Saturday, February 21, 2015

Ο κ. Τσίπρας σε λίγο θα αποτελεί ανέκδοτο


Σε λίγο ο κ. Τσίπρας θα αποτελεί ανέκδοτο όπως γινόταν με τον κ. Σαμαρά και το Ζάππειο 1,2,3.

Παρατηρείστε ότι και οι δύο έχουν το ίδιο θράσος και την ίδια έφεση στο ψέμμα. Λες και δεν υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν τις ομιλίες των.

Θυμάστε τα στιγμιότυπα με τον κ. Σαμαρά που έλεγε ότι το μνημόνιο είναι καταστροφή, και μετά έλεγε τα εντελώς αντίθετα;

Παλαιότερα ακούγαμε τον κ. Τσίπρα να λέει ότι μνημόνιο και δανειακή σύμβαση είναι το ίδιο, αλλά μετά ανακάλυψε ότι μνημόνιο και δανειακή σύμβαση είναι δύο ξεχωριστά πράγματα.

Συνέχισε έτσι κύριε Τσίπρα. Λίγες θα είναι οι μέρες σου στην εξουσία.


            

3 comments:

  1. Δυστυχώς, η πολιτική βρωμάει από τον πάτο ως την κορφή.

    ReplyDelete
  2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ
    ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
    ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ReplyDelete
  3. Οι χαζοί και οι χαχόλοι δεν τελειώνουν ποτέ . Πάντα οι πολιτικοί θα βρίσκουν τον τρόπο να ανανεώνουν την υποστήριξη του πλήθους .
    Σήμερα το βράδυ στην ψαροταβέρνα στο διπλανό τραπέζι έτρωγε η Νάντια , η ....... ( να πληρώσουν και όσοι δεν μπορούν ) . Αυτή η παρτσακλοντυμένη που έχει την εικόνα της επαρχιώτισας θείτσας , όταν σηκώθηκε να φύγη με την παρέα της της φωνάζει ένας από άλλο τραπέζι , Νάντια έλα εδώ είμαστε όλοι σύντροφοι , άλλοι από κκε , άλλοι από ανταρσία , πές μας πώς πάμε ; Και απαντά η κυρά πως τα πράγματα είναι φλού .............. . Και ερωτώ και εγώ από πού η θείτσα αυτή απέκτησε όλα αυτά τα φράγκα τα οποία φρόντησε να μεταφέρει στο εξωτερικό ; Και το σημαντικότερο διατί δεν τα αφήκε εντός της αγαπημένης μας πατρίδας έτσι ώστε καί να την βοηθείσει οικονομικώς και να δώση και το καλό παράδειγμα ;

    ReplyDelete