Monday, February 16, 2015

Ο Θανάσης Μαυρίδης και το capital.gr αποτελούν την επιτομή του ραγιαδισμού και του μισελληνισμού


Για όσα δεινά υφίσταται η Πατρίδα μας την κύρια ευθύνη φέρουν οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που υποστηρίζουν την νεοαποικιοκρατία.
Την υποδούλωσή μας ο Θανάσης Μαυρίδης την βαπτίζει "έντιμο συμβιβασμό", όπως λέμε έντιμη υποταγή...(http://www.capital.gr/story/2231280)

Από την δική μας πλευρά όλες οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που υποστηρίζουν την Ελληνική πορεία της χώρας, δηλαδή ένα ισχυρό, ανεξάρτητο, Ελληνικό, έθνος-κράτος, πρέπει εδώ και τώρα να συγκρουστούν κατά μέτωπο με όσους φίλους, γνωστούς, συναδέλφους, συγγενείς, υποτάσσονται στην Ε.Ε.
Η ευρωπαϊκή σκλαβιά θα είναι ο τάφος της Ελλάδος. Η ηγεσία του Σύριζα δεν έχει ούτε την θέληση ούτε το σθένος, να απελευθερώσει την Ελλάδα από την ευρωπαϊκή αποικιοκρατία. Όμως οι συνθήκες επιτρέπουν να ανοίξει η συζήτηση σε όλα τα λαϊκά στρώματα για την άμεση αποτίναξη του γερμανικού ζυγού.
Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, στο διαδίκτυο, στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, στις εφημερίδες, στις συζητήσεις στους εργασιακούς χώρους, διεξάγεται μία μάχη εννοιών.
Οι εχθροί της Ελλάδος μιλάνε για "ευρωπαϊκό κεκτημένο", εμείς μιλάμε για Εθνική Ανεξαρτησία.
Οι εχθροί της Ελλάδος μιλάνε για "ευρωπαϊκή ολοκλήρωση", εμείς μιλάμε για μία Μεγάλη Ελλάδα και για την Εθνική ολοκλήρωση.
Οι εχθροί της Ελλάδος μιλάνε για "φίλους και ευρωπαίους εταίρους", εμείς μιλάμε για εχθρούς και κατακτητές.
Οι εχθροί της Ελλάδος μιλάνε για "τεχνική βοήθεια και ευελιξία στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής", εμείς μιλάμε για νεοαποικιοκρατία και γενοκτονία του Λαού μας με οικονομικά μέσα.
Οι εχθροί της Ελλάδος μιλάνε για το "κοινό μας νόμισμα", εμείς λέμε ότι το ευρώ είναι μηχανισμός προσαρτήσεως εδαφών.
Οι εχθροί της Ελλάδος μιλάνε για την "ευρωπαϊκή πορεία της χώρας", εμείς μιλάμε για την Ελληνική πορεία της χώρας.
Οι εχθροί της Ελλάδος μιλάνε για "καταστροφή αν βγούμε από το ευρώ", εμείς μιλάμε για εθνική σωτηρία αν αποφυλακιστούμε από το ευρώ.
Οι εχθροί της Ελλάδος μιλάνε για "βελτίωση της ανταγωνιστικότητος", εμείς μιλάμε για μαζική πτωχοποίηση και κοινωνική καταστροφή εξ αιτίας των μνημονίων.
Οι εχθροί της Ελλάδος μιλάνε για "χρέος της Ελλάδος που πρέπει να αποπληρωθεί για να μην επιβαρυνθούν οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι", εμείς μιλάμε για άθλια κερδοσκοπικά παιχνίδια της ευρωπαϊκής τραπεζικής ληστοσυμμορίας εις βάρος των Ελλήνων και των ευρωπαίων.
Η γλώσσα καθορίζει τρόπο σκέψεως. Ο τρόπος σκέψεως καθορίζει τρόπο συμπεριφοράς. Ο τρόπος συμπεριφοράς καθορίζει τελικές αποφάσεις. Μέχρι στιγμής οι εχθροί της Ελλάδος όπως το νεοφιλελεύθερο www.capital.gr είχαν το μονοπώλιο καθορισμού των εννοιών, τώρα ήρθε η ώρα της εκδικήσεως.
Οι Έλληνες πρέπει να αλλοιώνουν οποιοδήποτε μήνυμα προέρχεται από την Ε.Ε. Μας έχουν κηρύξει πόλεμο και θέλουν να μας αφανίσουν σε συνεργασία με τους ελληνόφωνους γκαουλάιτερς του capital.gr.
Κάθε ώρα, κάθε λεπτό στο διαδίκτυο και όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε πρέπει να αγωνιζόμαστε για να αναμεταδίδεται η δική μας φρασεολογία, το δικό μας αφήγημα.
Οι συντάξεις, οι μισθοί, και οι κοινωνικές παροχές δεν θα διασωθούν από τις γελοίες διαπραγματεύσεις που κάνει ο Βαρουφάκης και η Παναρίτη.
Θα διασωθούν από τους ίδιους τους Έλληνες σε καθημερινό αγώνα για την απόκτηση ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ.
Ιδεολογική ηγεμονία σημαίνει επιβάλλουμε την γραμμή μας. Επιβάλλουμε το δικό μας εννοιολογικό πλαίσιο. Επιβάλλουμε στους εχθρούς της Ελλάδος όπως το capital.gr να αποκαλούν τους Γερμανούς γραφειοκράτες, αποικιοκράτες και όχι εταίρους. Επιβάλλουμε στα ελληνόφωνα μμε να αναμεταδίδουν ότι η απελευθέρωση από την ευρωπαϊκή σκλαβιά και η διάλυση της Ε.Ε. είναι μονόδρομος για την σωτηρία της Ελλάδος και της Ευρώπης από τον πόλεμο και την καταστροφή.
Και για να επιτευχθεί αυτή η νίκη απαιτείται καθημερινή επανάληψη και χρήση αυτής της ορολογίας.
Παρατηρείστε το εξής: έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που οι ελληνόφωνοι γκαουλάιτερς όπως το capital.gr μας πούλησαν το παραμύθι ότι τα δάνεια που μας δίνει η τρόικα αποτελούν βοήθεια προς την Ελλάδα, την στιγμή που όσοι ενημερώνονται σωστά γνωρίζουν ότι εδόθησαν για να διασωθούν οι ιδιώτες θεσμικοί κερδοσκόποι ομολογιούχοι, κάτι που αποτελεί παρανομία με βάση τις αρχές του καπιταλισμού. Bail-out σε κερδοσκόπους ίσον κοινωνικοποίηση των ζημιών, ιδιωτικοποίηση των κερδών.
Και ενώ αυτά τα δάνεια προς την Ελλάδα χορηγούνται από την διεθνή χρηματαγορά μέσω εκδόσεως ομολόγων από το EFSF, ή μέσω δημιουργίας χρήματος εκ του μηδενός όπως κάνει το ΔΝΤ μέσω ειδικών τραβηχτικών δικαιωμάτων(special drawing rights), εν τούτοις οι εχθροί της Ελλάδος συνεχίζουν να πωλούν το παραμύθι ότι τάχα τα δάνεια προέρχονται από τους ευρωπαίους φορολογουμένους, προκειμένου να μας φέρουν σε αντιπαράθεση με όλους τους λαούς της Ευρώπης.
Αυτό το ψεύδος ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου όταν αναπαράγεται από ξένους πολιτικούς και με εσχάτη προδοσία όταν αναπαράγεται από ελληνόφωνα κτήνη.
Ακόμη και αν τα χρήματα των δανείων είχαν προέλθει από ευρωπαίους φορολογουμένους, κατέληξαν στις τσέπες των δικών τους τραπεζιτών(γάλλων και γερμανών τραπεζιτών). Για ποιό λόγο οι Έλληνες να αισθάνωνται ένοχοι επειδή οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι είναι τόσο κορόϊδα και επιτρέπουν στους τραπεζίτες να κερδοσκοπούν εις βάρος τους; Για ποιό λόγο οι Έλληνες να αισθάνωνται υπεύθυνοι για την πολιτική ηλιθιότητα των ξένων φορολογουμένων; Πότε οι Έλληνες ζήτησαν από τους ευρωπαίους φορολογουμένους να χρηματοδοτήσουν με τους φόρους τους τις ζημίες των δικών τους τραπεζιτών;
Ποτέ δεν ζητήσαμε χρήματα από ευρωπαίους φορολογουμένους για να τα δώσουμε στους ξένους και έλληνες τραπεζίτες. Αν λοιπόν αυτό το αισχρό ψεύδος είχε δόση αληθείας, η ευθύνη ανήκει στους ευρωπαίους, όχι στους Έλληνες.
Αλλά δεν ισχύει. Το EFSF και η τρόικα δανείζονται φθηνά με 0.2% από την παγκόσμια χρηματαγορά και μας δανείζουν πανάκριβα, με ονομαστικό 2% (το πραγματικό επιτόκιο είναι πολύ μεγαλύτερο αν συνυπολογιστεί η ύφεση), ενώ θα μπορούσαμε να τυπώσουμε το δικό μας χρήμα, χωρίς κανένα πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, και εθνικό κόστος.
Ενώ τώρα μας εκβιάζουν οι ευρωπαίοι αποικιοκράτες και προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν οι ελληνόφωνοι γκαουλάϊτερς του capital.gr να σκύψουμε το κεφάλι στις ιταμές προκλήσεις τους.
Η ώρα της διαλύσεως της ΕΕ πλησιάζει. Αλλά πρέπει να την επιταχύνουμε. Και για να το επιτύχουμε πρέπει να ασκούμε ιδεολογική ηγεμονία. Να μην αναπαράγουμε την φρασεολογία του εχθρού. Αντιθέτως να επιβάλλουμε στους εχθρούς μας το δικό μας εννοιολογικό πλαίσιο. 

1 comment: