Wednesday, December 23, 2015

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λέγωνται από άνδρες, αν αισθάνωνται άνδρες



      Ayla Holdom - Ο πρώτος ερμαφρόδιτος πιλότος της Βρετανικής πολεμικής αεροπορίας

Από την ψήφιση του συμφώνου συμβιώσεως αποσιωπάται η σοβαρότερη πλευρά του ζητήματος. Η προσβολή του ανδρικού φύλου και της αρρενωπότητος

Εδώ και δεκαετίες ο μεταμοντερνισμός πλήττει τις σταθερές ατομικές ταυτότητες άνδρας/γυναίκα, και προσπαθεί να δημιουργήσει ρευστές, εναλλασσόμενες, και γκρίζες ταυτότητες. 

Το σύμφωνο αναγνωρίσεως της ομοφυλοφιλίας ως κοινωνικού προτύπου που ψήφισε η παρενδυτική κυβέρνηση Τσίπρα, πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εχθρική πράξη εναντίον του ανδρικού φύλου. 

Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για δικαιώματα και να αρχίσουμε να μιλάμε για υποχρεώσεις. Έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε την βιολογική συνέχεια από την κοινωνική διαστροφή. 

Ως άνδρας, δεν μπορώ να υπερασπιστώ την ταυτότητα του γυναικείου φύλου-πρέπει να το κάνουν οι Ελληνίδες. Οφείλω να υπερασπιστώ μετά μανίας την ανδρική ταυτότητα η οποία πλήττεται από το διεθνές αντικοινωνικό κίνημα LGBT. 

Είναι απαράδεκτο ο ανδρικός πληθυσμός της Ελλάδος να υφίσταται έναν τέτοιο πρωτοφανή εξευτελισμό από ψυχανώμαλες συμπεριφορές και παράλογες απαιτήσεις των LGBT, και να τηρεί απολογητική στάση επειδή ο αντίπαλος χρησιμοποιεί τον μανδύα των «δικαιωμάτων». 

Το κίνημα LGBT γνωρίζει καλώς ότι η συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας απορρίπτει τις σεξουαλικές τους παρεκκλίσεις και ταυτοχρόνως απορρίπτει τους ίδιους ως κοινωνικά πρότυπα. Αλλά έχει μία ευαισθησία όταν πρόκειται για την λέξη δικαιώματα. Εκεί πέφτει θύμα της προπαγάνδας υπέρ της κοινωνικής διαστροφής. Γι’ αυτό οι LGBT συγκαλύπτουν την διαστροφή τους πίσω από τον μανδύα των δικαιωμάτων. 

Είναι αδιανόητο ο Ελληνικός ανδρικός πληθυσμός να θεωρεί δικαίωμα το να ντύνεται ένας άνδρας σαν γυναίκα. Από την στιγμή που το κίνημα LGBT αποσκοπεί στην νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων, στην υιοθεσία τέκνων, και στην αποδοχή τους ως κοινωνικό πρότυπο, έχουμε την υποχρέωση να συγκρουστούμε μαζί τους κατά μέτωπο. 

Αλλιώς θα καταλήξουμε να έχουμε αρχηγό ΓΕΕΘΑ και πρωθυπουργό, παρενδυτικά άτομα, όπως γίνεται στην παρηκμασμένη Ευρώπη

Δεν πρέπει να απολογούμεθα στους LGBT. Αυτοί πρέπει να απολογούνται διότι προσβάλλουν το ανδρικό φύλο με την αντικοινωνική συμπεριφορά τους. 

Η συμπεριφορά τους πρέπει να παραμείνει εκεί που ανήκει, στο κοινωνικό περιθώριο. Σε καμμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να εξισώνεται το κοινωνικό πρότυπο του ανδρός με τους LGBT. 

Δεν αναγνωρίζουμε την έννοια της επιλογής στο εν λόγω ζήτημα. Δεν αποτελεί επιλογή η διαστροφή. Το να ντύνεται γυναίκα ένας άνδρας, δεν αποτελεί επιλογή ούτε δικαίωμα. Πρόκειται για τραγική περιθωριακή και ψυχοπαθολογική κατάσταση. 

Το ότι το κατοχικό καθεστώς υποστηρίζει την παρενδυτικότητα, δεν σημαίνει ότι οι άνδρες αποδέχονται την σεξουαλική ψυχοπαθολογία ως υγιή συμπεριφορά, ως προτίμηση, ως δικαίωμα, κλπ. Σημαίνει ότι το υπάρχον καθεστώς είναι παρενδυτικό, όπως και οι LGBT. Ντύνεται με ελληνικά χρώματα για να κρύψει την εσωτερική του ασχήμια. 

Ο ανδρικός πληθυσμός πρέπει να σταθεί εχθρικός και αγέρωχος απέναντι στην προσπάθεια εκθηλυσμού του από το ανθελληνικό καθεστώς και τους LGBT.

Δεν επιτρέπεται να εξισωθούμε κοινωνικώς με τους LGBT. Δεν είμαστε ούτε ίσοι, ούτε ίδιοι. Έχουμε υποχρέωση να διαφυλάξουμε την αρρενωπότητα και την ανδρική ταυτότητα ως κόρη οφθαλμού.

Στην Χώρα μας οι άνδρες πρέπει να αρχίσουν να αγωνίζωνται λυσσασμένα για τις υποχρεώσεις τους. Η ψυχοπαθολογική προσβολή του ανδρικού φύλου, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εχθρική πράξη εναντίον όλης της κοινωνίας. 

Αν θέλουν οι ελληνόφωνοι LGBT, μπορούν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη τους, και να κάνουν εκεί τα κοινωνικά τους πειράματα.

Η πολεμική ιαχή των LGBT τα τελευταία 30 χρόνια ήταν ότι δεν θέλουν το κράτος να επεμβαίνει στην κρεβατοκαμαρά τους. Τώρα όμως οι LGBT επεμβαίνουν στα σχολεία, στον στρατό, στην θρησκεία, στις υιοθεσίες τέκνων, στο δημόσιο δίκαιο, στα κοινωνικά πρότυπα.

Η σύγκρουση του ανδρικού φύλου με τους LGBT πρέπει να είναι μετωπική σε επίπεδο προπαγάνδας και αξιών, διότι αλλιώς θα μετασχηματίσουν την Ελληνική κοινωνία σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα συμπεριφοράς.   

Δεν θα επιτρέψουμε στους LGBT να επεμβαίνουν στον αξιακό μας κώδικα. 

Occident delenda est (Η Δύση πρέπει να καταστραφεί)

9 comments:

  1. Να μην φτασετε στο σημειο της Αμερικης. Μας έχουνε ζαλισει. Καθε μερα και καινουργια γκρινια.

    ReplyDelete
  2. το υπάρχον καθεστώς ειναι οι ΤΣΙΠΡΑΣ και ΚΑΜΕΝΟΣ. αυτοι εφεραν και εψηφισαν την καταπτυστον πουστοβιωσι

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και στην αρχαία Ελλάδα ήταν σε έξαρση η ομοφυλοφιλία! Κωλοχριστιανοί δήθεν αρχαιοελληνιστές! Φασιστόμουτρα!

      Delete
    2. Οι « Νόμοι» του Σόλωνα (βιβλίο 5, κεφάλαιο 5, άρθρο 332), είναι αρκετά σαφείς για τις συνέπειες που έχει κάποιος Αθηναίος αν συνάψει σχέση με άντρα:

      Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων.

      Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας.

      Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού.

      Δεν του επιτρέπεται να ασκήσει κάποια εξουσία, εντός η εκτός της χώρας, κληρωτή ή χειροτονητή.

      Δεν του επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου.

      Δεν του επιτρέπεται να εκθέσει τη γνώμη του.

      Δεν του επιτρέπεται να μπει στους δημόσιους ναούς.

      Δεν του επιτρέπεται να στεφανωθεί στις δημόσιες στεφανοφορίες.

      Δεν του επιτρέπεται να παίρνει μέρος στους περιπάτους που γίνονται στην αγορά.

      Όποιος λοιπόν (πολίτης) έχει καταδικαστεί ως ερωτικός σύντροφος, αλλά ενεργήσει αντίθετα με τις διατάξεις του νόμου, να τιμωρείται με θάνατο.

      Delete
  3. SATYRICON του Fellini.
    Έτσι προδιαγράφεται το σύντομο μέλλον της κοινωνίας μας.

    TALIBAN

    ReplyDelete
  4. η καροτενια γκαμπριελα τωρα δικαιωνεται!!!!!!!!!!!!!!
    καλε ζητω η κοπρολαγνικη αριστερα και υπερπροοδος καλε!!!!!!!!!!

    πουστοφοβικος-λεσβιοφοβος

    ReplyDelete
  5. Και στην αρχαία Ελλάδα ήταν σε έξαρση η ομοφυλοφιλία! Κωλοχριστιανοί δήθεν αρχαιοελληνιστές! Φασιστόμουτρα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λες βλακείες μωρή ανώμαλη αριστερόστροφη πουστάρα !

      Delete