Wednesday, February 25, 2015

Οι όρνιθες του Σύριζα


Προσέξτε δικτατορική συμπεριφορά νεοεκλεγείσης κυβερνήσεως. 

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει για το άν θα περάσει η νέα δανειακή συμφωνία από το κοινοβούλιο. Είναι ικανή να την περάσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Αλλά αυτό είναι το λιγώτερο για τις όρνιθες του Σύριζα. Προσέξτε τί αναμεταδίδουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες:


"Να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους άμεσα ως προς το περιεχόμενο της συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με το eurogroup ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλ. Τσίπρας κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζεται ως αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

«Θέλω να ξερω αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τη συμφωνία. Αν υπάρχει κάποιος που θα καταψήφιζε θελω να το πει εδώ», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες εκ μέρους στελεχών της αριστερής πτέρυγας τέθηκε ζήτημα να μην έλθει προς ψήφιση στη Βουλή το σχέδιο παράτασης της δανειακής σύμβασης και το κείμενο Βαρουφάκη, με το σκεπτικό ότι κάτι τέτοιο θα δεσμεύσει τους βουλευτές."

Οι όρνιθες του Σύριζα δεν τολμούν να πούν ότι διαφωνούν με την προδοσία της ηγεσίας. Και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ζητούν να μην έρθει στην βουλή η νέα δανειακή συμφωνία, για να μην αναγκαστούν να πάρουν θέση!!!

1 comment:

  1. Ό,τι γινόταν επί κυβερνήσεως Σαμαρά, επαναλαμβάνεται επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.
    Και ο λαός παραμένει απαθής. Καμιά αντίδραση.

    ReplyDelete