Monday, July 27, 2015

Ποινικοποίηση του ευρωραγιαδισμού



Τα καλύτερα μαθήματα πολιτικής τα παίρνουμε από τους εχθρούς μας. Πριν κάποιο χρονικό διάστημα αρκετοί Έλληνες έλεγαν, "ας μην διχαστούμε, το νόμισμα δεν είναι λόγος για να συγκρουστούμε".

Να όμως που λόγω του Βαρουφάκη, η πλευρά των ευρωραγιάδων εμφανίζει το αληθινό της πρόσωπο. Θέλει να ξεκινήσει ποινική δίωξη εναντίον του Βαρουφάκη για το plan B.

Θέλουν να ασκήσουν δίωξη ακόμη και για τις ασυναρτησίες που λέει ο Βαρουφάκης. Ο πρώην υπουργός οικονομικών όντας άσχετος από νομισματικά ζητήματα, ήθελε να ετοιμάσει μία εναλλακτική λύση. Αλλά εξ αιτίας του εγωκεντρισμού και της ασχετοσύνης του δεν ήξερε τί να κάνει, και κατέληξε στα IOUs(υποσχετικές).

Παρ' όλα αυτά το στρατόπεδο των ευρωραγιάδων ετοιμάζεται να ασκήσει ποινική δίωξη σε έναν δεδηλωμένο ευρωπαϊστή και υποστηρικτή του ευρώ, μόνο και μόνο επειδή τόλμησε να μιλήσει για την ανάγκη ενός Plan B.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε είδος αντιποίνων. Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι. Ο Βαρουφάκης είναι ένας άχρηστος, αλλά όπως και με το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, δεν υποστηρίζουμε την κατοχική κυβέρνηση αλλά το εθνικό μας νόμισμα.

Οι ευρωραγιάδες στο πρόσωπο του Βαρουφάκη προσπαθούν να ποινικοποιήσουν την έκδοση εθνικού νομίσματος. Το θεωρούν προδοσία. Το αντίστροφο πρέπει να κάνουμε εμείς. Να ποινικοποιήσουμε του υποστηρικτές του ευρώ.

Και όταν έρθει η ώρα εκκαθαρίσεως των λογαριασμών να τεθούν εκτός νόμου με μαζικές προγραφές.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

4 comments:

  1. Ιφικράτη έχω μια ερώτηση η ερτ είναι υποχρεωμένη να καλεί όλα τα κόμματα?αφου ειναι κρατικη και ολοι την πληρωνουμε..... την ΙεραΚΣ γιατι δεν την καλεί?

    ReplyDelete
  2. Θεωρητικώς είναι υποχρεωμένη να καλεί τους πάντες. Πρακτικώς καλεί όσους δεν επιτίθενται στο καθεστώς.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα πώς , αφού καλούν τον Ανταρσία . Ο ανταρσία δεν επιτίθεται στο σύστημα ;

      Delete
    2. το πραγματικό όνομα του ΑΝΤΑΡΣΙΑ είναι ΑΝΤΑΡCIA

      TALIBAN

      Delete