Monday, February 23, 2015

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα "κύριοι" του Σύριζα να ομιλείτε εξ ονόματός μας και να μας εξευτελίζετε



Οι σημερινές δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι η Γερμανία δεν δέχεται ούτε την πρόταση Σύριζα για 100 δόσεις στα ληξιπρόθεσμα χρέη, και τις προσλήψεις των απολυμένων στο δημόσιο.

Δηλαδή ο Σύριζα απεδέχθη τα πάντα: συνέχιση του μνημονίου, συνέχιση της εποπτείας, ακύρωση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, αναγνώριση της δανειακής συμβάσεως με αποικιοκρατικούς όρους, αναγνώριση όλου του χρέους και αποπληρωμή του εγκαίρως, αποχή από μονομερείς ενέργειες, πρωτογενή πλεονάσματα εν μέσω υφέσεως. Πήραν τα πάντα ο Σόιμπλε και η ΕΕ, εν τούτοις αρνούνται ακόμη και τις 100 δόσεις, προκειμένου να ταπεινώσουν τους πολιτικάντηδες της κυβερνώσας Αριστεράς.

Έχουμε έναν γελοίο θίασο συριζαίων πολιτικών που κάθεται και διαπραγματεύεται μέσα σε αυτό το αποικιοκρατικό πλαίσιο, σκύβοντας συνεχώς το κεφάλι για να δεχθεί και άλλες καρπαζιές.

Ο Σύριζα με την συμπεριφορά του προξενεί οργή, η οποία τείνει στο μίσος. Αφού η ηγεσία του ηδονίζεται τόσο πολύ με το να τους εξευτελίζει κατ' αυτό τον τρόπο ο Σόιμπλε και η ΕΕ, τουλάχιστον ας κατανοήσουν ότι δεν δικαιούνται να εξευτελίζουν την Ελλάδα. Πριν να είναι αργά, διότι είναι συνυπεύθυνοι για την ιταμή συμπεριφορά του Σόιμπλε.

Οι Έλληνες δεν είναι ίδιοι με καρπαζοεισπράκτορες τύπου Παπαδημούλη, Τσίπρα, Δραγασάκη, και Βαρουφάκη.

2 comments:

  1. και αυτό με τις 100 κοροιδία είναι, οι προσαυξήσεις έπρεπε κοπούν για όλους ετσι και αλλιως νταβατζιλίκη κάπελο είναι αλλά ο αλεξης στα αρχίδια του βάζει την βαλαβάνη να κάνει το κουμάντο της. Είδα το χυδαίο βιντεο της που καλει τον φτωχο κόσμο να πληρώσει πεταμενη, μετα σου λεει αριστερά .....

    ReplyDelete
  2. Μας κόπηκε το χαμόγελο. Η κατασταση οδηγείται από το κακό στο χειροτερο.
    Ψυχρολουσια.

    ReplyDelete