Tuesday, July 7, 2015

Η Θύρα 10 του Ηρακλή θα εκδώσει το δικό της νόμισμα - Εύγε



Συγχαρητήρια στους οπαδούς της Θύρας 10 του Ηρακλή. Αποφάσισαν να εκδώσουν το δικό τους νόμισμα

Είναι εκπληκτικό το πόσο βοηθά την Ελλάδα αυτή την στιγμή η εφευρετικότης και ο πατριωτισμός των οπαδών.

Δεν ξέρουμε αν όντως οι οπαδοί του Ηρακλή θα επιτύχουν να εκδώσουν το δικό τους νόμισμα, πάντως το scrip currency είναι ένα χρηματοπιστωτικό εργαλείο που έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στο παρελθόν και μάλιστα στην εποχή του μεγάλου κραχ το 1929.


.........................................................

Εδώ και καιρό προσπαθούμε να βρούμε τρόπους ώστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον στα βασικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί από εμάς. Μετά από πολλές ιδέες και συζητήσεις και έχοντας σαν παράδειγμα το λαό της Αργεντινής και τους τρόπους με τους οποίους αντιμετώπισε τα δικά του προβλήματα το 2001, πήραμε την απόφαση να εκδώσουμε το δικό μας νόμισμα ακολουθώντας τις αρχές της ανταλλακτικής οικονομίας!

Σαν Αυτόνομη Θύρα 10 αποχωρούμε από την ευρωζώνη και το ευρώ γιατί μας κουράσατε και μας πεινάσατε!!!

Εκδίδουμε δικό μας νόμισμα, το "ΗΡΑ"!!!

Το "ΗΡΑ" θα κυκλοφορήσει σε χαρτονομίσματα του ενός, των πέντε, των δέκα και των είκοσι "ΗΡΑ" και θα έχει τη παρακάτω μορφή!

6 comments:

  1. Μια "συνιστωσα" του Συριζα ειναι η Θυρα 10.Δεν διστασαν να διαδηλωσουν με την σημαια των Σκοπιων,πριν τεσσερα χρονια,οταν τους υποβιβασαν.Μην αναπαραγεις ηλιθιοτητες μπολσεβικων,στο κατα τα αλλα,αξιολογο ιστολογιο σου.

    ReplyDelete
  2. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση ανώνυμε.

    Δεν ήξερα ότι η Θύρα 10 αποτελείται από Μπολσεβίκους. Αν οι Μπολσεβίκοι καταφέρουν να τυπώσουν το δικό τους νόμισμα, σίγουρα προηγούνται σε ωριμότητα των εθνικιστών.

    Avanti o popolo, alla riscossa. Bandiera rossa, bandiera rossa

    Ιφικράτης

    ReplyDelete
  3. http://antiparakmi.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html Δεν ξερω αν προηγουνται σε ωριμοτητα,αλλα σε ανθελληνισμο,σιγουρα προηγουνται...και με διαφορα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν κατάλαβες φίλε εμείς εδώ είμαστε εναντίων των εθνικισμών ,τα λάθη και τις προδοσίες των συντρόφων τα κάνουμε κριτικούλα , αλλά εν τέλει όλα καλά , συντρόφια είναι θα τα βρούμε .

      Delete
  4. http://www.efylakas.com/archives/6964 Το ιδιο συμβαινει,και με το ανθελληνικο αληταριο του προδοτικου-σταλινικου μορφωματος,του ΑΚΕΛ.Οι μπολσεβικοι-σταλινικοι,θα ειναι παντα και παντου προδοτες.Μην προσπαθειτε να μας πεισετε,περι του αντιθετου,αδικος κοπος.

    ReplyDelete
  5. ποιοι εμεις εδω ρε απλυτε? ΕΔΩ ειναι Ελλας. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ. ελπιζω ο ιφικρατης να μην ειναι του ιδιου μηκους κυματος

    ReplyDelete