Monday, February 23, 2015

Κατοχική κυβέρνηση υπαρκτού σουρεαλισμού


Η εσωτερική αντιπολίτευση του Σύριζα, η μείζων και ελάσσων αντιπολίτευση στην βουλή, τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια, η τρόικα, ο ξένος τύπος, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση έκανε 180ο στροφή και εφαρμόζει νέο μνημόνιο. (ίδε άρθρο Κωστή Χατζηδάκη http://www.capital.gr/News.asp?id=2237380), πρώην υπουργού της ΝΔ.

Όταν ακούς τους πιό φανατικούς νεοφιλελεύθερους υποστηρικτές του μνημονίου σαν τον Χατζηδάκη να μην ανησυχούν για την πολιτική γραμμή του Σύριζα και να δηλώνουν ότι θα συμπαρασταθούν(!) στην κυβέρνηση, δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Οι μόνοι που δεν θέλουν να παραδεχθούν την αλήθεια και να δούν κατάματα την πραγματικότητα είναι ο κυβερνητικός θίασος του Σύριζα, και οι τυφλωμένοι οπαδοί του.

Κώστας Ήσυχος: "H εκπλήρωση των προγραμματικών δηλώσεων προχωράει κανονικά..."(http://www.capital.gr/News.asp?id=2237547)

Το μόνο που απομένει να δούμε είναι να έχει υπογραφεί το νέο μνημόνιο, και ο Κώστας Ήσυχος να δηλώνει στα κανάλια ότι διεγράφη το μεγαλύτερο μέρος του χρέους, και η Ελλάδα απέκτησε την εθνική της ανεξαρτησία...

Από τον Σύριζα όλα να τα περιμένει κανείς...

No comments:

Post a Comment