Sunday, February 8, 2015

H κυβέρνηση φέρει ακεραία την ευθύνη για τον εκβιασμό που υφίσταται ο Ελληνικός Λαός από την Ε.Ε.


Για τον εκβιασμό που υφίσταται αυτή την στιγμή η Ελλάδα από την ΕΚΤ, η οποία δήλωσε ότι δεν θα δέχεται πλέον τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρο για την παροχή ρευστότητος, την πλήρη ευθύνη φέρει η κυβέρνηση του Σύριζα και όχι η Ε.Ε.
'Ηταν γνωστόν ότι η ΕΚΤ θα συμπεριφέρετο κατ’ αυτόν τον τρόπο, πριν τις εκλογές. Όλοι το ήξεραν. Και τί έκαναν τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου του Σύριζα; Αφ' ενός έλεγαν στον Λαό ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι πιστωτές να μην δεχτούν το πρόγραμμα του Σύριζα, αφ’ ετέρου δήλωναν ακλόνητη πίστη στο ευρώ.
Εξ αρχής ο Σύριζα αδιαφόρησε για ένα Σχέδιο Β που θα περιλαμβάνει μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα. Και τώρα δέχεται από την Ε.Ε. την μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη.
Ποιός είναι πιό επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος; ο Γερμανός που λέει ότι δεν κάνει βήμα πίσω από την εξοντωτική λιτότητα ή ο Έλλην που δηλώνει πως ό,τι και να μας κάνουν οι ξένοι, δεν εγκαταλείπουμε την ευρωζώνη; 
Προφανώς ο ευρωλάγνος Έλλην.
Μεγαλύτερο έγκλημα από τον εκβιασμό των ξένων, είναι το να επιτρέπεις να σε εκβιάζουν διότι δέχεσαι ασυζητητί ότι ουδέποτε θα αμφισβητήσεις το όπλο εκβιασμού των εχθρών της Ελλάδος.
Ήδη τα στελέχη της κυβερνήσεως άρχισαν να δηλώνουν ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις θα εκπληρωθούν σε βάθος τετραετίας και όχι άμεσα...Το γνωστό παραμύθι όλων των πολιτικάντηδων που εξαπατούν τον Λαό. Τα ίδια έλεγε και ο Σαμαράς.
Ξανά Αιδώς

Αν η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν εκπληρώσει άμεσα την προεκλογική της δέσμευση για επαναφορά του αφορολόγητου στις 12.000 ευρώ και αν δεν αποποινικοποιήσει άμεσα τα χρέη προς το Δημόσιο, ο Λαός πρέπει άμεσα να ανακαλέσει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση και να ζητήσει την παραίτησή της.
Όλοι οι διωχθέντες πολίτες για χρέη προς το Δημόσιο πρέπει να αποφυλακιστούν άμεσα. Οιοσδήποτε πολίτης οδηγηθεί στα δικαστήρια με αυτόφωρα και προφυλακίσεις με πρόσχημα τα χρέη προς το Δημόσιο, η ευθύνη θα βαρύνει εξ ολοκλήρου την σημερινή κυβέρνηση, η οποία θα αποτελεί συνέχεια της προηγουμένης κατοχικής κυβερνήσεως.
Όποιος πολιτικός φορά αριστερό μανδύα δεν σημαίνει ότι έχει ασυλία από κατηγορίες για εσχάτη προδοσία.

2 comments:

  1. Ως μαρξισταί,ως χριστιανοί και ως έλληνες έχουμε ιερό καθήκον
    να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον τιτάνιο αγώνα της κυβερνήσεως ενάντια στην επέλαση της ισοπεδωτικής νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποιήσεως.Από το Καράκας και την Αθήνα
    έρχονται τα πρώτα μηνύματα του αγώνος για ψωμί,ανάπτυξη και
    αξιοπρέπεια.

    ReplyDelete
  2. Όλοι περιμένουν επανάσταση και ευρωπουλα απο το κομματικό μορφομα παρακμης Συριζα. Ξέχασαν όλα τα γιδια ποιος ψήφισε το Μαααστριχ!

    ReplyDelete