Sunday, July 5, 2015

Ο Αγώνας δεν σταματά ούτε με το ΟΧΙ ούτε με το ΝΑΙ



Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αύριο 6 Ιουλίου, οι Έλληνες προπαγανδιστές πρέπει να είναι έτοιμοι να ερμηνεύσουν το ΟΧΙ ως έξοδο από το ευρώ, και το ΝΑΙ ως άκυρο και προϊόν εκβιασμού.

Ως Έλληνες προπαγανδιστές, αδιαφορούμε για το τί έχει στο μυαλό του ο κάθε πολιτικάντης. Δικό μας χρέος είναι να ωθήσουμε τον Λαό προς την Εθνική Ανεξαρτησία, είτε θέλει είτε δεν το θέλει.

Αν αύριο το πρωί το αποτέλεσμα δεν μας αρέσει, οι πρώτοι που θα "πυροβολήσουμε" θα είναι όσοι λένε "ο Λαός είναι χαζός, ραγιάς, αμόρφωτος, διεφθαρμένος" κλπ. Αν το αποτέλεσμα είναι άσχημο θα οφείλεται διότι εμείς ως προπαγανδιστές δεν κάναμε καλή διαφωτιστική εργασία.

Διότι εδώ και τόσα χρόνια δεν έχουμε οικοδομήσει εναλλακτικές υποδομές στα μμε, στις τράπεζες, και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Από την στιγμή που ο εχθρός ελέγχει μμε, τράπεζες, και πανεπιστήμια, διεξάγουμε τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα από μειονεκτική θέση.

Ο Αγώνας δεν σταματά ούτε με το ΟΧΙ ούτε με το ΝΑΙ. Από αυτή την προπαγανδιστική μάχη πρέπει να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι δώσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, ανοργάνωτοι, με πενιχρά μέσα, χωρίς χρηματοδότηση, και χωρίς πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια.

Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες για νέες μάχες, αλλά πρέπει να επιλύσουμε βασικά ζητήματα στην υποδομή του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος. Χρειαζόμαστε δικά μας τηλεοπτικά δίκτυα, δικές μας τράπεζες, δικά μας εκπαιδευτικά ιδρύματα, ώστε να αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων έναντι των εχθρών μας.

1 comment:

  1. Αποκλείεται ο λαός, ως επί το πλείστον, να μην θέλει την Εθνική Ανεξαρτησία.
    Την θέλει, αλλά φοβάται για τους γνωστούς χιλιοειπωμένους λόγους. Αν ήξερε
    ότι θα την χάσει εξ' αρχής, θα έστελνε στο διάολο όλους τους Ευρωμανείς
    μιας Ευρώπης τέτοιου είδους.
    Μεγαλύτερος προπαγανδιστής της Ανεξαρτησίας και της Ελευθερίας από την
    ίδια την μιζέρια, ως απόρροια της ξενοδουλείας και Ευρωπάθειας, δεν υπάρχει.
    Αυτό το ΟΧΙ που θάρθει μεγαλοπρεπές, όμως δεν πρέπει ν' αφήσουμε καμιά
    ύαινα να μας το αρπάξει. Είναι το ΟΧΙ του λαού σε κάθε είδους δουλεία.
    Ήδη πριν εμφανιστεί ακόμα, 2 ύαινες το τραβούν σαν ένα κομμάτι κρέας η μία
    απ' την μια πλευρά και η άλλη απ' την αντίθετη.
    Ε λοιπόν ΟΧΙ !
    Είναι καταδικό μας.

    ReplyDelete