Sunday, July 19, 2015

Κάνουμε έκκληση στους Έλληνες να πράξουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ζητά η Λούκα Κατσέλη



Αν θέλουμε να βγούμε από την κρίση, δεν αφήνουμε τα χρήματά μας στις τράπεζες. Όποιος αφήνει τα χρήματά του στις χρεωκοπημένες τράπεζες συμβάλλει στην εθνική καταστροφή της Πατρίδος μας.

Όποιος τα αφήνει στις αφερέγγυες τράπεζες συμβάλλει στην χρηματοπιστωτική αστάθεια, συμβάλλει στην αύξηση της ανεργίας, συμβάλλει στην έλλειψη ρευστού από την αγορά, συμβάλλει στο επικείμενο κούρεμα καταθέσεων, συμβάλλει στην οικονομική γενοκτονία του Λαού μας, συμβάλλει στην κατάσχεση χρημάτων από την κατοχική κυβέρνηση μέσω εφορίας, συμβάλλει στην μη εξόφληση προμηθευτών και εργαζομένων, συμβάλλει στην γερμανική κατοχή της Πατρίδος μας.

Λούκα Κατσέλη: «Αν θέλουμε εμείς ως Έλληνες, να εξασφαλίσουμε τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και την οικονομική ανάκαμψη και την έξοδο από αυτή την κρίση θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις τράπεζες μας, να αφήσουμε τα χρήματα μας, να βγάλουμε τα χρήματα μας από τα σεντούκια και τα σπίτια και να τα βάλουμε στις τράπεζες μας».

5 comments:

  1. Δεν χρειάζεται να κανουμε έκκληση. Ολοι κλαίνε μαυρο δάκρυ που αφησανε τα λεφτά τους μεσα το πάθημα γίνεται μάθημα.

    ReplyDelete
  2. Υπάρχει λύση . Όποιος έχει χρήματα μέσα στις τράπεζες ας αγοράσει χρυσό έχει πέσει η τιμή του έχει διαχρονική αξία και κρύβετε πιο εύκολα .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νομίμως από την πειραιώς , ή από το ebey . Αλιώς από τα - αγοράζω χρυσό - .

      Delete
    2. Όλες οι τράπεζες πουλάνε.

      Delete