Saturday, July 4, 2015

Δεν κάνουμε επιλογές μεταξύ πλιατσικολόγων. Τους εξοντώνουμε



Ένα ποσοστό Ελλήνων που αγανάκτησε από την 40ετή μεταπολίτευση και την καταστροφή που επέφεραν τα καθεστωτικά κόμματα με τους εγκαθέτους κομματικούς κλέφτες, σκέφτεται κάπως έτσι:

"Δεν μας φταίει σε τίποτε η Μέρκελ και οι Ευρωπαίοι. Για όλα φταίνε το κομματικό κράτος, το Πασοκ, η ΝΔ, και ο Σύριζα".

Πρόκειται για ανώριμο τρόπο σκέψεως.

Είναι αλήθεια ότι η μεταπολίτευση κατέστρεψε την Ελλάδα. Είναι αλήθεια ότι οι πλατσικολόγοι των καθεστωτικών κομμάτων είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας.

Αλλά από αυτό το επιχείρημα δεν επιτρέπεται να βγάζουμε το συμπέρασμα ότι θα πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα στους ευρωπαίους πλιατσικολόγους.

Όσο πλιατσικολόγοι ήταν οι εγκάθετοι των καθεστωτικών κομμάτων στην Ελλάδα, άλλο τόσο πλιατσικολόγοι είναι οι ευρωτραπεζίτες, η Μέρκελ, και το ευρω-ιερατείο των Βρυξελλών.

Δικό μας χρέος είναι να απελευθερώσουμε την Ελλάδα και από τα δύο είδη πλιατσικολόγων, και όχι να κάνουμε επιλογή μεταξύ πλιατσικολόγων.

Η μερίδα των αγανακτισμένων ευρωλάγνων που αντιπαθεί το κρατικοδίαιτο διεφθαρμένο πολιτικό μοντέλο της Ελλάδος διαπράττει έγκλημα κατά του εαυτού της και κατά της Ελλάδος ψηφίζοντας ΝΑΙ. Διότι η ΕΕ είναι το χειρότερο μοντέλο κρατικής διαφθοράς. Η ΕΕ είναι πεδίο δράσεως των πολυεθνικών λόμπυ. Η σημερινή Ευρώπη είναι ταυτισμένη με την χρηματική κρατικοδίαιτη ολιγαρχία.

Αν πραγματικώς πιστεύουν στον φιλελευθερισμό και στην ιδιωτική πρωτοβουλία, πρέπει να θεωρούν εχθρό την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ΕΕ υπερασπίζεται τους πλιατσικολόγους τραπεζίτες, όχι την παραγωγική ιδιωτική πρωτοβουλία.

Επί χρόνια οι προϋπολογισμοί της ΕΕ δεν υπογράφονται από τα ελεγκτικά όργανα διότι θεωρούνται αδιαφανείς.

Επί χρόνια τα τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς της ΕΕ συγκαλύπτονται από τα επιδοτούμενα τηλεοπτικά δίκτυα και τις επιδοτούμενες ευρωλάγνες ΜΚΟ.

Μία αντίστοιχη σκέψη πρέπει να διαπερνά όσους Έλληνες αναλύουν την ιστορία της Ελλάδος στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Τότε συγκρούστηκαν τρεις ιδεολογίες: καπιταλισμός, εθνικοσοσιαλισμός, κομμουνισμός.

Ασχέτως σε ποιά ιδεολογία ανήκει έκαστος Έλλην, δικό μας χρέος είναι να πολεμάμε κάθε κατακτητή. Δεν κάνουμε επιλογή μεταξύ κατακτητών αναλόγως της ιδεολογίας που πρεσβεύουμε.

Όσοι λένε ότι για όλα φταίνε οι Έλληνες πολιτικοί, υπονοούν ότι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί τύπου Μέρκελ, Μπαρόζο, Γιούνκερ, Σαρκοζύ, Ντράγκι, Κάμερον, δεν φταίνε σε τίποτε.

Τότε γιατί σε όλη την Ευρώπη αναπτύσσεται ένα διογκούμενο ευρωσκεπτικιστικό κίνημα; Γιατί μέσα στην Γαλλία χλευάζουν τον Ολάντ και έχει τόση χαμηλή δημοτικότητα; Γιατί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης τα κόμματα των άκρων αυξάνουν τα ποσοστά τους; Γιατί σε όλη την Ευρώπη τα κεντροδεξιά και σοσιαλιστικά κόμματα καταβαραθρώνονται, ενώ πριν από 7-8 χρόνια έπαιρναν το 80% των ψήφων όπως και στην Ελλάδα; Γιατί σε όλη την Ευρώπη δημιουργούνται τεράστια κινήματα υπέρ της εθνικής ταυτότητος, υπέρ των παραδόσεων, και κατά της τραπεζοκρατίας;

Επομένως το κουτοπόνηρο σόφισμα, "δεν μας φταίει σε τίποτε η Μερκελ και η ΕΕ", δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

Είναι παράλογο να λέει κάποιος ότι επειδή δεν θέλω να με κλέβει το μισελληνικό ρωμέικο κράτος, θα αφήσω να με κλέβει ο Σόιμπλε και η ληστοσυμμορία των Βρυξελλών. Πλιατσικολόγοι οι μέν, πλιατσικολόγοι και οι δέ.

Δεν κάνουμε επιλογές μεταξύ πλιατσικολόγων. Τους εξοντώνουμε και τους δύο.

1 comment:

  1. Μα είναι τοις πάσι γνωστό ότι πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - ΗΤΑΝ - τα
    γιουσουφάκια των ξένων πλιατσικολόγων [Και ντόπιων] και που ήταν εξ' αρχής
    επιρρεπή στην ευγενή συνήθεια και σπόρ των Ευρωπασάδων και υπερατλαντικών Βεζύρηδων:
    Το πλιάτσικο, εξειδικευμένο ή βάρβαρο.
    Ο Σύριζα για να είμαστε δίκαιοι δεν πρόλαβε ακόμα, αλλά θα του κοπεί με
    το μαχαίρι κάθε όρεξη και επιθυμία για το σπόρ, ΑΝ εκδηλώσει τέτοια επιθυμία.
    Μπήκε απ' την αρχή στα δύσκολα βλέπεις και δεν πρόλαβε ν' ασχοληθεί με το.....
    ....."Τένις"
    Y.Γ
    Όσο για το βοθροπόταμο ότι και να φανταστεί κανείς
    η φαντασία του σε καμιά περίπτωση δεν θα ήταν
    νοσηρή.

    ReplyDelete