Wednesday, February 18, 2015

Αυτές δεν λέγονται κυβιστήσεις "σύντροφοι". Πρόκειται για αθλοπαιδιές...


Με την πρόταση Τσίπρα για Προκόπη Παυλόπουλο ΠτΔ, οι Συριζαίοι ψηφοφόροι πρέπει να ξεχάσουν και την εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο. Αν και ακούστηκε στις προγραμματικές δηλώσεις, αμφιβάλλω κατά πόσον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καθήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το έγκλημα του μνημονίου, αφού μάλιστα θα έχει εκλεγεί με πρόταση του πρωθυπουργού.
Ο κ. Τσίπρας θα πρότεινε έναν δωσίλογο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;;; Ποτέ των ποτών.
Μετά την διαγραφή του χρέους και τον λογιστικό έλεγχο για το χρέος, "σύντροφοι" ξεχάστε και την εξεταστική για το μνημόνιο. Και όλα αυτά πριν συμπληρωθεί ένας μήνας στην εξουσία.
Αν πρόκειται να κάνουμε κυβιστήσεις, τουλάχιστον να τις κάνουμε ως επαγγελματίες πρωταθλητές του στίβου. Άσχετο, το άλμα επί κοντώ περιλαμβάνεται στις κυβερνητικές δεσμεύσεις;
Εκτός και αν κάποιοι στον Σύριζα από την πολλή κατανάλωση (h)opium ονειρεύονται ότι με τον Παυλόπουλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ύστερα από πρόταση του Σύριζα, είναι πιθανόν να καθήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Γ. Παπανδρέου, ο Ε. Βενιζέλος, και ο Α. Σαμαράς.
Με την πρότασή του ο κ. Τσίπρας, ξεκαθάρισε στους δωσίλογους βουλευτές του Πασοκ, της Νέας Δημοκρατίας, και της Δημαρ, ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν για όσες υπογραφές έβαλαν στα μνημόνια.
Αλλά το κακό δεν σταματά εκεί. Με Πρόεδρο τον Παυλόπουλο οι μνημονιακές δυνάμεις έσωθεν και έξωθεν εξασφαλίζουν ότι τα μνημονιακά νομοσχέδια θα συνεχίζουν να υπογράφωνται από την Προεδρία της Δημοκρατίας χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Και αφού ο κύριος Τσίπρας μιλά για έντιμο συμβιβασμό, υπονοώντας την συμφωνία με τους ξένους δυναστές, τώρα με τον κ. Παυλόπουλο θα κάνει και μία πολύ μα πολύ έντιμη κυβίστηση με το μνημόνιο. Ναι όντως, θα επέλθει ο ιστορικός συμβιβασμός με το μνημόνιο και την ξένη κατοχή, βεβαίως πάντα για το καλό του Λαού.
Τώρα πιά ο δωσιλογισμός, δεν θα λέγεται δωσιλογισμός. Θα λέγεται εθνική ενότητα. Η προδοσία δεν θα λέγεται προδοσία. Θα λέγεται ιστορικός συμβιβασμός. Και η πολιτική κυβίστηση και εξαπάτηση του Λαού, δεν θα λέγεται κυβίστηση. Θα λέγεται αθλοπαιδιές.
Τώρα που ο κ. Τσίπρας αλλάζει τόσα ονόματα, απο μνημόνιο σε πρόγραμμα-γέφυρα, ας κάνει και μία αλλαγή στο δικό του όνομα. Το Τσολάκογλου θα ταιριάζει γάντι.

3 comments:

  1. Και αν κάνει καμια αποποινικοποίηση της κάνναβης δεν θα ξυπνήσουν με τιποτα τα "συντρόφια" μετα απο τοσο (h)opium

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστός. Ένας μαστουρωμένος λαός δεν πρόκειται να αντισταθεί. Η κάνναβη σε κατευνάζει. Ευτυχώς που η κουλτούρα της κάνναβης δεν έπιασε πολύ τόπο στην Ελλάδα.

      Delete
    2. Έχει πιάσει στα στέκια των Αναρχικών .

      Delete