Sunday, February 22, 2015

Οι αυταπάτες του Λαού είναι το μείζον πρόβλημα



Σύντομα η ηγεσία του Σύριζα και το φιλοευρωπαϊκό του σκέλος θα αφομοιωθεί πλήρως από το μνημονιακό στρατόπεδο ΝΔ-Πασοκ-Ποτάμι, και θα συμμαχήσουν στην καταστολή των λαϊκών αντικατοχικών και αντιμνημονιακών αγώνων.

Αν αποσχιστεί άμεσα η αντιμνημονιακή πτέρυγα του Σύριζα από το κόμμα, ο Λαός θα γλυτώσει το αίμα που πρόκειται να χυθεί, διότι ο Σύριζα θα εξαϋλωθεί όπως η Δημαρ.

Αν δεν αποσχιστεί η αντιμνημονιακή πτέρυγα, ο Τσίπρας θα αποθρασυνθεί και τότε θα δούμε τον Σύριζα να κατεβάζει τα ΜΑΤ και να κτυπά τον Λαό, για να υπερασπιστεί την "ευρωπαϊκή πορεία της χώρας", δηλαδή την τρόικα και το μνημόνιο.

Τα κάγκελα στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, γρήγορα θα επανέλθουν. Ο Λαός δεν πρέπει να τρέφει αυταπάτες.

Η πιό άγρια καταστολή στα μεταπολιτευτικά χρόνια έγινε επί κυβερνήσεων Πασοκ.

Ο Σύριζα μεταλλάσσεται ραγδαίως σε αντιλαϊκό μνημονιακό κόμμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πλήξουμε τον εχθρό. Δεν πρέπει να πάμε απροετοίμαστοι στην μάχη με την αυταπάτη ότι ο Σύριζα δεν θα κατεβάσει τα ΜΑΤ να κτυπήσουν τον Λαό.

Ο σημερινός Σύριζα δεν έχει καμμία ηθική αναστολή στο να αιματοκυλήσει τον Λαό. Η συμφωνία που μόλις υπέγραψε αυτό λέει. Να συνεχιστεί η γενοκτονία με οικονομικά μέσα.

Το μείζον πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Σύριζα, ούτε η ΕΕ. Το μείζον πρόβλημα που πρέπει να καταπολεμήσουμε είναι οι αυταπάτες του Λαού.

No comments:

Post a Comment