Saturday, February 28, 2015

Ονειρεύομαι κονσερβοκούτια...


Προσέξτε αντίληψη του συριζαίου υπουργού Στρατούλη:

Η συμφωνία επεκτάσεως της δανειακής συμβάσεως, δεν θα έρθει στην βουλή (προφανώς για να μην αναγκαστούν να την ψηφίσουν), ούτε θα περάσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (προφανώς για να μην θεωρήσει ο κόσμος ότι αντιγράφουν την ΝΔ). Αλλά θα την υπογράψει ένας υπουργός, και απλώς θα την παρουσιάσει στην Βουλή για ...ενημέρωση(!).

Με αυτό το επιχείρημα ο ηλίθιος υπουργός "αποδεικνύει" ότι η Ελλάδα είναι ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα, και δεν κάνει περισσότερα απ' όσα της ζητούν οι δανειστές!!!

Όταν κυβερνούσε η ληστοσυμμορία Πασοκ-ΝΔ, περνούσε τα μνημονιακά νομοσχέδια με την διαδικασία του κατεπείγοντος, ή με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Τώρα με τον Σύριζα αναβαθμιστήκαμε. Ούτε πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, ούτε διαδικασία κατεπείγοντος. Θα αρκεί μία υπουργική υπογραφή για το ξεπούλημα της χώρας.

Ονειρεύομαι κονσερβοκούτια...

http://www.newsit.gr/…/stratoulhs-symfwnia-voulh-pshfish-28…

6 comments:

  1. Από δω και πέρα ό, τι κι αν λέει ή πράττει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βαπτίζεται ως προοδευτικό ή πρωτοποριακό !!!

    ReplyDelete
  2. Αχα χα χαααααααααααααααα ! Ιφικράτη τί λες να φωνάζει τότε ( ο βοήθεια με σκοτώνει η χρυγή αυγή ; ) ...........

    ReplyDelete
  3. Θα φωνάζει βοήθεια με κονσερβοσκοτώνει ο ιέραξ !

    ReplyDelete
  4. Παλιότερα Στρατουλης έβγαινε στα τηλεοπτικά παράθυρα και έλεγε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ομοφυλόφιλος στην επίμαχη ταινία ,πριν τις εκλογές βροντοφώναζε «τέρμα τα μνημόνια»!! Είναι πιο γραφικός και από το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης , Γραικύλος , πολιτικάντης , επαγγελματίας τεμπέλης . Να τον φάνε στη μάπα τώρα όλοι όσοι τον ψήφησαν . Εύχομαι τα χειρότερα για αυτό το λαό που ντροπιάζει την ιερή λέξη ΕΛΛΑΣ .

    ReplyDelete
  5. Εξαιρετικό το σχόλιό σου φίλε ! Σιχαίνομαι αυτό το συνεχές εκθίασμα του λαού . Ο λαός και ο λαός , ο κυρίαρχος λαός , ο πονεμένος λαός ο προδομένος λαός , ο , ο , ο , ........... .Αυτός ο ηλίθιος λαός χρόνια τώρα κρατά στην πολιτική σκηνή αυτούς τους ντεμπέλιδες πολιτικάντες . Εάν του έβαζες μπροστά του ένα λαμόγιο πολιτικάντη και έναν ακέραιο και τίμιο άνθρωπο , αυτός θα ψήφιζε το λαμόγιο . Και ξέρεις γιατί διότι σκέπτεται ότι αυτός θα κάνει λαμογιές , θα κλέβει αλλά θα ρίχνει και καμμιά λαμογιά σε εμένα , ενώ ο άλλος μπορεί να με βάλλει σε σειρά μπορεί να θέλει να δουλέψω σωστά ............


    ΥΓ ,Πιο γραφικός και από το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης , ΧΑ Χααααααααααα !

    ReplyDelete
  6. http://www.zougla.gr/kosmos/article/o-elinas-pou-skoto8ike-apo-tous-tzixantistes
    Tιμη στον συνελληνα

    ReplyDelete