Wednesday, February 25, 2015

Ο κ. Καμμένος θα συμπεριλάβει και τον εαυτό του στην εξεταστική επιτροπή για το ότι μπήκαμε στο (νέο) μνημόνιο;



Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα ξεκινήσει λέει σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο, και κάποια φιλοκυβερνητικά πρόβατα άρχισαν να χειροκροτούν ότι τάχα ξεκινά η κάθαρση.

Μήπως ο κ. Καμμένος θα συμπεριλάβει τον εαυτό του στους κατηγορουμένους; Διότι από την περασμένη Παρασκευή μπήκαμε σε νέο μνημόνιο, εξ αιτίας του και εξ αιτίας του κ. Τσίπρα. Ή μήπως η εξεταστική θα αφορά μόνον τα παλαιά μνημόνια επί Παπανδρέου και Σαμαρά, αλλά καμμία έρευνα για το πώς μπήκαμε σε νέο μνημόνιο επί Καμμένου και Τσίπρα;

Και το πιό σημαντικό για τους πολιτικώς αδαείς. Οι εξεταστικές επιτροπές δεν καταλήγουν πουθενά. Πρόκειται για κοινοβουλευτικές πομφόλυγες χωρίς καμμία έννομη συνέπεια. Αν πραγματικώς ο κ. Καμμένος είχε αληθινό ενδιαφέρον για την Ελλάδα θα σύστηνε προανακριτική επιτροπή και όχι εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο. Η προανακριτική επιτροπή καταλήγει σε ποινική δίωξη. Η εξεταστική επιτροπή καταλήγει σε μία έκθεση που με την σειρά της καταλήγει στον κάλαθο των αχρήστων.

Όσα φιλοκυβερνητικά πρόβατα ζητούν κάθαρση στο πολιτικό σώμα της χώρας, ελπίζουμε να μην έχουν αντίρρηση στο να συσταθεί προανακριτική επιτροπή με κατηγορουμένους τον κ. Καμμένο και τον κ. Τσίπρα για το νέο μνημόνιο και την νέα κατάπτυστη δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν.

No comments:

Post a Comment