Wednesday, February 11, 2015

Πάντα θα στοιχειώνουν την ψυχή μας τα λόγια του δασκάλου και οι θέσεις του Απρίλη...



Αρκετοί συναγωνιστές μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην σημερινή εκδήλωση στο Σύνταγμα. Με τί σκοπό; ρωτάω. "Να υψώσουμε την φωνή μας ενάντια στην λιτότητα". Στην πραγματικότητα αρκετοί πάνε στο Σύνταγμα με προδιάθεση υπέρ της κυβερνήσεως Σύριζα.

Αν πρόκειται να γίνει μία δυναμική διαδήλωση για να ανατρέψουμε την μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα, πολύ ευχαρίστως. Αλλά αν είναι για συμπαράσταση στον Βαρουφάκη, μακριά από μένα οι γελοιότητες των αγανακτισμένων.

Λυπούμαι, αλλά ως παλαιός και πρώην αριστερός, δεν τρώω κουτόχορτο. Ειδικώς από αριστερές κυβερνήσεις.

To μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράττει αυτή την στιγμή ο Σύριζα με τις δηλώσεις των υπουργών του, είναι ότι νομιμοποιεί τους δωσίλογους της προηγουμένης κατοχικής κυβερνήσεως. Όταν λές, "δεν διεκδικώ πιά διαγραφή του χρέους", "θα εφαρμόσω το 70% του μνημονίου", "δεν θα ακυρώσω αλλά θα διαπραγματευθώ την δανειακή σύμβαση'', το αποτέλεσμα αυτής της γελοίας καταστάσεως είναι να παρουσιάζονται άτομα τύπου Άδωνι Γεωργιάδη και να μας φτύνουν κατάμουτρα, ισχυριζόμενοι ότι αυτοί διαφωνούσαν μόνον με το 10% του μνημονίου, ενώ ο Σύριζα μόνον κατά το 30%.

Πώς θα γίνει εξεταστική για το μνημόνιο όταν το οικονομικό επιτελείο του Σύριζα λέει οτι συμφωνεί κατά 70% με το μνημόνιο; Δηλαδή ποιόν θα καταδικάσει ο Σύριζα επί εσχάτη προδοσία; Και με τί επιχειρήματα; με το επιχείρημα ότι το 30% του μνημονίου είναι αντισυνταγματικό, ενώ το 70% είναι εθνωφελές;

Έχετε διαβάσει άρθρα από την νεοφιλελεύθερη ιστοσελίδα www.capital.gr; O διευθυντής του capital.gr Θανάσης Μαυρίδης εκθειάζει τον Βαρουφάκη και του λέει μπράβο! Άρθρο με τίτλο: "Σε ευχαριστούμε Γιάν(ν)η! Στο λέει ένας μνημονιακός!" 
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2222321

Κατανοείτε τί σημαίνει αυτό; Όποιος αποκαλεί προδότες τους πολιτικούς τύπου Αντώνη Σαμαρά επειδή υπέγραψαν τα μνημόνια, θα προσκρούει στον αντίλογο "μα και ο Σύριζα θα εφαρμόσει το 70% του μνημονίου". Οπότε αν δεν είναι αυτοί προδότες, μάλλον εμείς είμαστε προδότες επειδή θέλουμε να ακυρώσουμε το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση.

Ή εμείς είμαστε προδότες ή η νέα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ κυβέρνηση Σύριζα, δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση.

Ως πρώην Μπολσεβίκος, αλλά με μεγάλο σεβασμό στον δάσκαλό μου στην πολιτική, θα υπενθυμίσω στους νεώτερους τί έγινε τον Απρίλιο του 1917 στην Ρωσσία. Έχει πέσει η τσαρική κυβέρνηση από τον Φεβρουάριο του 1917, και την διαδέχεται μία φιλελεύθερη κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει ο σοσιαλιστής Κερένσκυ.

Εκείνο τον καιρό ο Λένιν βρίσκεται στην Ελβετία, και ακόμη οι Μπολσεβίκοι τελούν σε ιδεολογική και τακτική σύγχυση. Θεωρούν ότι επειδή η νέα κυβέρνηση έχει αποδεχθεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία και έχει συμπεριλάβει σοσιαλιστικά στοιχεία στην κυβέρνηση, θα πρέπει να την στηρίξουν.

Μόλις φθάνει στην Ρωσσία ο Λένιν απαντά με τις περίφημες θέσεις του Απριλίου: Καμμία εμπιστοσύνη στην νέα κυβέρνηση. Καμμία συνεργασία με την αστική καπιταλιστική κυβέρνηση. Βρισκόμαστε στην πρώτη φάση του Αγώνος, στην αστική. Γρήγορα πρέπει να περάσουμε στην δεύτερη φάση του αγώνος, στην σοσιαλιστική. Καμμία υποχώρηση στα τρία βασικά αιτήματα του λαού: ειρήνη, ψωμί, γή. (εννοούσε αποχώρηση της Ρωσσίας από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, ψωμί για τον λαό, και αναδιανομή της γης προς όφελος των αγροτών).

Το τί απήχηση είχαν οι περίφημες θέσεις του Απριλίου, το ξέρουμε από την Οκτωβριανή επανάσταση, λίγους μήνες αργότερα. Εκείνο τον καιρό οι περισσότεροι Μπολσεβίκοι εξεπλάγησαν από την γραμμή του ηγέτου τους. Δεν περίμεναν τέτοια εχθρότητα προς μία σοσιαλίζουσα κυβέρνηση.

Σήμερα η πολιτική αξία του Λένιν δεν έγκειται στην κομμουνιστική του ιδεολογία, αλλά στην επαναστατική του ιδιοφυΐα. Όταν όλος ο κόσμος έβλεπε με καλό μάτι την κυβέρνηση Λβώφ-Κερένσκυ, ο Λένιν εξεδήλωσε την πλήρη αντίθεσή του.

Δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα ψίχουλα που έδινε στον ρωσσικό λαό ο Κερένσκυ. Ο Λένιν ζήτησε την ανατροπή του σοσιαλιστού Κερένσκυ.

Οι σημερινοί επαναστάτες δεν πρέπει να επαναπαυθούν στα ψίχουλα του Σύριζα. Σκοπός είναι να τραβήξουμε τα πράγματα στα άκρα. Να ανατρέψουμε κάθε μνημονιακή κυβέρνηση, ιδίως τις αριστερές μνημονιακές κυβερνήσεις. Να μην ακούμε τις αριστερές σειρήνες. Να συντρίβουμε τις αυταπάτες που καλλιεργεί ο Σύριζα στον Λαό μας. Και να προετοιμάζουμε με κάθε μέσον την ανατροπή του μεταπολιτευτικού καθεστώτος.

Ο Σύριζα είναι σάρκα από την σάρκα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Μόλις εχθες ο κ. Βαρουφάκης προσέλαβε την Έλενα Παναρίτη, ως σύμβουλό του για το δημόσιο χρέος. Η Έλενα Παναρίτη ήταν βουλευτής του Πασόκ και υπέγραψε όλα τα μνημόνια...


ΥΓ: Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Δεν υπονοώ ότι δεν πρέπει να συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις στο Σύνταγμα. Το αντίθετο. Αλλά όταν συμμετέχουμε πρέπει να τους δίνουμε αντίρροπη κατεύθυνση. Να δείχνουμε αντιπαλότητα και όχι στήριξη της μνημονιακής κυβερνήσεως Σύριζα.

29 comments:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=G-CKywL2uuw

    ReplyDelete
  2. Ιφικρατη , τρυκιμία εν κρανίω ...... Είσαι Έλλην εθικιστής και η μόνιμη έμπνευσή σου είναι ο μπολσεβίκος ο λένην . Τέτοια λές μονίμως και άνθρωποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν μένουν μακριά . Δεν υπάρχουν πιά χαζοί που θα σου δώσουν το σκοινί για να τους κρεμάσεις .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ουδέποτε δήλωσα εθνικιστής ανώνυμε σχολιαστή. Και όσο μακρύτερα στέκεσαι από μένα τόσο καλύτερα. Αν μπορείς, σε παρακαλώ σταμάτα να διαβάζεις και το ιστολόγιο.

      Delete
    2. Χάθηκε η πολύτιμη βοήθεια σου τώρα….

      Delete
    3. Τέτοια αντίδραση Ιφικράτη δεν είχες ούτε απέναντι σε αυτούς που σε έβριζαν χυδαία σε προηγούμενο άρθρο σου με τα 146 σχόλια ......Άρα το σχόλιο ήταν εύστοχο και πόνεσε . Και επιμένω στο σχόλιό μου όσο αναφορά την έμπνευσή σου .

      Delete
    4. τι πειράζει αν αναφέρεται στον λενιν φίλε μου, ο ιφικράτης παραδέχεται τα λαθοι των μπολσεβίκων. Ποσες φορες τους εχει ασκησει κριτική, μην τρωτε κολληματα οτι μονο ο εθνικισμος υπαρχει και τιποτα αλλο, ο ντουγκιν ειχε ιδρυσει ενα κομμα μπολσεβιστικοεθνικιστικο για να ενωσει κομμουνιστες και εθνικιστες. τι αλλο να πουμε.

      Delete
    5. Δεν αναφέρεται απλώς ,μεθάει στην σκέψη του .........

      Delete
  3. Δυστυχώς, η πλειοψηφία των Ελλήνων τείνουν να βλέπουν τα πράγματα ιδεολογικά, ήτοι, γεμάτοι συναίσθημα. Ο,τιδήποτε άξιο λογικής, το μαγαρίζουν με τα ποταπά συναισθήματά τους. Ουσιαστικά, φανατίζονται με τα μέσα - τα οποία προβάλλει ως κατάλληλα η εκάστοτε κυβέρνηση - και δεν φανατίζονται με τον Σκοπό, που δεν είναι άλλος από την κυριαρχία της Ελλάδος στην Μεσόγειο (για αρχή), και έπειτα επί του πλανήτη.

    Κάθε ιδεολογία έχει τα καλά και τα καλά της (με την έννοια της χρησιμότητος). Χρέος του κάθε λογικώς (και άρα εθνικώς) σκεπτόμενου Έλληνος είναι να αναγνωρίζει τα στοιχεία εκείνα τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει προς τον Σκοπό. Με άλλα λόγια, η κάθε ιδεολογία είναι ένα εργαλείο που πρέπει να υποτάσσεται στον Σκοπό, και όχι να υποτάσσεται Αυτός σε αυτές. Ειδάλλως, τα αποτελέσματα αποβαίνουν ολέθρια, εάν κοιτάξουμε που έφτασε το 3ο Ράιχ με τον Χίτλερ, ο οποίος, αν και καλός δημαγωγός, φανατίστηκε στα μέσα του Σκοπού, και όχι στον Σκοπό αυτόν καθεαυτόν με κάθε μέσο.

    Ο κ. Αμυράς, διαθέτει αυτό το πλεονέκτημα: διαβλέπει το τί είναι επωφελές για την κυριαρχία της Ελλάδος. Εάν ήταν "εθνικιστής", όπως τον χαρακτήριζε ο παραπάνω σχολιαστής, θα περιοριζόταν μόνο σε εκθειάσεις περί "ανωτερότητος" του Έλληνος, παραβλέποντας τα όποια αρνητικά που έχει αυτός, τα οποία όμως, εφόσον θέλουμε και επιδιώκουμε την κυριαρχία, ωφείλουμε ως υγιώς σκεπτόμενοι να τα αναγνωρίσουμε, να τα αναλύσουμε και να τα εξαλείψουμε.

    Κάθε Έλλην το χρωστά στον εαυτό του, στην αξιοπρέπειά του, να σκέφτεται σαν ένας δικτάτωρ. Να επιζητεί την δύναμη της Ελλάδος - όχι μόνο και μόνο για την δύναμη αυτήν καθεαυτήν φετιχιστικά -αλλά γιατί γνωρίζει τις δυνατότητες της που ξεκλειδώνει μια Κυριαρχία της Ελλάδος ως ηνιοφόρου του άρματος του Μέλλοντος.

    Εύγε στον κ. Αμυρά για τον διαφορετικό και οξυδερκή τρόπο σκέψεώς του.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δηλαδή όποιος ομιλεί για εθνικοαπολευθερωτικό αγώνα δεν είναι εθνικιστής ; Τί είναι δώσε μας τα φώτα σου λοιπόν . Το βιβλίο του το μανιφέστο το διάβασες ;

      Delete
    2. Φίλε ανώνυμε, πεφωτισμένος δεν είμαι για να δώσω φώτα. Ωστόσο, πουθενά στο σχόλιό μου δεν ορίζω το ποιός δεν είναι εθνικιστής ή ότι όποιος ομιλεί περί εθνικοαπελευθερωτικού αγώνος δεν είναι εθνικιστής. Αυτό που λέω είναι το εξής: ότι κάθε ιδεολογία, άπτεται και του θυμικού, το οποίο, θέλοντας και μη, δεν θα πρέπει να το αφήνουμε να διαστρεβλώνει την καθαρή ματιά μας όσον αφορά στην κρίση μας και στις αποφάσεις μας επί των γεγονότων τα οποία λαμβάνουν χώρα στον κόσμο. Εάν δε, αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο σημείο του σχολίου μου όπου αναφέρομαι σε "σκέψη δικτάτορος", το εννοώ καθαρά υπό την έννοια, ότι κάθε Έλλην, θα πρέπει να υποδεικνύει (dictate) ο ίδιος στον εαυτό του προς τα που πρέπει να κινηθεί, βάσει λογικής, αφήνοντας το συναίσθημα να δρα με τρόπο εποικοδομητικό και ενισχυτικό προς μια προεπιλεγμένη κατεύθυνση, η οποία έχει επιλεχθεί ύστερα από ώριμη σκέψη, λαμβανομένου υπόψιν των αντικειμενικών γεγονότων, αναγκών και σκοπιμοτήτων, προς όφελος του Έθνους.

      Το βιβλίο του κ. Αμυρά, όχι, δεν το έχω διαβάσει, καθότι δεν έχω τα οικονομικά μέσα για να το αγοράσω (η οικονομική κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπει). Εξέφρασα την άποψη μου, τον τρόπο με τον οποίο βλέπω εγώ τον Αμυρά ως πολτικά σκεπτόμενο άνθρωπο. Ο τρόπος με τον οποίο αναλύει τα διάφορα ζητήματα δείχνει άνθρωπο ο οποίος έχει ολιστική αντιμετώπιση των ανθρωπίνων συνθηκών που επικρατούν στις εκάστοτε κοινωνίες, και καθώς έχει αποκτήσει σφαιρικότητα αντιλήψεως - και γνωρίζοντας ότι προέρχεται από τον χώρο της Αριστεράς - και μόνο ότι επέλεξε να ανήκει στον (γενικώς) πατριωτικό χώρο που βασίζεται στην αναγνώριση του Έθνους ως θεμελίου της ανθρώπινης ιστορίας, δείχνει άνθρωπο ο οποίος σκέπτεται και δρα βάσει της λογικής. Μπορεί και να είμαι και λάθος ως προς τα λεγόμενά μου προς τον κ. Αμυρά (εννοώ το σημείο περί Εθνικισμού).

      Delete
    3. Ο Αμυράς είναι για εμένα ο απόλυτος εθνικιστής , ενοείται με την έννοια που δίνω εγώ στον όρο εθνικιστής .Τον έχω παρακολουθήσει έχω συζητήσει μαζί του και έχω διαβάσει κείμενά του . Δεν μπορεί δυστυχώς να πάει μακρύτερα διότι έχει καταρχας ένα σχιζοφρενικό πάθος θαυμασμού στον ανθέλληνα Λένην ( διάβασε με προσοχή τον τίτλο του άρθρου ) και περιστοιχίζεται από προβληματικούς τεμπέλιδες που νομίζουν πως μόλις βρούν τον τρόπο να κάνουν την μεγάλη σφαγή των ανθελλήνων αστών θα σώσουν την Ελλάδα .

      Υ Γ .Φαινεσαι αξιοπρεπής και σκεπτόμενος, εύχομαι από καρδιάς να ξεπεράσεις τις οικονομικές δυσκολίες .

      Delete
    4. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου φίλτατε. Να 'σαι πάντοτε καλά εσύ και οι άνθρωποι που αγαπάς. Από μεριάς, σου εύχομαι οποιεσδήποτε δυσκολίες και αν σταθούν εμπόδιο μπροστά σου να μην σε αποτραβήξουν από το να αναζητάς την γνώση, να συζητάς με ανθρώπους σαν τον κ. Αμυρά και από το να αποκαρδιώνεσαι με την πλειοψηφία των Ελλήνων και αυτόν τον ιερό τόπο που λέγεται Ελλάς. Μετά τιμής.

      Delete
    5. Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά .

      Delete
  4. Ο Συριζα, σαν ενα αστικό κομμα που ειναι- με φιλολαϊκό και ταυτόχρονα "προοδευτικό" προφιλ και βασεις, το μονο που καταφερνει ειναι να σταματησει την οποια επαναστατικοτα, ή να τη κουκουλωσει υπο την σκεπη του. Λαθος και τα δυο και οι Ελληνες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σταματησουν να εργαζονται για την ανατροπη. (Εχουμε καταλαβει πως ο Συριζα ακομη και αν ειχε τη δυναμη την εσωτερικη να παρουσιασει ολοκληρωμενη απαντηση - αρνηση - στους τοκογλυφους και εξοδο απ΄την ευραιωπα(κισταν)ικη ενωση και το δολοφονικο Νατο- η ιδια του η συσταση του το απαγορεύει.
    Εσι ως ενα ακομη μεταμοντερνο καρναβαλι , πολυχρωμο, και χαρωπο σκοτωνει την οποια ελπιδα για αλλαγη ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ της Ελλαδας (και οχι απλα κυβερνησης και διακυβερνησης και κλπ) αφου ονομαζει τη προσπαθεια του πανελλαδικη! Δηλαδη ενωνει τους ελληνες στο να ζητησουν ...ψιχουλα.
    Φυσικα και ψιχουλα να παρουμε δεν θα αλλαξει η πολιτισμικη καταπτωση της χωρας και το βοθροειδη οντα που αυτοαποκαλουνται Ελληνες και καθημερινα κινουνται αναμεσα στη μιζα, το πορνο, το failbook, και το ονειρο να γινουμε μια μερα αμερικη (που γιναμε, πολιτισμικα) με κατι απο σαουδικη αραβια.. -
    Στους Δεξιους της χωρας δεν θα αναφερθω γιατι δεν αξιζει καν. Η Δεξια βρισκεται σε αλλο πλανητη, καπου αναμεσα σε καλιφορνια, βορεια προαστεια, τουρκομπαροκ και γερμανια.

    ReplyDelete
  5. Συμφωνω απολύτως με τη τοποθέτηση σου, Ιφικράτη.
    Απ΄τη αλλη, έχουμε και κατι παλαβά πιθικοεθνίκια να παριστάνουν τους "ελληνες" και να σχολιαζουν εδω και εκει..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πιθικοεθνίκι είσαι εσύ βρε πρώην χώρα , που νομίζεις πως είναι αρκετή η ένδειά σας για να ελευθερώσετε την πατρίδα . Ο Λένιν είχε χοντρές παχιές και φραγκάτες πλάτες που τον στήριζαν ,τι θαρείς πως αρκούσε μονον η ευφυής επαναστατικότητά του ; Και στην τελική τι κατάφερε ο μπιπ μετά απο τον ατελείωτο σφαγιασμό και καταδυνάστευση του [λαού του] ; Το εξής απλό , να καταπιέζεται μέχρις εσχάτων ο κυρίαρχος............ λαός . Το θυσαυροφυλάκιο των Ελλήνων είναι γεμάτο με σπουδαίους άνδρες που μπορούν να εμπνεύσουν εμάς τους Έλληνες . Για σας αμφιβάλλω ........

      Delete
    2. μπιπ μπιπ μπιιιιιπ μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ πιθικοχουντίκι.

      Delete
    3. Νομοίζεις ότι με βρίζεις ; Χ ά ! Εγώ φίλε περνώ καλά , πολυυυύ καλαααά και παρόλο που περνώ καλά , δεν εφησυχάζω , νοιάζομαι για τους Έλληνες και για το πού πηγαίνει η πατρίδα ΜΟΥ.

      Delete
  6. Στο ιουλιανο πραξικοπημα ομως ο λενιν ηταν με τον Κερενσκυ εναντια στον Κορνιλοφ.Ετσι κερδισαν οι μπολσεβικοι την λαικη υποστηριξη.Δεν ηταν σεχτα που καθονταν και περιμενε...

    ReplyDelete
  7. ΛΕΝΙΝ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εξαιρετικό βιβλίο !

      Delete
    2. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑFebruary 14, 2015 at 4:02 AM

      ΛΕΝΙΝ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ..ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΟΛΗ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ!!ΚΑΙ ΔΕ ΜΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΓΛΗΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΤΣΙΠΡΗΔΕΣ

      Delete
    3. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑFebruary 14, 2015 at 4:46 AM

      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΥΠΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ,ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΜΑΡΞ ΟΥΤΕ ΛΕΝΙΝ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΜΑΝΕΙΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩ,ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ ΔΙΑΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΦΘΗΝΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ(ΣΟΡΟΣ).ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ,ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΑΠ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΤΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

      Delete
    4. Ωραία τα λές Ελληνίδα εθνικίστρια αλλά εδώ είναι αθεράπεπτα μπολσεβίκοι . Δεν γνωρίζω βέβαια για ποιόν λόγο φορούν τον φερετζέ του ( εθνικισμού ) ; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου . Δυστυχώς το ποσοστό των εθνικά σκεπτομένων και δρώντων πέρα απο προσωπικά συμφέροντα Ελλήνων είναι εξαιρετικά μικρό .

      Delete
    5. Διαφήμιση στα βιβλια των χρυσαυγουλων κάνετε ρε τελειωμενα εθνικια! Τι να σας πει κανεις, χαμένο το έχετε... Και παρεμπιπτόντως ο πατέρας της μάνας του Λένιν ηταν εβραίος της Ουκρανίας και άλλαξε σε ορθόδοξος χριστιανός. Αύτη είναι σχέση του με τους εβραίους, τρεχα γυρευε δλδ. Εσάς να δουμε αν σας ψάξουν , τι θα βρουν, δευτεραντζες, ε δευτεραντζες που μιλατε..
      Ταλαιπωρία.

      Delete
    6. Μαγείρευε τον σανό .

      Delete
    7. Οσο μαγειρευω πάρε μου μια ππα.

      Delete
    8. Zήτησέ την από τον σύντροφό σου τον Σακελαρίδη ,καταπίνει και τα χ..σια .

      Delete
  8. Aνοίξτε τα μάτια σας...και διαβάστε!





    του Χάρη Καρολίδη

    Όσο θα ζω, ποτέ δεν θα ψηφίσω αριστερά.
    Με οποιαδήποτε κομματική επιγραφή.
    Εύχομαι να ζω να δω το γκρέμισμα και τον τεμαχισμό αυτού του μνημείου σύμβολο των Κεμαλοφασιστών και Μπολσεβίκων.

    ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑΞΙΜ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

    Ένα ντοκουμέντο αιτίας της ήττας του Ελληνικού στρατού στην Μικρά Ασία το 1922.

    Το μνημείο είναι έργο του Ιταλού γλύπτη Pietro Canonica, ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 1928, ο δε εξωραϊσμός του είναι έργο του Giulio Mongeri, Ιταλού αρχιτέκτονα, και τοποθετήθηκε στην πλατεία Ταξίμ της Πόλης. Στη μια του όμως πλευρά, με θέμα τον πόλεμο της ανεξαρτησίας των Τούρκων από τα ελληνικά στρατεύματα στη Μικρά Ασία το 1922, δείχνει στην πρώτη σειρά από αριστερά προς τα δεξιά τον Ισμέτ Ινονού, στη μέση τον Κεμάλ Ατατούρκ και μετά το στρατηγό και δεξί χέρι του Κεμάλ, Φεβζι Τσακμάκ. Το δράμα το δικό μας σαν Έλληνες, που έχουμε συνήθως άγνοια σε πολλά, είναι ότι στη δεύτερη σειρά από πίσω από την τριάδα είναι οι Μπολσεβίκοι στενοί συνεργάτες του Λένιν, VOROSHILOV KLIMENT EFREMOVITS και o FRUNZE. Αυτοί, αδέλφια μου, ήταν, ως εκτελεστές της εντολής του Λένιν, που έδωσαν όπλα–πυρομαχικά-κανόνια-ενδύματα και χρυσό στον Κεμάλ για να νικήσει τους Έλληνες στη Μικρά Ασία το 1922. Χωρίς αυτούς ποτέ ο Ελληνικός Στρατός δεν θα γνώριζε την Ήττα από τους Τούρκους. Απολαύστε τους.

    EFREMOVITS FRUNZE





















    ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ 1933, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟ, ΤΟΝ VOROSHILOV VALENTIN τον κομουνιστή, ΟΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΣΜΥΡΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ.

    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ, ΑΣ ΔΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑΞΙΜ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.




    Ευχαριστώ τα ΜΜΕ ενημέρωσης, που πάντα με δίνουν τη χαρά να γράφω θέματα, που ποτέ δεν είπαν, είτε τα αγνοούν, είτε σκόπιμα τα αποσιωπούν, μιας και έχουν τόσα σοβαρά θέματα να μας πουν για το τι ρούχα φόρεσε ο τάδε ηθοποιός ή τραγουδίστρια και τι είπαν.
    Χαλάλι τους και τα χρήματα που μαζεύουν για να ζουν από τον Έλληνα εργαζόμενο.

    Με εκτίμηση
    Χάρης Καρολίδης

    Υ.Γ.
    Στην πρώτη εθνοσυνέλευση της Τουρκικής Δημοκρατίας ο πρώτος λόγος του Κεμάλ Ατατούρκ ήταν να ευχαριστήσει από το βήμα της βουλής το σύντροφο σοσιαλιστή και αδελφό της ΤΟΥΡΚΙΑΣ, τον Λένιν και τα Σοβιέτ, όπου χωρίς την βοήθειά του ποτέ δεν θα κέρδιζε και καμία μάχη ο Κεμάλ απέναντι στους Έλληνες.
    Θεέ μου, πότε θα ξυπνήσουμε εμείς οι Έλληνες να σταματήσουμε να είμαστε ψυχαγωγία και διασκέδαση των μεγάλων Δυνάμεων και να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ...

    yiorgosthalassis.blogspot.com


    Αναρτήθηκε από . στις 1:42 μ.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:
    Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
    Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση





    ReplyDelete