Wednesday, February 25, 2015

15 μέρες δεν είναι πολύς χρόνος


Για όσους πριν από 15 ημέρες χλεύαζαν τον Λαό επειδή στήριζε την κυβέρνηση Σύριζα με διαδηλώσεις στις πλατείες, την στιγμή που ο Σύριζα πρόδιδε τον Λαό και ετοιμαζόταν να υπογράψει νέο μνημόνιο, τους απαντάμε: κοιτάξτε τις άδειες πλατείες. Άδειασαν σε χρόνο μηδέν.

Ο κόσμος αντελήφθη τί έγινε και δεν κατεβαίνει πιά για να υποστηρίξει τον Σύριζα.

Αυτή την εβδομάδα Ανταρσύα και ΚΚΕ ανακοίνωσαν ξεχωριστές διαδηλώσεις εναντίον της κατοχικής κυβερνήσεως Σύριζα. Αυτό αποτελεί σοκ για τους υποστηρικτές της.

Ο Λαός δεν είναι κάτι ομοιογενές, ούτε αντιλαμβάνεται ένα γεγονός με την ίδια ταχύτητα, το ίδιο βάθος, και την ίδια οπτική γωνία. Υπάρχει πάντα χρονοκαθυστέρηση μέχρι να αντιληφθεί τον κίνδυνο.

Συνυπήρχε το στοιχείο της συγκρουσιακής διαθέσεως ενάντια στην ΕΕ με την υποστήριξη σε μία κυβέρνηση που του υποσχέθηκε κατάργηση των μνημονίων. Πάντα θα υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα σε έναν Λαό. Πάντα θα συνυπάρχει η συγκρουσιακή διάθεση με την αυταπάτη και την ελπίδα. Εναπόκειται σε μάς να ξεδιαλύνουμε την ιδεολογική σύγχυση. 

Οι πολιτικές πρωτοπορείες και οι επαναστικές αριστοκρατίες αποδεικνύουν την αξία τους όταν μεταστρέφουν την ψυχολογία ενός Λαού που τελεί υπό κατάρρευση και σύγχυση.  

Εξ αιτίας πολλών αρνητικών άρθρων προερχομένων από Αριστερούς διανοουμένους που κατακεραύνωσαν την κατοχική κυβέρνηση Σύριζα, και εξ αιτίας πολλών συγχαρητηρίων από το μνημονιακό στρατόπεδο Πασοκ-ΝΔ-Ποτάμι, ο κόσμος άρχισε στην αρχή να μουδιάζει, και ύστερα να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Βαρουφάκη και τις διαπραγματεύσεις.

Άλλα είπε στις προγραμματικές δηλώσεις ο κ. Τσίπρας και άλλα υπέγραψε στην συμφωνία με το Eurogroup.

Καθυστέρησε 15 ημέρες ο κόσμος, αλλά το κατάλαβε. 15 ημέρες δεν είναι πολύς χρόνος. Αρκετός κόσμος δεν έχει τον χρόνο να διαβάζει ατελείωτα οικονομικά και νομικά κείμενα για να καταλάβει τα εγκλήματα του Σύριζα. Ούτε έχει οικονομικές και νομικές γνώσεις για να κατανοεί τις συνέπειες των δεσμεύσεων που ανέλαβε ο Σύριζα. Περιμένει από εμάς να του εξηγήσουμε τί συμβαίνει με τις διαπραγματεύσεις. Άλλωστε είναι υποχρέωσή μας.

Μέσα σε 15 μέρες η παλίρροια έγινω άμπωτη. Ο κόσμος κρατά αποστάσεις από τον Σύριζα, δεν τον υποστηρίζει με συγκεντρώσεις στις πλατείες. Μην ακούτε τις ανοησίες περί 80% λαϊκής αποδοχής του Σύριζα. Πρόκειται για εμετικά ψεύδη εκπορευόμενα από το μέγαρο Μαξίμου. Τα διαδίδουν οι χρεωκοπημένοι καναλάρχες διότι περιμένουν την κυβερνητική ανανέωση των παρανόμων αδειών τους για τις τηλεοπτικές συχνότητες.

Παρά το ότι έχουν ρημάξει την κοινωνία, παρά το ότι υπάρχει τηλεοπτική δικτατορία που δεν προσκαλεί πατριώτες διανοουμένους οι οποίοι αμφισβητούν το ευρώ και τον εγκλωβισμό στην ΕΕ, ο κόσμος έχει αλλάξει γνώμη.Τα σχόλια στο διαδίκτυο είναι αρνητικά και χλευαστικά για την κυβέρνηση.

Εναπόκειται σε μας να καθοδηγήσουμε τον Λαό σε μετωπική σύγκρουση με την προδοτική κυβέρνηση Σύριζα.

1 comment:

  1. Kατάργηση μνημονίων, δανειακής σύμβασης, χωρίς καταγγελία. Του Γιώργου Κατρούγκαλου

    http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/katargisi-mnimonion-daneiakis-symbasis-xoris-kataggelia-toy-giorgoy-katroygkaloy

    ReplyDelete