Saturday, February 21, 2015

Μεγαλύτερο άχρηστο, ηλίθιο, και προδότη, δεν θα μπορούσε να βρει ο Λαός αυτή την εποχή


Κανάλι Bloomberg. Τί κατάφεραν ο Βαρουφάκης και ο Τσίπρας στις διαπραγματεύσεις:

http://www.bloomberg.com/…/scoreboard-here-s-what-each-side…

- Το Eurogroup αποφάσισε να διατηρήσει την Ε.Ε., την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, την λεγόμενη τρόικα, ως επιτηρητές της επέκτασης της δανειακής σύμβασης. Η Ελλάδα εξασφάλισε το ότι κανείς δεν θα κάνει πλέον λόγο για «τρόικα».

- Το Eurogroup εξασφάλισε τη συγκατάθεση της Ελλάδας σχετικά με την επέκταση του υφιστάμενου προγράμματος διάσωσης. Η Ελλάδα πέτυχε την συγκατάθεση του Eurogroup στο να μην το αποκαλεί πλέον «πρόγραμμα».

- Το Eurogroup έδωσε στην Ελλάδα διορία μέχρι τη Δευτέρα για να καταλήξει σε μια σειρά από δημοσιονομικά μέτρα που θα επιτρέψουν την επιτυχή αναθεώρηση της επέκτασης του προγράμματος. Η Ελλάδα θα μπορέσει να διαλέξει τα δικά της μέτρα λιτότητας. (Και τελικά ίσως καταφέρει να εξασφαλίσει ευελιξία σχετικά με τη μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος).

- Το Eurogroup αποφάσισε ότι οι πόροι, που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμοι στο πρόγραμμα-μαξιλάρι του HFSF (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας), θα πρέπει να διατηρηθούν στην κατοχή του EFSF (Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) και να χρησιμοποιηθούν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κατά την κρίση της ΕΚΤ. Η Ελλάδα θα είναι απλώς ένας παρατηρητής.

Η Ελλάδα θα μπορεί να διαλέξει τα δικά της μέτρα λιτότητος, κερδίσαμε να μην γίνεται πλέον λόγος για τρόικα, και να μην το αποκαλούμε πρόγραμμα, η Ελλάδα θα στέκεται απλός παρατηρητής...

Μετά από αυτό το αίσχος όποιος ηλίθιος υμνεί τον Βαρουφάκη και τον Τσίπρα, είναι εχθρός της Ελλάδος.

Εύγε Γιάνη Βαρουφάκη για τις επιδόσεις σου. Μεγαλύτερο άχρηστο, ηλίθιο και προδότη από σένα δεν θα μπορούσε να βρει ο Λαός αυτή την εποχή.

No comments:

Post a Comment