Sunday, July 5, 2015

Ο Λαός απεφάνθη με ένα υπερήφανο ΟΧΙ στο ευρώ - ΟΧΙ στην ΕΕ



Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες πατριώτες προπαγανδιστές. Με ενσωματωμένο το 35% των ψήφων, το ΟΧΙ κυριαρχεί με 20 μονάδες διαφορά. Παρά την τρομοκρατία των αντιπάλων μας, παρά το ότι δεν είχαμε στήριξη από τηλεοπτικά κανάλια, παρά το ότι συμμάχησε εναντίον μας όλη η ληστοσυμμορία της ΕΕ, νενικήκαμεν.

Τώρα 180 μοίρες στροφή των όπλων μας. Οι κάννες να δείχνουν προς την μεριά του Σύριζα. Το ΟΧΙ δεν του ανήκει. Αντιθέτως πολλά στελέχη του το πολέμησαν.

Ενώ εμείς δίναμε την μάχη για το ΟΧΙ, μέσα στην εβδομάδα ο Τσίπρας έστελνε νέα επιστολή στον Γιούνκερ αποδεχόμενος τα πάντα.

Το υπερήφανο ΟΧΙ του Λαού είναι ΟΧΙ στο ευρώ, ΟΧΙ στην ΕΕ. Σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί επικύρωση της κατάπτυστης προτάσεως του Σύριζα.

Από σήμερα, τώρα κιόλας, ξεκινάμε νέο αγώνα κατά του Τσίπρα, ο οποίος θα προσπαθήσει να οικειοποιηθεί μία νίκη η οποία δεν του ανήκει και για την οποία έκανε ό,τι μπορούσε για να τορπιλίσει.

Τώρα διεξάγουμε νέο ψυχολογικό πόλεμο για την οικειοποίηση του ΟΧΙ. Ανήκει σε μάς, και όχι στον Τσίπρα. Δεν θα το αρπάξει από τα χέρια μας.

1 comment: