Thursday, February 19, 2015

Ο Σύριζα κατέθεσε αίτηση για νέο μεσοπρόθεσμο. Νέα εσχάτη προδοσία



Η κατάπτυστη επιστολή Βαρουφάκη και της νέας προδοτικής κατοχικής κυβερνήσεως Σύριζα, σε λιγώτερο από ένα μήνα τίναξε στον αέρα όλες τις ελπίδες που είχε καλλιεργήσει. Η μόνη προσπάθεια που καταβάλλουν τώρα οι προπαγανδιστές της κυβερνήσεως είναι να πείσουν τον Λαό ότι η επέκταση της δανειακής συμβάσεως δεν θα συνδέεται με μνημονιακούς όρους.

Όποιος διαβάσει προσεκτικώς την επιστολή Βαρουφάκη θα διαπιστώσει ότι δεν αλλάζει τίποτε από τους όρους των προηγουμένων μνημονίων:

"Οι ελληνικές αρχές τιμούν τις οικονομικές υποχρεώσεις της Ελλάδας προς όλους τους πιστωτές και δηλώνουμε την πρόθεσή μας να συνεργαστούμε με τους εταίρους μας ώστε να αποφευχθούν τεχνικά εμπόδια στο πλαίσιο της Master Facility Agreement την οποία αναγνωρίζουμε ως δεσμευτική αναφορικά με το χρηματοοικονομικό και διαδικαστικό της περιεχόμενο".

"α) Να συμφωνηθούν οι κοινά αποδεκτοί οικονομικοί και διοικητικοί όροι η εφαρμογή των οποίων, σε συνεργασία με τα θεσμικά όργανα, θα σταθεροποιήσουν τη δημοσιονομική θέση της Ελλάδας, θα επιτύχουν τα κατάλληλα πρωτογενή δημοσιονομικά πλεονάσματα, θα εγγυηθούν την σταθερότητα του χρέους και θα βοηθήσουν στην επίτευξη δημοσιονομικών στόχων για το 2015 που λαμβάνουν υπ’ όψιν την παρούσα οικονομική κατάσταση."

"β) Να διασφαλιστεί, σε στενή συνεργασία με τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους μας, πως τα όποια νέα μέτρα θα χρηματοδοτούνται πλήρως ενώ θα αποφεύγονται μονομερείς ενέργειες που θα υπονόμευαν τους δημοσιονομικούς στόχους, την οικονομική ανάκαμψη και τη δημοσιονομική σταθερότητα."

"ζ) Να συζητηθούν τρόποι εφαρμογής της απόφασης του Eurogroup του Νοεμβρίου 2012 αναφορικά με τα πιθανά περαιτέρω μέτρα για το χρέος και την βοήθεια στην εφαρμογή μετά την ολοκλήρωση της παρατεταμένης Συμφωνίας στο πλαίσιο του Συμβολαίου που θα ακολουθήσει."

"στ) Να συμφωνηθεί η εποπτεία στο πλαίσιο της ΕΕ και της ΕΚΤ και, στο ίδιο πνεύμα, με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για τη διάρκεια της παρατεταμένης Συμφωνίας"

Σύμφωνα με την προδοτική κυβέρνηση Σύριζα, αυτό το κείμενο δεν εμπεριέχει μνημονιακές δεσμεύσεις. Θέλουν να μας πείσουν ότι δεν ξέρουμε να διαβάζουμε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά.

Όποιος ξαναναρτήσει στο fb θετική γνώμη για τον γελοίο Βαρουφάκη μας παρέχει το δικαίωμα να τον θεωρούμε συνυπεύθυνο στο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας το οποίο διαπράττεται αυτή την στιγμή εις βάρος του Έθνους με υπογραφή του Βαρουφάκη και πλήρη ευθύνη του κατοχικού πρωθυπουργού Τσίπρα.

Καμμία ανοχή στους αριστερούς οσφυοκάμπτες. Καμμία ανοχή στην ξένη κατοχή με αριστερό μανδύα. Καμμία ανοχή στην συνέχιση του μνημονίου με αριστερή σφραγίδα. Κανένα έλεος σε αριστερούς προδότες.

Ο Λαός ξανά στους δρόμους. Αυτή την φορά εναντίον της κατοχικής κυβερνήσεως Σύριζα

1 comment:

  1. να δούμε τι θα μας πουλήσουν σήμερα. κρίμα που άτομα σαν τον τζιμη πανουση δεν κανουν κομμα ή κατι παρόμοιο. η ξεκωλιαρα η αλλη μας καλει να πληρώσουμε τις μαλακιες των πουσταράδων που κατεστρεψαν την χώρα. γαμησετα που μπλεξαμε με αυτα τα αρχίδια

    ReplyDelete