Tuesday, February 17, 2015

Η πολιτική ασχετοσύνη σε τέτοιες δύσκολες ώρες για το Έθνος αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως


Ο κάθε άσχετος πολιτικός εκφέρει γνώμη δυσκολεύοντας τον αγώνα των Ελλήνων για εθνική ανεξαρτησία. Δυσκολεύει και τον αγώνα των ευρωπαίων να δουν με λογική την Ελληνική υπόθεση και να κατανοήσουν το δικό τους συμφέρον.

Όταν άσχετοι πολιτικοί σαν τον Γλέζο τους λένε ότι αν βγει η Ελλάδα από το ευρώ, οι ευρωπαίοι θα υποστούν την ζημιά, μας κάνουν πολύ μεγάλο κακό. Όλοι οι εχέφρονες πολιτικοί στην Ελλάδα πρέπει να λένε σε Έλληνες και ευρωπαίους ότι αμοιβαίο όφελος για όλους μας είναι η διάλυση της ευρωζώνης.

Μανώλης Γλέζος στο Mega: σε ερώτηση για το τι θα γίνει εάν η Ευρώπη εξαναγκάσει την Ελλάδα σε έξοδο από το ευρώ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι κάτι τέτοιο "σε ζημιά τους θα γίνει, εμείς δεν θέλουμε να βγούμε από το ευρώ. Εάν το κάνουν θα βγει σε ζημιά τους".

"Σύντροφε" Γλέζε, αφού δεν γνωρίζεις το αντικείμενο του νομίσματος, μην ταλαιπωρείς τον Λαό. Η απελευθέρωση της Ελλάδος απο το ευρώ θα ωφελήσει και τους Έλληνες και την Ευρώπη. Επιτέλους σταμάτα την τρομολαγνεία, ότι τάχα θα ζημιωθεί η Ευρώπη αν διασπαστεί η ευρωζώνη.

Ο κάθε άσχετος πολιτικός προσπαθεί να τρομοκρατήσει είτε τους Έλληνες, είτε τους ευρωπαίους με την διάλυση του ευρώ, λές και κατεστράφη η Αυστρία ή η Ουγγαρία μετά την διάλυση της Αυστρο-ουγγρικής νομισματικής ενώσεως το 1919. Λες και κατεστράφη η Δανία και η Σουηδία μετά την διάλυση της Σκανδιναβικής νομισματικής ενώσεως το 1914. Λες και κατεστράφη η Σλοβακία και η Τσεχία μετά την διάλυση της Τσεχοσλοβακικής νομισματικής ενώσεως το 1993. Λες και κατεστράφη η Ελλάδα με την έξοδό της από την Λατινική νομισματική ένωση το 1927.

Η Λατινική νομισματική ένωση είχε ως μέλη την Ιταλία, την Ελβετία, το Βέλγιο, την Γαλλία, την Αυστρία, την Βενεζουέλα, την Βουλγαρία, την Ισπανία, την Σερβία, την Ρουμανία, το Μαυροβούνιο.

Μήπως κατεστράφη κάποια χώρα εξ αυτών ή η Ευρώπη, επειδή το 1927 διελύθη η Λατινική νομισματική ένωση;

Αν δεν μπορείτε να κάνετε καλό κύριε Γλέζε τουλάχιστον μην κάνετε κακό στις νέες γενεές Ελλήνων. Δεν κατέχετε το αντικείμενο του νομίσματος, δεν ξέρετε από οικονομική ιστορία, συνεπώς μην ασχολείστε και μην τρομοκρατείτε Έλληνες και ευρωπαίους.

Η διάλυση του ευρω είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να τύχει στα έθνη της Ευρώπης. Η ανάκτηση της εθνικής και νομισματικής τους ανεξαρτησίας είναι ευλογία.

4 comments:

  1. ο καθηγητής Γούδης στο μακελειο λέει οτι συμφωνήσανε http://www.makeleio.gr/?p=278393#more-278393

    ReplyDelete
  2. http://www.pare-dose.net/3602 Ο γλοιωδης ο Γλεζος,που ζητουσε αυτονομη Μακεδονια,το σταλινικο κατακαθι.

    ReplyDelete
  3. τι λες ρε περιπτωση...τι γενκευσεις ειναι αυτες...και απο που και εως που εσυ προεβλεψες την μακρο-οικονομικη κατασταση...κοινος εισαι εντελως αλλου macro ειναι like P.E.S.T. analysis ο γλεζος μιλαει για την πολιτικη διασταση του θεματος. Αντε πρωινιατκα εχεις και αποψη για εναν τυπο με βαρυτατη παρουσια!

    ReplyDelete
  4. Κάθε άνθρωπος έχει μια βαρύτατη παρουσία.
    Γιατί η γνώμη του πολιτικού έχει μεγαλύτερη αξία;;;
    Υπάρχουν πολιτικοί των οποίων την γνώμη δεν επιτρέπεται να κρίνουμε
    ή να αξιολογήσουμε;;;

    ReplyDelete