Tuesday, January 7, 2014

Κατάπτυστη ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού


Η ανακοίνωση του State Department επί λέξει:
«Μας ανησυχεί βαθύτατα ότι ο καταδικασμένος για πράξεις τρομοκρατίας Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ήταν ένα βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που σκότωσε πέντε υπαλλήλους της αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, αγνοείται μετά από μια άδεια απουσίας από τη φυλακή όπου εξέτιε έξι διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης για δολοφονίες.
Συνεργαζόμαστε με Έλληνες αξιωματούχους σχετικά με την υπόθεση. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στην φυλακή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα είναι εταίροι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές της, και συνεργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές για την αντιμετώπιση όσων χρησιμοποιούν τη βία για να επιδιώξουν να επιτύχουν τους στόχους τους».
Πρώτον, η στενή συνεργασία της κυβερνήσεως των ΗΠΑ με την κατοχική ληστοσυμμορία Σαμαρά η οποία γενοκτονεί τον Ελληνικό Λαό, θα ληφθεί σοβαρώς υπ’ όψιν όταν ανατραπεί η χούντα Σαμαρά. Για μία εισέτι φορά οι ΗΠΑ ταυτίζονται με την Χούντα, αντί με τον Ελληνικό Λαό.
Δεύτερον, οι ΗΠΑ παρέχουν άσυλο σε έναν ημι-ηλίθιο δολοφόνο κατά συρροήν, ονόματι Γιώργο Παπανδρέου. Αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιθυμεί να διατηρήσει καλές σχέσεις με την Ελλάδα, οφείλει να τον συλλάβει και να τον παραδώσει δέσμιο στον Ελληνικό Λαό. Ο καταδικασμένος για εγκλήματα γενοκτονίας στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού, Γιώργος Παπανδρέου, φαίνεται ότι δεν εμπίπτει στον ποινικό κώδικα των ΗΠΑ. Μόνον ο Χριστόδουλος Ξηρός απασχολεί το State Department, και οι πέντε νεκροί της αμερικανικής αποστολής στην Ελλάδα. Οι οκτώ χιλιάδες και πλέον νεκροί από την ληστοσυμμορία Παπανδρέου-Σαμαρά-Κουβέλη-Βενιζέλου-Παπαδήμου, δεν φαίνεται να συγκινούν ιδιαιτέρως την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Τρίτον, η επί δεκαετίες αγαστή συνεργασία των κυβερνήσεων των ΗΠΑ με τους δολοφόνους των Ισαάκ και Σολωμού, και τους Τούρκους κατακτητές της Κύπρου, και η επιμονή τους για διζωνική ομοσπονδία, αποδεικνύει ότι η σημερινή κυβέρνηση των ΗΠΑ όχι μόνον δεν ενδιαφέρεται για την δικαιοσύνη, αλλά έχει καταντήσει ο υπερασπιστής της διεθνούς αδικίας.
Τέταρτον, δεν υπάρχει πιό γελοίο και κακόγουστο αστείο μετά την στάση που τήρησε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Συρία και την βοήθεια που προσέφερε στους ισλαμιστές τρομοκράτες, να δηλώνει ότι καταπολεμά την τρομοκρατία. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ όχι μόνον δεν καταπολεμά, αλλά υποθάλπει την διεθνή τρομοκρατία.
Πέμπτον, ενώ η Ελλάς τελεί υπό ξένη κατοχή, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αδιαφορεί. Έκαστος πολιτικός κρατούμενος είναι αιχμάλωτος πολέμου, και ως τέτοιος οφείλει να πράξει το καθήκον του, που δεν είναι άλλο από την απόδραση και την συνέχιση του Αγώνος ενάντια στην ξένη κατοχή.
Δεν δεχόμαστε μαθήματα πολιτικής ηθικής από συνεργάτες των δωσίλογων και από σφαγείς του Συριακού λαού.

4 comments:

  1. Ποιος και γιατί αφήσαν τον Ξηρό ελεύθερο;

    ReplyDelete
  2. Μάλιστα για την Συρία, ο ΟΗΕ αποφάσισε να μην καταμετρά πλέον τους νεκρούς Σύρους, γιατί οι πηγές που ανακοινώνουν τους θανάτους είναι "αναξιόπιστες" - κατά την γνώμη τους!!!!!!
    Θα μετράνε μόνο τους νεκρούς ισλαμιστές....
    Στην Ελλάδα έχουν επίσης σταματήσει να μετράνε τις αυτοκτονίες (πρέπει να είναι πάνω από 5.000 τα τελευταία χρόνια της ¨κρίσης¨). Ακούμε κάθε μέρα τουλάχιστον για 1 ως 3!
    Η συντελούμενη γενοκτονία των Ελλήνων από την τρόϊκα : αυτοκτονίες, θάνατοι από φωτιές από μαγγάλια και σόμπες [60!!μόνο το 2012!], θάνατοι από ασθένειες λόγω μη πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης [αυτά δεν μπορούν να μετρηθούν] και, και και...
    Ατελείωτος κατάλογος, αλλά δεν "συγκινείται" κανείς από τις οργανώσεις "δήθεν υπεράσπισης" ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Οι Έλληνες στερούνται τα βασικότερα δικαιώματα : της εργασίας, της υγείας, της παιδείας, της στέγης
    Ποιό Σύνταγμα και ποιοί νόμοι υπάρχουν ;
    Ποιοί είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες; Τους βλέπουμε καθημερινά περιστοιχισμένους από πλήθος αστυνομικών να προστατέψουν τους "λαοφιλείς" δήθεν δημοκράτες....
    Αν σκοτώσεις 2-3 σε λένε τρομοκράτη. Αν σκοτώσεις πάνω από 5.000 σε λένε "σωτήρα" του έθνους!!!!!!!
    Τρομάρα μας....

    ReplyDelete
  3. Εμετική απολογία Αμυρά και γλύψιμο στους γενίτσαρους της αναρχίας. Ξεράστε ελεύθερα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ότι θές καταλαβαίνεις χιτλεροκουραδάκι.Γιατί μπαίνεις εδώ μέσα;

      Delete