Monday, February 23, 2015

Μέρα με την μέρα ένα νέο άθλιο σόφισμα επινοούν οι ψιττακοί της κυβερνητικής προπαγάνδας



Μετά την ψυχρολουσία των διαπραγματεύσεων, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα λένε το εξής: "Μα ο Σύριζα έλαβε εντολή να κρατήσει την χώρα μέσα στο ευρώ και την ΕΕ".

Ναι πανάθλιοι ψιττακοί, αλλά συγχρόνως επέμενε μετά μανίας ότι η παραμονή στο ευρώ δεν θα συνοδεύεται από μνημόνια.

Όταν εμείς φωνάζαμε ότι ΕΕ και ευρώ ίσον μνημόνια, λιτότητα, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, οι ευρωλάγνοι συριζαίοι οραματιζόντουσαν μία ανθρώπινη, δίκαιη, σοσιαλιστική Ευρώπη, κλπ, μέσα στο ευρώ, μέσα στην ΕΕ.

Στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις ούτε μία, μα ούτε μία χώρα δεν στήριξε τα "ελληνικά" αιτήματα, δηλαδή τα ψίχουλα που ζητούσε ο Βαρουφάκης.

Όποιος κουτοπόνηρος υποστηρικτής τώρα λέει "μα ο Σύριζα δεν είχε εντολή να βγάλει την χώρα από το ευρώ", καλά θα κάνει να σωπάσει. Φθάνει πιά με τα ψεύδη. Ενώ ο Λαός ματώνει, εμφανίζονται συριζαίοι που κάνουν το μαύρο άσπρο. Ο Σύριζα έλεγε ότι η παραμονή στο ευρώ δεν θα συνοδευτεί από μνημόνια. Ας παραδεχτούν επιτέλους ότι τους εξαπάτησε ο Σύριζα.

4 comments:

  1. Ιφικράτη, υπέβαλε σχέδιο εξοντώσεως αυτών των σφετεριστών της εξουσίας.Δύσκολο το έργο βέβαια διότι πρόκειται περί στρατιάς, υπερέχουσα δηλαδή και σε αριθμό.

    ReplyDelete
  2. Αγαπητέ "ανώνυμε 5.32" επικροτώ και συμφωνώ. Μόνο μια διόρθωσις, εάν επιτρέπεις. Το ορθόν είναι
    υπόβαλε (η προστακτική δεν λαμβάνει αύξησι). Υπόβαλε, επίλεξε, ανάβαλε. κλπ
    Κατά τά άλλα (και επί της ουσίας βεβαίως) στηρίζουμε τον αγώνα του Ιφικράτους. Δίκαιος βεβαίως αλλά η ανιστόρητη θολοκουλτουροθολωμένη γεννεά της μεταπολιτεύσεως δεν έχει καμία ελπίδα. Η κατάστασις της πατρίδος μας είναι μη αναστρέψιμος. Βεβαίως θα κάνουμε αυτό το οποίον έγραψε ένας εκ των μεγάλων Ελλήνων του 20ου αιώνος, ο Ιωάννης Μεταξάς. Η φράσις είναι η εξής <>
    Αφανιζόμαστε δηλαδη, είναι ζήτημα το πότε και όχι το εάν, 40 χρόνια κυνοβουλευτικών επέφερε οτι δεν επέφεραν χιλιετίαι. Αλλά είπαμε, κάμνε αυτό που πρέπει.
    υ/γ το ιστολόγιο του Λευτέρη Πανούση καθώς και το της Φιλονόης συνιστώνται για μελέτη.
    Με χαιρετισμούς και ευχές για καλή Τεσσαρακοστή.

    ReplyDelete
  3. Κάμνε αυτό πού πρέπει και ας γίνει οτι θέλει...
    αυτή ήταν η φράσις του Ι.Μ
    Γιά κάποιον άγνωστο λόγο (ίσως το λογισμικό του ιστολογίου θεώρησε τα εισαγωγικά << >> ως κάτι άλλο και παρέλειψε την φράση.

    ReplyDelete
  4. Να ξέρεις ότι ό,τι τίθεται μέσα σε αυτό το είδος των εισαγωγικών, δεν εμφανίζεται στις ιστοσελίδες.

    ReplyDelete