεολογική κυβίστηση και για ποιόν λόγο γίνεται.

Είναι επανάληψη του γνωστού έργου της πολιτικής αφομοιώσεως στο ισχύον καθεστώς. Το είδαμε προσφάτως στην Γαλλία με την εκδίωξη από το Εθνικό Μέτωπο του πατέρα της Λεπέν.

Πρόκειται για deja vu της κινήσεως που έκανε το "Ελληνικό Μέτωπο" του Βορίδη το 2005 αυτοδιαλυόμενο και εντασσόμενο στο ΛΑ.ΟΣ του Καρατζαφέρη.

Η ΧΑ πασχίζει να δείξει καλό πρόσωπο στο κοινοβουλευτικό καθεστώς, και τα καταφέρνει περίφημα. Κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να μετατραπεί σε ένα δεξιό αστικό κοινοβουλευτικό κόμμα. Συναγωνίστηκε επαξίως τον Συριζα στις κυβιστήσεις.

Η ανακοίνωση της ΧΑ σίγουρα ικανοποιεί το κατοχικό καθεστώς.

Ελπίζουμε η ρητή ανακοίνωση του βουλευτού της ΧΑ να απεγκλωβίσει μερικές χιλιάδες οπαδών της που έμεναν γατζωμένοι στις υποσχέσεις περί συγκρούσεως με την κυβέρνηση.

Περισσότερο ειλικρινής είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν λέει ότι ως αρχηγός της ΝΔ θα συγκρουστεί με την κυβέρνηση Τσίπρα, παρά η ηγεσία της ΧΑ.

5 comments:

  1. Σε σύγκριση με τις κυβιστήσεις που έχεις κάνει εσύ στην πολιτική σου διαδρομή οι ΧΑυγίτες είναι παρθενόπες.Τροτσκιστής/λενινιστής ήσουν,Σπαρτακιστής ήσουν,Αμεσοδημοκράτης ήσουν,εθνικομπολσεβίκος
    ήσουν,τώρα παριστάνεις το "φυλετιστή" του σιωνιστικού εβραικού προτύπου,καθότι ταιριάζει πλήρως τόσο στο φαινότυπο όσο και στην ιδιοσυγκρασία σου.Το μόνο που σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,είναι ΈΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣ.Εύχομαι ολοψύχως να τακιμιάσετε με τον Άδωνι(ΑΔΩΝΑΙ) προσφέροντας άφθονη ψυχαγωγία(άρτο και θέαμα)
    στο κοινό της ρωμιοσύνης.Σαλώμ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. πως ορίζεις τον ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟ;

      Delete
  2. Πολύ σωστά τα λες. Η Χ.Α. έχει προσφέρει άπλετη απογοήτευση τον τελευταίο 1.5 χρόνο τόσο σε πρόσωπα όσο και σε πρακτικές. Όπως κάθε κοινοβουλευτικό απόκομμα είναι καταδικασμένη να εξαφανιστεί ιδεολογικά.

    ReplyDelete
  3. ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΟΡΟΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ"...........ΔΙΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ........ΚΑΙ ΕΞ' ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ,Ο "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ..........

    ΤΟΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ" ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ , "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΔΗΛΩΝΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ , "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" ΔΗΛΩΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ , ΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ" ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΠΠ.........ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ" ,ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ?.....

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΔΕΣ EINAI ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕTEΡΟΥ ΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑ , ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑI ΓΙΑ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ".......ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ.......ΕΙΤΕ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ" ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ (ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ) "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ"........ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΧΙ ΠΑΙΞΕ-ΓΕΛΑΣΕ......

    ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΑΝΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑΝΟΙ.......

    ReplyDelete
  4. Διαβάστε στην ομάδα Ὑ π ὲ ρ Ἑ λ λ ή ν ω ν του facebook την ανάρτηση μου υπό τον τίτλο: Ε θ ν ι σ μ ό ς - Ε θ ν ι κ ι σ μ ό ς

    ReplyDelete