Thursday, February 5, 2015

Κινδυνεύουμε να γίνουμε ευρωπαίοι


Η υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Victoria Nuland είναι η αγαπημένη μου neocon. Όταν εκστόμισε την φράση «Fuck the EU» στο ζήτημα της Ουκρανίας, εξέφραζε μία φιλοσοφική αντίληψη, και όχι μία βωμολοχία. Ως νέος αστροναύτης στην Σελήνη, έκανε ένα μικρό βήμα για τις ΗΠΑ, και ένα μεγάλο άλμα για την ανθρωπότητα.

Αν όντως υπάρχει συνωμοσία ψεκασμού των πολιτών τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή οι συνωμοσιολόγοι να εκφραστούν χωρίς αναστολές.

Στο διαδίκτυο και στα ελληνόφωνα μμε γράφονται ύμνοι υπέρ του κυρίου Βαρουφάκη. Πολίτες αναμένουν σωτηρία από έναν μνημονιακό Πασόκο, ο οποίος δήλωσε ανερυθριάστως στην κοινή συνέντευξη με τον Σόιμπλε ότι θέλει να εφαρμόσει το 67% των μέτρων του μνημονίου...

Άγνωστον πώς του ήρθε στο μυαλό ο αριθμός 67% και όχι για παράδειγμα το 78%, αλλά με Πασόκους τύπου Βαρουφάκη δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή οικονομική συζήτηση.

Σίγουρα δεν τίθεται ζήτημα ψεκασμού των πολιτών, αλλά τίθεται ζήτημα εθελοτυφλίας (willful blindness). Οι πολίτες στην ανάγκη τους να ακούσουν επιτέλους έναν Έλληνα αξιωματούχο να προβάλλει κάποια αντίσταση στις ιταμικές προκλήσεις του Βερολίνου, φθάνουν σε σημείο να κλείνουν τα αυτιά τους σε αυτά που δηλώνει ο κ. Βαρουφάκης. Άλλα λέει ο Βαρουφάκης, άλλα ακούν οι πολίτες.

Το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράττει η σημερινή κυβέρνηση είναι ότι δια της φρασεολογίας που χρησιμοποιεί, εξαλείφει το πρόβλημα της γερμανικής ηγεμονίας που έχει ανακύψει στην Ευρώπη. Υποβιβάζει το όλο ζήτημα σε μία οικονομική διαφορά δημοσίου χρέους. Οι πολιτικές αναλύσεις περί νεοαποικιοκρατίας και ιμπεριαλισμού έχουν δώσει την θέση τους σε ανώδυνες φράσεις όπως «ανάπτυξη χωρίς λιτότητα». Με αποτέλεσμα να αμβλύνεται το ένστικτο επιβιώσεως του Ελληνικού Λαού.

Οι απειλές των ευρωπαίων δυναστών εναντίον της Ελλάδος για αποκλεισμό από την χρηματοδότηση της ΕΚΤ δεν εκλαμβάνονται ως πράξεις οικονομικού πολέμου από το ελληνόφωνο οικονομικό επιτελείο, αλλά ως μικροδιαφορές προς διευθέτηση μέσω διαπραγματεύσεων.

Ενώ πρόκειται ξεκάθαρα για οικονομικές κυρώσεις και χρηματοοικονομικό εμπάργκο, ο κ. Βαρουφάκης χαρακτηρίζει την κατάσταση ως διαφορά αντιλήψεως μεταξύ ευρωπαίων, την στιγμή κατά την οποία ο Σόιμπλε του συμπεριφέρεται ως δυνάστης προς υποτελή.  

Το ζήτημα του χρέους είναι πολιτικό και όχι οικονομικό.

Οι ξένοι δυνάστες έχοντας αντιληφθεί την ανικανότητα της νέας κυβερνήσεως θέλουν να της προσφέρουν μία επικοινωνιακή ανακούφιση, αλλάζοντας το όνομα της Τρόικα και του μνημονίου.

Η Τρόικα δεν είναι ιδεολογικώς και πολιτικώς ουδέτερη. Ηρνείτο να δεχθεί τα greek statistics για το έλλειμμα το 2009, αλλά απεδέχθη ευχαρίστως τα Andreas Georgiou statistics για το δήθεν πλεόνασμα το 2014.

Το πρόβλημα της ΕΕ είναι δομικό. Ουδείς εκ των ελληνόφωνων μνημονιακών υποστηρικτών της μιλά για το εμπορικό έλλειμμα και πόσο αυξήθηκε από τότε που μας επέβαλαν το ευρώ. Μας ζητούν λόγω Μάαστριχτ μέχρι 3% ετήσιο έλλειμμα επί του ΑΕΠ, αλλά χωρίς όριο ανεργίας. Γιατί δεν επέβαλαν 3% όριο ανεργίας στα ευρωπαϊκά κράτη και ισοσκελισμένο εμπορικό ισοζύγιο;

Απαιτούμε ένα πολιτισμένο διαζύγιο με τους ευρωπαίους. Δεν θέλουμε καμμία σχέση με εκφυλισμένους λαούς. Όσοι μας λένε να εξευρωπαϊστούμε, υπονοούν ότι είμαστε κατώτεροι από τους ευρωπαίους. Όποιος ζητά να γίνουμε ευρωπαίοι, μας καλεί να καταντήσουμε σαν τους ευρωπαίους.

Η Ε.Ε. δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση σε δημόσιο, τράπεζες, και ιδιωτικό τομέα. Έχει δομικό πρόβλημα στους τρεις πυλώνες της κοινωνίας: στην πραγματική οικονομία, στο δημογραφικό πρόβλημα, και στην πολιτισμική ταυτότητα.

Ούτε αποτελεί οικονομική ένωση καθότι δεν αγοράζει μέσα από την Ευρώπη τα προϊόντα που χρειάζεται, ούτε προσλαμβάνει εργάτες μέσα από την Ευρώπη. Ούτε υπερασπίζεται ευρωπαϊκά συμφέροντα, πχ Κύπρος. Ούτε επιτρέπει σε χώρες όπως η Ελλάδα να ασκήσουν εθνωφελή πολιτική. Υπακούει σε εξωευρωπαϊκές εντολές για το ζήτημα της Ουκρανίας. Οι αποφάσεις λαμβάνονται σε υπερεθνικό επίπεδο, αδιαφορώντας για την λαϊκή ετυμηγορία.

Όσοι διαδίδουν ότι η διάλυση της Ε.Ε. θα αποδυναμώσει την Ευρώπη, κινδυνολογούν. Η διάλυση της Ε.Ε. προσφέρει τρεις δικλείδες ασφαλείας στα έθνη της Ευρώπης. Πρώτον, δεν θα μπορεί η Γερμανία να επιβάλλει τις καταστροφικές οικονομικές πολιτικές της σε όλη την Ευρώπη. Δεύτερον, δεν θα μπορεί το ισλάμ να καταλάβει εύκολα όλη την Ευρώπη λόγω ανοικτών συνόρων, παρά μόνο κάθε χώρα ξεχωριστά. Δεν χρειάζεται να ξαναπάθουμε στην Ελλάδα ό,τι έπαθε η ρωμαϊκή αυτοκρατορία και η Ευρώπη απο τον χριστιανισμό. Τρίτον, δεν θα γίνει η Γερμανία ηγεμονικό κράτος με συγκρουσιακές διαθέσεις κατά της Ευρασίας, κάτι που θα προξενήσει πόλεμο.

Όσοι μιλούν για ειρηνική συνεργασία και διευθέτηση των προβλημάτων με την Ε.Ε. εγκληματούν κατά του Έθνους. Θα αναγκαστούμε να συγκρουστούμε μετωπικώς διότι το πρόβλημα δεν είναι μόνον το μνημόνιο. Η Ε.Ε. θα μας επιτεθεί λόγω απορρίψεως του πολυπολιτισμού(φυλετική επιμειξία, λαθροέποικοι, εκτρώσεις, γάμοι ομοφυλοφίλων, κλπ), και λόγω αναγκαστικής γεωπολιτικής στροφής προς Κίνα, Ρωσσία, και Ινδία.

Πρέπει να αλλάξει η αρχιτεκτονική ασφαλείας της Ελλάδος. Το βασικό πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε είναι η αναδιανομή της ισχύος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό τον ρόλο παραδοσιακώς τον έπαιζαν οι Αγγλοσάξωνες. Μόλις έβλεπαν ότι ένα ηπειρωτικό κράτος στην Ευρώπη αποκτούσε υπέρμετρη ισχύ, αμέσως συμμαχούσαν εναντίον του με άλλα κράτη. Σήμερα αυτό τον εξισορροποιητικό ρόλο πρέπει να τον παίξει η Ελλάδα, καθότι η Βρετανία έχει χάσει την παλαιά αίγλη της.

Όντας μέσα στον δυτικό συνασπισμό δεν έχουμε καμμία επιλογή στην νομισματική, εμπορική, φυλετική, μεταναστευτική, εκπαιδευτική, πολιτισμική, θρησκευτική, και βιομηχανική μας πολιτική. Τα πάντα θέλουν να τα καθορίζουν οι ευρωατλαντιστές. Αντιθέτως σε έναν πολυπολικό συνασπισμό συλλογικής ασφαλείας, θα επιβάλλουμε κυρώσεις σε όποιο δυτικό κράτος μας εκβιάζει ώστε να μην αποθρασύνωνται και τα υπόλοιπα δυτικά κράτη.

Οι ελληνόφωνοι ευρωλάγνοι απαιτούν μόνο νομική ισότητα με το 4ο Ράιχ. Σε όλα τα άλλα ζητήματα δέχονται παθητικώς την ύπαρξη ανισότητος και ασυμμετρίας. Προσπαθούν να αποτρέψουν τον Ελληνικό Λάο από το να αποκτήσει νομισματική ανεξαρτησία ώστε να μην εξισωθούν τα προνόμια της Ελλάδος με τα προνόμια της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας του χρήματος. Οι ελληνόφωνοι ευρωλάγνοι πασχίζουν να διατηρήσει η Γερμανία το ευρωπαϊκό εκδοτικό προνόμιο χρήματος ώστε να μπορεί να εκβιάζει την Ελλάδα, και να οικοδομήσει το ευρωγερμανικό ομοσπονδιακό ιμπέριουμ.

Την οιαδήποτε προσπάθεια εξισώσεως στα ζητήματα πολιτικοστρατιωτικής ισχύος, νομίσματος, και εκβιαστικών μηχανισμών, την θεωρούν ρατσισμό, σωβινισμό, φασισμό, εθνικισμό κλπ.

Η Ε.Ε. θα διαλυθεί από έναν συνδυασμό αντίρροπων δυνάμεων. Από ένα ζεύγος δυνάμεων όπου από την μία πλευρά χώρες όπως η Ελλάδα θα ζητούν να αποφυλακιστούν από την Ε.Ε. και από την άλλη η Γερμανία και τα κράτη-δορυφόροι της θα απαιτούν διαρκώς πολιτικές καταστρεπτικής λιτότητος, ώστε να διαρραγούν οι δεσμοί των ευρωπαϊκών κρατών.

Αυτή την στιγμή η καγκελάριος Μέρκελ και ο Σόιμπλε, πρέπει να παραμείνουν αμετακίνητοι στην στυγνή και απάνθρωπη πολιτική λιτότητος, να μην επιτρέψουν καμμία ελάφρυνση του χρέους, ώστε να φτάσουμε σε σημείο κοινωνικής και εθνικής εκρήξεως. Χωρίς την Μέρκελ, με μία κενσϋανική πολιτική θα χρειαζόμασταν άλλα 50 χρόνια για να διαλύσουμε την Ε.Ε. Ενώ τώρα, με την βοήθεια του Βερολίνου, σε λίγα χρόνια ο ευρωπαϊκός εφιάλτης θα είναι παρελθόν. Πρέπει να ωθούμε με λόγια και πράξεις την κα Μέρκελ να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο.

Για να σπάσει το σχοινί, πρέπει να ασκείται εφελκυσμός και από τα δύο άκρα. Αν εμείς σταματήσουμε τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα και δεχτούμε παθητικώς την οικονομική γενοκτονία του Βερολίνου, θα αφανιστούμε ως λαός. Αν απο την άλλη μεριά χαλαρώσουν τα δεσμά της σκλαβιάς από το Βερολίνο, θα χρειαστούμε άλλη μία γενιά για να απελευθερωθούμε από την ευρωπαϊκή σκλαβιά.

Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να μην αλλάξει στάση η Γερμανία και να εμποδίσουμε πάση θυσία οποιοδήποτε άλλο γερμανικό κόμμα με φιλελληνικές ή κενσυανικές απόψεις να πάρει την εξουσία. Μόνον έτσι ο Λαός μας θα μισήσει την Ε.Ε. και θα αγωνιστεί να απελευθερωθεί από την Ευρώπη. Σκοπός μας δεν είναι να χαλαρώσουν τα δεσμά, αλλά να θραύσουμε τα δεσμά της ευρωπαϊκής σκλαβιάς. Θέλουμε τα εθνικά πάθη και τα μίση να ενταθούν. Και η κα Μέρκελ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την περίσταση.

Δυστυχώς η συμπεριφορά του Λαού μας απέδειξε ότι όσο υπήρχε μία επίπλαστη ευημερία αδιαφορούσε για την απώλεια εθνικής κυριαρχίας, η οποία ξεκίνησε με την ένταξη μας στην ΕΟΚ τον Ιούλιο του 1961, και όχι με το μνημόνιο τον Μάϊο του 2010. Αν επανέλθει η ευημερία, αρκετοί Έλληνες θα συνεχίσουν να αδιαφορούν για την απώλεια της εθνικής μας ταυτότητος.

Η μόνιμη επωδός των ευρωλάγνων είναι η ενδεχόμενη υποτίμηση της δραχμής σε περίπτωση επαναφοράς της. Αλλά δεν φαίνεται να τους πειράζει καθόλου η εσωτερική υποτίμηση της εργασίας και των παγίων περιουσιακών στοιχείων του Λαού. Το πρόβλημα των ευρωλάγνων δεν είναι η υποτίμηση της δραχμής. Το πρόβλημά τους είναι να εξασφαλίσουν την υποδούλωση της Ελλάδος στην Ε.Ε. Ψεύδονται όταν λένε ότι οι ευρωπαίοι θέλουν να μας βοηθήσουν.

Γνωρίζουν καλώς ότι οι δυτικοί πιστωτές έχουν ισχυρό κίνητρο να μην αποπληρωθεί το χρέος. Διότι αποκομίζουν μεγαλύτερα κέρδη από την μη αποπληρωμή του, σε πολιτικό, οικονομικό, και γεωστρατηγικό επίπεδο. Δια του χρέους επιβάλλουν στην Ελλάδα γεωστρατηγικές και πολιτικές αποφάσεις οι οποίες αποφέρουν τεράστιες ζημίες σε μάς και αμύθητα κέρδη σε αυτούς. Όπως μία τράπεζα που έχει υποθηκεύσει ακίνητο αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ για δάνειο αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ, έχει ισχυρότατο κίνητρο να μην αποπληρωθεί το δάνειο ώστε να αρπάξει το πολλαπλασίας αξίας ακίνητο. Το ίδιο συμβαίνει με την Ελλάδα και τους δυτικούς πιστωτές.

Όσοι Έλληνες δημοσιογράφοι κάνουν την αγιογραφία του κ. Τσίπρα έχουν μπερδέψει τον πολιτικό με τον διαχειριστή πολυκατοικίας. Ο ρόλος του πολιτικού επιβάλλει να μελετά την ιστορία και να κατανοεί ότι κάθε 50-100 χρόνια έχουμε κοσμοϊστορικές αλλαγές. Αυτό σημαίνει αλλαγές συνόρων, αλλαγές δομών, συνασπισμών, δογμάτων, κλπ.

Καθήκον του Έλληνος πολιτικού είναι να αγωνίζεται να αλλάξει την διεθνή καθεστηκυία τάξη. Να αλλάξει με κάτι άλλο το ΔΝΤ, τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ. Και αν δεν μπορεί να καταργήσει αυτές τις δομές, να δημιουργήσει παράλληλες και αντιθετικές δομές.

Όποιος πολιτικός δεν αμφισβητεί το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο στην Ε.Ε. και τον δυτικό κόσμο, θα καταλήξει να γελοιοποιείται από τους δυτικούς εχθρούς  μας, όπως έγινε προσφάτως με τον κ. Βαρουφάκη, διότι διαισθάνονται ότι έχουν απέναντί τους μία αδύναμη και ελλειπή προσωπικότητα που δεν αμφισβητεί τίποτε, ζητά μόνον ψίχουλα, και κατεβάζει τον πήχυ των διαπραγματεύσεων σε μικροαλλαγές στο μνημόνιο.  

Καθήκον του Έλληνος πολιτικού είναι να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο των διαπραγματεύσεων και όχι να δηλώνει ότι θα εφαρμόσει το 67% των μνημονιακών μέτρων.

Ελπίζω το #FuckTheEU hashtag στο twitter, να αποκτήσει παγκόσμια ορμή.

10 comments:

  1. Η στάση απέναντι στην κοινωνία.

    15. Ολόκληρη αυτή η βρομερή κοινωνία πρέπει να χωριστεί σε διάφορες κατηγορίες: η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει εκείνους που πρέπει να καταδικαστούν άμεσα σε θάνατο. Η εταιρεία πρέπει να φτιάξει έναν κατάλογο αυτών των καταδικασμένων προσώπων ανάλογα με το βαθμό της ζημιάς που μπορεί να κάνει το καθένα στην επιτυχή πρόοδο της επαναστατικής υπόθεσης και, συνεπώς, ανάλογα με τη σειρά απομάκρυνσής του.
    16. Στη σύνταξη αυτών των καταλόγων και στην απόφαση για την προαναφερθείσα σειρά, καθοδηγητική αρχή δεν πρέπει να είναι οι ατομικές πράξεις φαυλότητας που έχει διαπράξει το πρόσωπο, ούτε ακόμη το μίσος που προκαλεί στην κοινωνία ή στο λαό. Αυτή η φαυλότητα και το μίσος όμως μπορούν ως έναν ορισμένο βαθμό να είναι χρήσιμα, επειδή βοηθούν στην υποκίνηση της λαϊκής εξέγερσης. Καθοδηγητική αρχή πρέπει να είναι το μέτρο της υπηρεσίας που θα προσφέρει αναγκαστικά στην επαναστατική υπόθεση ο θάνατος του προσώπου. Επομένως, στην πρώτη κατηγορία περιλαμβάνονται όλοι εκείνοι που πρέπει να εξοντωθούν επειδή είναι ιδιαίτερα επιβλαβείς στην επαναστατική οργάνωση, και των οποίων ο αιφνίδιος και βίαιος θάνατος θα εμπνεύσει το μέγιστο φόβο στην κυβέρνηση και θα κλονίσει τη δύναμή της στερώντας της τους πιο έξυπνους και ενεργητικούς ανθρώπους της.
    17. Η δεύτερη κατηγορία πρέπει να αποτελείται από εκείνους στους οποίους χαρίζεται προσωρινά η ζωή, αποκλειστικά επειδή η κτηνώδης συμπεριφορά τους θα κάνει αναπόφευκτα τον λαό να εξεγερθεί.

    ReplyDelete
  2. Κάτσε κάτω ρε ανθυποβαλκάνιε που έχεις και την απαίτηση να διαδραματίσεις το γεωστρατηγικό ρόλο της γηραιάς Αλβιόνας.
    Θερινό πακέτο διακοπών για ση,σαν εντ σεχ,και πολύ σου πάει.
    Φιγουρίνι θα είσαι με χλαμύδα και στέφανον ελαίας να ξεναγείς
    τα πλήθη στα ερείπια της ακροπόλεως.

    ReplyDelete
  3. Ώχ, ο απρόσωπος - ανώνυμος - ανύπαρκτος θύμωσε που του μαλώσανε το κόμμα! Μή θυμώνεις βρε, δεν σου κάνουμε νταντά στο πωπό, το αυτάκι σου τραβάμε.

    Αθήναιος Αλέξανδρος Άμβραξ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να επιστρέψει στο κόμμα ο Ιφικράτης.

      Άμμων Αλέξανδρος Άναξ

      Delete
  4. Τι σε νοιαζει τι θα κανει το Χριστιανικο κρατος Ελλαντα ; Ερχεσαι σε αντιφαση συνεχως.

    ReplyDelete
  5. Ασχολεισε με το μαλ@@@ τον "Ελληνα" που εχει αναγει τον δανεισμο σε υπερτατη αξια. Ξεκοκαλισε τον Δουρειο Ιππο της Ευρωπης κ δεν σκεφτηκε τα παιδια του. Αυτοκτονικη νοοτροπια στο τερμα !

    ReplyDelete
  6. Πέραν τῶν οἰκονομικῶν,θὰ ἔχῃ ἐνδιαφέρον νὰ δοῦμε τὶ μέλλει γενέσθαι μὲ τὸ θέμα τῆς ἀνεξιθρησκίας, ἤτινος ὐποτίθεται ὄτι τάσσεται ὐπέρ τὸ κόμμα τοῦ Συ.Ριζ.Α.Θὰ ἀνοίξουν χώροι λατρείας τῶν Πατρώων Θεῶν ἤ ἠ ''ἀνεξιθρησκία'' ἀφορᾶ μοχάχα εἶς τᾶς ἐβραϊκᾶς θρησκείας(χριστιανισμός,ἰσλαμισμός,ἐβραϊσμός);;
    Ποῖα ἠ θέσις τῶν Ἐλλήνων Ἐθνικῶν καὶ πῶς θὰ πρέπῃ νὰ κινηθοῦν τῶρα ποὺ ἠ Ἐλλάς ἔχῃ ἄθεο προθυπουργό;;
    Θὰ ἔχῃ ἐνδιαφέρον νὰ γραφῇ ἔνα ἄρθρο ἐπί τοῦ θέματος.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το υπουργείον μαρξιστικής διαφωτίσεως σχεδιάζει την ανέγερση μεγαλοπρεπούς ναού προς τιμήν του Καυσοκαλυβίτου Διός.
      Προς τον σκοπόν αυτόν γίνονται επίμοχθες προσπάθειες από
      ομάδα διεθνών συντρόφων αρχιτεκτόνων ούτως ώστε το τελικό
      αποτέλεσμα να ενθυμίζει την Βαλχάλλαν του Ρέγκενσμπουργκ
      χωρίς βεβαίως τας βαρβαρικάς υπερβολάς του εν λόγω μνημείου.
      Οι ιερείς και οι ιέρειες του ναού θα διορίζονται μέσω ΑΣΕΠ.Πιθανή
      προυπηρεσία στο κόμμα θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν.

      Delete
    2. file:///C:/Users/user/Pictures/zyklon_b.jpg

      Delete
  7. Ιφικράτη υποκλίνομαι !!

    ReplyDelete