Saturday, February 14, 2015

Την Δευτέρα υπογράφουν το νέο μνημόνο - καμμία στήριξη στην κυβέρνηση Σύριζα



Ο Ελληνικός Λαός έχει την υποχρέωση να ανακαλέσει την λαϊκή εντολή από την στιγμή που ο Σύριζα την ερχομένη Δευτέρα θα υπογράψει το νέο μνημόνιο (πρόγραμμα-γέφυρα).

Αλλιώς θα είμαστε ο πρώτος λαός στην Ευρώπη που βλακωδώς θα στηρίζει με διαδηλώσεις στις πλατείες την υπογραφή νέου μνημονίου. Θα επιτρέψουμε να γίνουμε η ντροπή όλου του κόσμου; Θα επιτρέψουμε να μας εξαπατούν ωρισμένοι αριστεροί ευρωραγιάδες;

Όποιος αντιμνημονιακός ή αριστερός πανηγυρίσει την υπογραφή του προγράμματος-γέφυρα, δεν θα είναι μόνον ηλίθιος, θα είναι εχθρός του Λαού.

Πρέπει να περάσουμε σε φάση δυαδικής εξουσίας. Αυτό που δεν έγινε από το 2010, πρέπει να γίνει τώρα τάχιστα. Έχουμε την πείρα και την γνώση. Χρειάζεται οργάνωση και καθημερινή πολιτική δουλειά.

Πρέπει να σχηματιστούν επαναστατικές επιτροπές σε κάθε πόλη που θα προετοιμάσουν την μετάβαση της εξουσίας σε αντιμνημονιακές και αντικατοχικές κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις.

Η Συντακτική Εθνοσυνέλευση και η ανατροπή του υφισταμένου σάπιου καθεστώτος με στόχο την ανάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, πρέπει να αποτελεί το βασικό αίτημα του Λαού.

Δυαδική εξουσία σημαίνει παράλληλες και αντιθετικές δομές εξουσίας. Σε κάθε Ελληνική πόλη, παράλληλες βουλές, παράλληλοι νόμοι, παράλληλα δικαστήρια, παράλληλες διοικητικές αρχές, παράλληλα σώματα ασφαλείας, παράλληλα σχολεία, παράλληλες υπηρεσίες κοινωνικής προνοίας, παράλληλο νόμισμα, παράλληλη κεντρική τράπεζα, παράλληλο δίκτυο μέσων μαζικής ενημερώσεως.

Σε δεύτερη φάση, πρέπει να ξεκινήσει η κατάληψη των διοικητικών δομών του καθεστώτος.

Η πολιτική ανυπακοή στο κυνοβουλευτικό καθεστώς, η στάση πληρωμών προς το κράτος, η στρατηγική της εντάσεως, η συγκρουσιακή και διεκδικητική συμπεριφορά, η αποσταθεροποίηση των δομών του καθεστώτος, η γεωπολιτική και γεωοικονομική στροφή με συμμαχίες εκτός Ε.Ε., πρέπει να μπούν στην ημερήσια διάταξη των επαναστατημένων Ελλήνων.

Ο όρος αγανακτισμένοι, πρέπει να διαγραφεί από το πολιτικό λεξιλόγιο και να αντικατασταθεί από τον όρο επαναστατημένοι Έλληνες.

1 comment:

  1. Είναι νύχτα του αγίου Βαλεντίνου και ο Ραγιάς κάνει σεξ με τον Πακιστανό γυαλιοκαθαριστή μέσα σε Γερμανική BMW χρησιμοποιώντας κινέζικα προφυλαχτικά . Το πρωί θα ενημερωθεί από τον ΣΚΑΙ και μετά θα δείρει τον σκύλο του για να του φύγει τον άγχος .

    ReplyDelete